Povezane vesti
Bajden za BBC o Trampu: 'Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi'
BBC News 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
NIN 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Radio 021 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
Bajden za BBC o Trampu: ‘Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi’
Južne vesti 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Vesti dana »
Meksiko i Koreja otvorili Mundijal pobedama, sudija postavio novi rekord
BBC News pre 31 minutajoš 46 povezanih
uživo Tramp očekuje sporazum sa Iranom, objavljeni detalji dogovora, Teheran neće kompromise oko "crvenih linija"
NIN pre 41 minutajoš 18 povezanih
Na severu zemlje danas sunčano, u ostalim delovima promenljivo: Kakav nas vikend očekuje
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nesreća, ekipe Hitne pomoći intervenisale 77 puta
Kurir pre 56 minutajoš 15 povezanih