Povezane vesti
Bajden za BBC o Trampu: 'Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi'
BBC News 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
NIN 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Radio 021 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
Bajden za BBC o Trampu: ‘Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi’
Južne vesti 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Vesti dana »

Vrelo kao u sahari! U jednom gradu u Srbiji izmereno 40 stepeni, Beograd gori na 38!
Blic pre 26 minutajoš 47 povezanih

Američki diplomata: Rusija i Ukrajina razgovaraju o razmeni teritorija
Sputnik pre 6 minutajoš 47 povezanih

Protesti u Tel Avivu protiv rata u Gazi, demonstranti traže oslobađanje talaca i kraj sukoba
RTS pre 2 satajoš 16 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 14 povezanih