Povezane vesti
Bajden za BBC o Trampu: 'Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi'
BBC News 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
NIN 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Radio 021 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
Bajden za BBC o Trampu: ‘Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi’
Južne vesti 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Vesti dana »
Grčka osvojila bronzu u Beogradu: Italijene poraz od Srbije i dalje ih boli
Mondo pre 8 minutajoš 75 povezanih
Advokatska komora Srbije o izjavi Vučića: Nedostojan i neprihvatljiv napad na advokaturu
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane