Повезане вести

Грин лактом на ривала, па се наљутио: "Ја сам образован човек, ово је лудило, доста ми је свега"

Грин лактом на ривала, па се наљутио: "Ја сам образован човек, ово је лудило, доста ми је свега"

Спортске.нет 09.05.2025
Голден Стејт Вориорси нису могли да се носе са Минесотом без повређеног Стефа Карија, изгубили су у гостима са 117:93, па је резултат сада 1:1 у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Утакмицу је, осим доминације… »
После 202. техничке грешке Грин каже: Доста ми је да ме стално представљају као бесног црнца

После 202. техничке грешке Грин каже: Доста ми је да ме стално представљају као бесног црнца

Спортски журнал 09.05.2025
Према подацима СпортРадара, Грин је у каријери укупно зарадио 202 техничке грешке. Кошаркаш Голден Стејта Дрејмонд Грин добиће званично упозорење од стране НБА лиге након што је зарадио своју пету техничку грешку у плеј-офу, а… »
"Највећа лекција је да не почињеш из рупе": Батлер после пораза од Минесоте

"Највећа лекција је да не почињеш из рупе": Батлер после пораза од Минесоте

Вечерње новости 09.05.2025
Кошаркаши Минесоте нису пропустили прилику да изједначе скор у серији против значајно ослабљеног Голден Стејта, који је у Минеаполису наступио без свог најбољег играча Стефа Карија - резултат је био више него убедљив: 117:93… »
Голден Стејт немоћан без Карија, Минесота изједначила (видео)

Голден Стејт немоћан без Карија, Минесота изједначила (видео)

Спортски журнал 09.05.2025
Наредни меч две екипе на програму је у ноћи између суботе и недеље. Кошаркаши Минесоте савладали су јутрос на свом терену Голден Стејт резултатом 117:93 и тако изједначили на 1:1 у победама у полуфиналу плеј-офа Западне… »
Батлер: "Највећа лекција је..." ВИДЕО

Батлер: "Највећа лекција је..." ВИДЕО

Б92 09.05.2025
Голден Стејт Вориорси се ипак нису снашли без Стефа Карија. "Ратници" су глатко поражени у другом мечу полуфинала Запада НБА плеј-оф од Минесота Тимбервулвса са 24 поена разлике. Вориорси су од старта били немоћни, требало им је… »
Грину опет “пукао филм”, Кари га у цивилу смиривао: “Мука ми је, нисам неки бесан црни човек” (ВИДЕО)

Грину опет “пукао филм”, Кари га у цивилу смиривао: “Мука ми је, нисам неки бесан црни човек” (ВИДЕО)

Данас 09.05.2025
Дрејмонд Грин је поново у акцији. Крилни центар Голден Стејта још једном је био у центру пажње у другом мечу полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА лиге против Минесоте. Вориорси нису имали шансе против Тимбервулфса, а… »
Севнуо лакат – дрејмонд Грин поново тукао противнике: „Нисам бесни тамнопути играч!“ (видео)

Севнуо лакат – дрејмонд Грин поново тукао противнике: „Нисам бесни тамнопути играч!“ (видео)

Хот спорт 09.05.2025
Погледајте, па процените сами, да ли је било намерно или не… Голден Стејт Вориорси су без свог главног диригента Стефа Карија деловали дезоријентисано, а Минесота Тимбервулвси су то искористили до максимума и славили убедљивим… »
Тешко је без Карија, Минесота изједначила на 1:1

Тешко је без Карија, Минесота изједначила на 1:1

Спорт клуб 09.05.2025
Кошаркаши Минесоте изједначили су у серији полуфинала Западне конференције коју играју против Голден Стејт Вориорса на 1:1. Славила је Минесота у другом мечу на свом паркету 117:93. Вориорси су у првом мечу направили брејк, али… »
(Видео) Вориорси не могу без Карија: Минесота убедљиво до изједначења у серији

(Видео) Вориорси не могу без Карија: Минесота убедљиво до изједначења у серији

Дневник 09.05.2025
Кошаркаши Минесоте савладали су на свом терену Голден Стејт резултатом 117:93 и тако изједначили на 1:1 у победама у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге. Најефикаснији у екипи Минесоте био је Џулијус Рендл са 24… »
Минесота победила Голден Стејт у полуфиналној серији НБА: Екипе опет егал

Минесота победила Голден Стејт у полуфиналној серији НБА: Екипе опет егал

Еуроневс 09.05.2025
Полуфинална серија Западне конференције НБА, између Минесоте и Голден Стејта, враћена је на почетак, јер су се Тимбервулвси у другом мечу на свом паркету реванширали Вориорсима за брејк од пре неког дана - 117:93. И то са… »
Голден Стејт се распао без Карија - Дрејмонд Грин опет правио хаос ВИДЕО

Голден Стејт се распао без Карија - Дрејмонд Грин опет правио хаос ВИДЕО

Б92 09.05.2025
Кошаркаши Минесота Тимбервулвса изједначили су у полуфиналној серији западне конференције НБА плеј-офа, пошто су у другом мечу савладали Голден Стејт Вориорсе резултатом 117:93. Сада је 1-1 у серији, која се сели у Оукленд, те ће… »
НБА: Минесота изједначила на Западу, Голден Стејт без муниције без Карија

НБА: Минесота изједначила на Западу, Голден Стејт без муниције без Карија

Данас 09.05.2025
Минесота је савладала Голден Стејт 117:93 и изједначила на 1:1 у полуфиналу Западне конференције НБА лиге. Гости нису имали шансе у Минеаполису без најбољег кошаркаша Стефа Карија који се повредио у уводној утакмици серије… »
"Вукови" изуједали Вориорсе!

"Вукови" изуједали Вориорсе!

Спортске.нет 09.05.2025
Минесота је у другом мечу одиграла много боље у нападу, на другој страни гвоздена одбрана је спустила Вориорсе на 93 поена, па су "Вукови" изједначили резултат. Крис Финч ће бити задовољан реакцијом свог тима, прича се да је… »
Вориорси су изгледали тотално немоћно без Карија: Минесота декласирала Голден Стејт у другом мечу полуфинала конференције…

Вориорси су изгледали тотално немоћно без Карија: Минесота декласирала Голден Стејт у другом мечу полуфинала конференције…

Хот спорт 09.05.2025
Сада је 1:1! Кошаркаши Минесоте нису пропустили прилику да изједначе скор у серији против значајно ослабљеног Голден Стејта, који је у Минеаполису наступио без свог најбољег играча Стефа Карија – резултат је био више него… »
Не може без Карија! Минесота прегазила Голден Стејт (видео)

Не може без Карија! Минесота прегазила Голден Стејт (видео)

Вечерње новости 09.05.2025
Кошаркаши Минесоте нису пропустили прилику да изједначе скор у серији против значајно ослабљеног Голден Стејта, који је у Минеаполису наступио без свог најбољег играча Стефа Карија – резултат је био више него убедљив: 117:93… »
Лактом патосирао ривала, па побеснео: "Ово је лудило, доста ми је свега!" ВИДЕО

Лактом патосирао ривала, па побеснео: "Ово је лудило, доста ми је свега!" ВИДЕО

Б92 09.05.2025
Дрејмонд Грин је претходне ноћи био главна тема у НБА лиги, пошто је поново радио забрањене ствари, овог пута у поразу Голден Стејта од Минесоте 117:93. Грин је у другој четвртини, када су Вориорси већ убедљиво губили без… »
ВИДЕО Нема Карија, нема шансе: Минесота размонтирала Голден Стејт, Кер покушао лудост и надао се да ће проћи

ВИДЕО Нема Карија, нема шансе: Минесота размонтирала Голден Стејт, Кер покушао лудост и надао се да ће проћи

Нова 09.05.2025
Минесота је након неочекиваног пораза у првом мечу успела да се регрупише и изједначи на 1-1 у серији победом од 117:93, а Голден Стејт је морао да одигра без Стефа Карија, најбољег шутера свих времена. Џулијус Рендл је са 24… »
Дрејмонд Грин тукао, али није му прошло: Голден Стејт прегажен, без Карија не могу ништа

Дрејмонд Грин тукао, али није му прошло: Голден Стејт прегажен, без Карија не могу ништа

Мондо 09.05.2025
Голден Стејт ипак није могао да победе против Минесоте без Стефа Карија. Нема лаких серија у овом НБА плејофу, па смо тако видели и повратак Минесоте. Тимбервулвси су савладали Голден Стејт 117:93 и изједначили су у серији на 1:1… »
Грин лактом патосирао ривала, Голден Стејт без Карија одиграо најслабију 1. четвртину од 2016, године

Грин лактом патосирао ривала, Голден Стејт без Карија одиграо најслабију 1. четвртину од 2016, године

Телеграф 09.05.2025
Кошаркаши Минесоте успели су да изједначе полуфиналну серију Западне конференције против Голден Стејт Вориорса на 1:1, захваљујући убедљивој победи од 117:93 у другом мечу. Јунак тријумфа био је Џулијус Рендл са 24 поена и 11… »

Вести дана »