Povezane vesti

Grin laktom na rivala, pa se naljutio: "Ja sam obrazovan čovek, ovo je ludilo, dosta mi je svega"

Grin laktom na rivala, pa se naljutio: "Ja sam obrazovan čovek, ovo je ludilo, dosta mi je svega"

Sportske.net pre 24 dana
Golden Stejt Voriorsi nisu mogli da se nose sa Minesotom bez povređenog Stefa Karija, izgubili su u gostima sa 117:93, pa je rezultat sada 1:1 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Utakmicu je, osim dominacije "vukova", obeležilo… »
Posle 202. tehničke greške Grin kaže: Dosta mi je da me stalno predstavljaju kao besnog crnca

Posle 202. tehničke greške Grin kaže: Dosta mi je da me stalno predstavljaju kao besnog crnca

Sportski žurnal pre 24 dana
Prema podacima SportRadara, Grin je u karijeri ukupno zaradio 202 tehničke greške. Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin dobiće zvanično upozorenje od strane NBA lige nakon što je zaradio svoju petu tehničku grešku u plej-ofu, a posle utakmice… »
"Najveća lekcija je da ne počinješ iz rupe": Batler posle poraza od Minesote

"Najveća lekcija je da ne počinješ iz rupe": Batler posle poraza od Minesote

Večernje novosti pre 24 dana
Košarkaši Minesote nisu propustili priliku da izjednače skor u seriji protiv značajno oslabljenog Golden Stejta, koji je u Mineapolisu nastupio bez svog najboljeg igrača Stefa Karija - rezultat je bio više nego ubedljiv: 117:93 za domaćina. FOTO… »
Golden Stejt nemoćan bez Karija, Minesota izjednačila (video)

Golden Stejt nemoćan bez Karija, Minesota izjednačila (video)

Sportski žurnal pre 24 dana
Naredni meč dve ekipe na programu je u noći između subote i nedelje. Košarkaši Minesote savladali su jutros na svom terenu Golden Stejt rezultatom 117:93 i tako izjednačili na 1:1 u pobedama u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige… »
Batler: "Najveća lekcija je..." VIDEO

Batler: "Najveća lekcija je..." VIDEO

B92 pre 24 dana
Golden Stejt Voriorsi se ipak nisu snašli bez Stefa Karija. "Ratnici" su glatko poraženi u drugom meču polufinala Zapada NBA plej-of od Minesota Timbervulvsa sa 24 poena razlike. Voriorsi su od starta bili nemoćni, trebalo im je čak pet minuta da… »
Grinu opet “pukao film”, Kari ga u civilu smirivao: “Muka mi je, nisam neki besan crni čovek” (VIDEO)

Grinu opet “pukao film”, Kari ga u civilu smirivao: “Muka mi je, nisam neki besan crni čovek” (VIDEO)

Danas pre 24 dana
Drejmond Grin je ponovo u akciji. Krilni centar Golden Stejta još jednom je bio u centru pažnje u drugom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige protiv Minesote. Voriorsi nisu imali šanse protiv Timbervulfsa, a Grinu je u jednom… »
Sevnuo lakat – drejmond Grin ponovo tukao protivnike: „Nisam besni tamnoputi igrač!“ (video)

Sevnuo lakat – drejmond Grin ponovo tukao protivnike: „Nisam besni tamnoputi igrač!“ (video)

Hot sport pre 24 dana
Pogledajte, pa procenite sami, da li je bilo namerno ili ne… Golden Stejt Voriorsi su bez svog glavnog dirigenta Stefa Karija delovali dezorijentisano, a Minesota Timbervulvsi su to iskoristili do maksimuma i slavili ubedljivim rezultatom 117:93, čime… »
Teško je bez Karija, Minesota izjednačila na 1:1

Teško je bez Karija, Minesota izjednačila na 1:1

Sport klub pre 24 dana
Košarkaši Minesote izjednačili su u seriji polufinala Zapadne konferencije koju igraju protiv Golden Stejt Voriorsa na 1:1. Slavila je Minesota u drugom meču na svom parketu 117:93. Voriorsi su u prvom meču napravili brejk, ali je bilo jasno da dalje… »
(Video) Voriorsi ne mogu bez Karija: Minesota ubedljivo do izjednačenja u seriji

(Video) Voriorsi ne mogu bez Karija: Minesota ubedljivo do izjednačenja u seriji

Dnevnik pre 24 dana
Košarkaši Minesote savladali su na svom terenu Golden Stejt rezultatom 117:93 i tako izjednačili na 1:1 u pobedama u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Najefikasniji u ekipi Minesote bio je Džulijus Rendl sa 24 poena i 11 asistencija… »
Minesota pobedila Golden Stejt u polufinalnoj seriji NBA: Ekipe opet egal

Minesota pobedila Golden Stejt u polufinalnoj seriji NBA: Ekipe opet egal

Euronews pre 24 dana
Polufinalna serija Zapadne konferencije NBA, između Minesote i Golden Stejta, vraćena je na početak, jer su se Timbervulvsi u drugom meču na svom parketu revanširali Voriorsima za brejk od pre nekog dana - 117:93. I to sa kamatom, jer nijednog… »
Golden Stejt se raspao bez Karija - Drejmond Grin opet pravio haos VIDEO

Golden Stejt se raspao bez Karija - Drejmond Grin opet pravio haos VIDEO

B92 pre 24 dana
Košarkaši Minesota Timbervulvsa izjednačili su u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA plej-ofa, pošto su u drugom meču savladali Golden Stejt Voriorse rezultatom 117:93. Sada je 1-1 u seriji, koja se seli u Ouklend, te će u naredna dva meča… »
NBA: Minesota izjednačila na Zapadu, Golden Stejt bez municije bez Karija

NBA: Minesota izjednačila na Zapadu, Golden Stejt bez municije bez Karija

Danas pre 24 dana
Minesota je savladala Golden Stejt 117:93 i izjednačila na 1:1 u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige. Gosti nisu imali šanse u Mineapolisu bez najboljeg košarkaša Stefa Karija koji se povredio u uvodnoj utakmici serije. Minesota je već posle… »
"Vukovi" izujedali Voriorse!

"Vukovi" izujedali Voriorse!

Sportske.net pre 24 dana
Minesota je u drugom meču odigrala mnogo bolje u napadu, na drugoj strani gvozdena odbrana je spustila Voriorse na 93 poena, pa su "Vukovi" izjednačili rezultat. Kris Finč će biti zadovoljan reakcijom svog tima, priča se da je sastanak posle prvog… »
Voriorsi su izgledali totalno nemoćno bez Karija: Minesota deklasirala Golden Stejt u drugom meču polufinala konferencije…

Voriorsi su izgledali totalno nemoćno bez Karija: Minesota deklasirala Golden Stejt u drugom meču polufinala konferencije…

Hot sport pre 24 dana
Sada je 1:1! Košarkaši Minesote nisu propustili priliku da izjednače skor u seriji protiv značajno oslabljenog Golden Stejta, koji je u Mineapolisu nastupio bez svog najboljeg igrača Stefa Karija – rezultat je bio više nego ubedljiv: 117:93 za… »
Ne može bez Karija! Minesota pregazila Golden Stejt (video)

Ne može bez Karija! Minesota pregazila Golden Stejt (video)

Večernje novosti pre 24 dana
Košarkaši Minesote nisu propustili priliku da izjednače skor u seriji protiv značajno oslabljenog Golden Stejta, koji je u Mineapolisu nastupio bez svog najboljeg igrača Stefa Karija – rezultat je bio više nego ubedljiv: 117:93 za domaćina. Foto… »
Laktom patosirao rivala, pa pobesneo: "Ovo je ludilo, dosta mi je svega!" VIDEO

Laktom patosirao rivala, pa pobesneo: "Ovo je ludilo, dosta mi je svega!" VIDEO

B92 pre 24 dana
Drejmond Grin je prethodne noći bio glavna tema u NBA ligi, pošto je ponovo radio zabranjene stvari, ovog puta u porazu Golden Stejta od Minesote 117:93. Grin je u drugoj četvrtini, kada su Voriorsi već ubedljivo gubili bez povređenog Stefa Karija… »
VIDEO Nema Karija, nema šanse: Minesota razmontirala Golden Stejt, Ker pokušao ludost i nadao se da će proći

VIDEO Nema Karija, nema šanse: Minesota razmontirala Golden Stejt, Ker pokušao ludost i nadao se da će proći

Nova pre 24 dana
Minesota je nakon neočekivanog poraza u prvom meču uspela da se regrupiše i izjednači na 1-1 u seriji pobedom od 117:93, a Golden Stejt je morao da odigra bez Stefa Karija, najboljeg šutera svih vremena. Džulijus Rendl je sa 24 poena i 11… »
Drejmond Grin tukao, ali nije mu prošlo: Golden Stejt pregažen, bez Karija ne mogu ništa

Drejmond Grin tukao, ali nije mu prošlo: Golden Stejt pregažen, bez Karija ne mogu ništa

Mondo pre 24 dana
Golden Stejt ipak nije mogao da pobede protiv Minesote bez Stefa Karija. Nema lakih serija u ovom NBA plejofu, pa smo tako videli i povratak Minesote. Timbervulvsi su savladali Golden Stejt 117:93 i izjednačili su u seriji na 1:1 posle poraza u prvom… »
Grin laktom patosirao rivala, Golden Stejt bez Karija odigrao najslabiju 1. četvrtinu od 2016, godine

Grin laktom patosirao rivala, Golden Stejt bez Karija odigrao najslabiju 1. četvrtinu od 2016, godine

Telegraf pre 24 dana
Košarkaši Minesote uspeli su da izjednače polufinalnu seriju Zapadne konferencije protiv Golden Stejt Voriorsa na 1:1, zahvaljujući ubedljivoj pobedi od 117:93 u drugom meču. Junak trijumfa bio je Džulijus Rendl sa 24 poena i 11 asistencija, dok je… »

Vesti dana »