Повезане вести
Жиофре приредио свечани пријем поводом Дана Европе: "Србија је Европа и бољи смо заједно"
Телеграф 09.05.2025
Шеф делегације ЕУ у Србији Емануеле Жиофре изјавио је вечерас на пријему поводом Дана Европе да очекује да ЕУ заврши проширење, а да Србија заузме место које јој припада у европској породици. "Морамо да завршимо уједињење… »
Жофре: Мислим да данас треба бити у Украјини, а не у Москви
Инсајдер 09.05.2025
Шеф делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жофре изјавио је данас да геостратешка опредељеност Србије треба да буде јасно усмерена ка Унији, да данас "треба бити у Украјини, а не у Москви", као и да се види да многи… »
Жиофре: Мислим да данас треба бити у Украјини, а не у Москви
Н1 Инфо 09.05.2025
Шеф делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жиофре изјавио је да геостратешка опредељеност Србије треба да буде јасно усмерена ка Унији, да данас "треба бити у Украјини, а не у Москви", као и да се види да многи грађани… »
Жиофре: Желимо Србију у Европској унији, али су неопходне реформе
НИН 09.05.2025
Амбасадор и шеф Делегације Европске уније у Србији Емануеле Жиофре изјавио је данас да ЕУ жели Србију, али да се од Србије очекује реализација реформи и геостратешка оријентација која је јасно усмерена ка Европској унији… »
Жофре: Мислим да данас треба бити у Украјини, а не у Москви
Нови магазин 09.05.2025
Шеф делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жофре (Гиауфрет) изјавио је данас да геостратешка опредељеност Србије треба да буде јасно усмерена ка Унији, да данас "треба бити у Украјини, а не у Москви", као и да се види… »
Жиофре: Мислим да данас треба бити у Украјини, а не у Москви
Данас 09.05.2025
Шеф делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жофре (Гиауфрет) изјавио је данас да геостратешка опредељеност Србије треба да буде јасно усмерена ка Унији, да данас „треба бити у Украјини, а не у Москви“, као и да се види… »
Еуроневс 09.05.2025
Амбасадор и шеф Делегације Европске уније у Србији Емануел Жиофре изјавио је данас да ЕУ жели Србију, али да се од Србије очекује реализација реформи и геостратешка оријентација која је јасно усмерена ка Европској унији… »
Телеграф 09.05.2025
Амбасадор и шеф Делегације Европске уније у Србији Емануел Жиофре изјавио је данас да ЕУ жели Србију, али да се од Србије очекује реализација реформи и геостратешка оријентација која је јасно усмерена ка Европској унији. -… »
Вести дана »
Велики студентски протест на Славији у Београду, инциденти по завршетку
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Ево где можете гледати уживо ТВ пренос меча Новак Ђоковић - Мпеши Перикар у првом колу Ролан Гароса
Телеграф пре 3 минутајош 3 повезане