Povezane vesti
Trener tekstilca besan: Ponižen sam kao čovek, sudija živi 60 kilometara od Niša
Večernje novosti 04.05.2025
Radnički iz Niša upisao je minimalnu, ali izuzetno značajnu pobedu nad Tekstilcem iz Odžaka u okviru četvrtog kola plej-auta Superlige Srbije, slavljem na domaćem terenu rezultatom 1:0. FOTO: Printskrin/Novosti Nakon završetka susreta, trener gostiju… »
Trener Tekstilca ljut kao ris: Ljudski sam ponižen u Nišu (VIDEO)
Sport klub 04.05.2025
Siktao je Bojan Krulj od besa posle poraza u Nišu. U svom, stilu lepo vaspitanog momka, imao je snage da probere reči i na konferenciji za medije. Prstom je nanišanio na glavnog sudiju Milana Ilića i njegove saradnike. „Ne znam šta bih rekao vruće glave… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 34 minutajoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Slavimo Svetog mučenika Kalinika: Veruje se da danas treba ispoštovati ovaj običaj
Mondo pre 9 minutajoš 3 povezane