Povezane vesti

Evo kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića: Ana Bekuta samo jednom govorila o testamentu i njegovoj odluci: "Zaradila sam…

Evo kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića: Ana Bekuta samo jednom govorila o testamentu i njegovoj odluci: "Zaradila sam…

Blic pre 28 dana
O ljubavi Ane Bekute i Milutina Mrkonjića svi su pričali, a nakon njegove smrti, pevačica je otkrila kome je ostala njegova imovina. Ana Bekuta je tek godinu dana nakon njegove smrti progovorila o testamentu i njihovom dogovoru. - Dok mi se u zadnjih… »
Bekuta otkrila kome je pripala sva imovina Milutina Mrkonjića Ljubav Mrke i Ane bila je bezgranična, a pevačicino priznanje…

Bekuta otkrila kome je pripala sva imovina Milutina Mrkonjića Ljubav Mrke i Ane bila je bezgranična, a pevačicino priznanje…

Kurir pre 28 dana
O ljubavi Ane Bekute i Milutina Mrkonjića i dalje se govori sa velikom dozom poštovanja i divljenja, a nakon njegove smrti, pevačica je otkrila kome je ostala njegova imovina. Ana je tek godinu dana nakon njegove smrti progovorila o testamentu i… »

Vesti dana »