Povezane vesti
Bajden za BBC o Trampu: 'Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi'
BBC News 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
NIN 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Radio 021 07.05.2025
Bivši predsednik Amerika govori o nasledniku i njegovih 100 dana vlasti, kao i o 'velikoj brizi' za budućnost NATO alijanse. U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o… »
Bajden za BBC o Trampu: ‘Koji predsednik tako govori? Mi nismo takvi’
Južne vesti 07.05.2025
U ekskluzivnom i neobično otvorenom intervjuu – prvom otkako je napustio dužnost – Džo Bajden govori o tome šta stvarno misli o prvih 100 dana na vlasti njegovog naslednika, kao i o strahovima za budućnost ukoliko se Atlantski savez raspadne. Teško je… »
Vesti dana »

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, sedmoro na Intenzivnoj nezi
RTS pre 2 satajoš 117 povezanih

Grad Kragujevac: Nedopustivo postavljanje zabavnog parka u Šumaricama
Infozija pre 1 satjoš 19 povezanih

Nova tura snega: Ovo će biti najhladnija zima u poslednjih 20 godina, evo kada će se zabeleti
Pravda pre 5 satijoš 29 povezanih