Povezane vesti

Žiofre priredio svečani prijem povodom Dana Evrope: "Srbija je Evropa i bolji smo zajedno"

Žiofre priredio svečani prijem povodom Dana Evrope: "Srbija je Evropa i bolji smo zajedno"

Telegraf 09.05.2025
Šef delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je večeras na prijemu povodom Dana Evrope da očekuje da EU završi proširenje, a da Srbija zauzme mesto koje joj pripada u evropskoj porodici. "Moramo da završimo ujedinjenje Evrope i da završimo sa… »
Žofre: Mislim da danas treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi

Insajder 09.05.2025
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuele Žofre izjavio je danas da geostrateška opredeljenost Srbije treba da bude jasno usmerena ka Uniji, da danas "treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi", kao i da se vidi da mnogi građani zahtevaju promene… »
Žiofre: Mislim da danas treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi

N1 Info 09.05.2025
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je da geostrateška opredeljenost Srbije treba da bude jasno usmerena ka Uniji, da danas "treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi", kao i da se vidi da mnogi građani zahtevaju promene na… »
Žiofre: Želimo Srbiju u Evropskoj uniji, ali su neophodne reforme

NIN 09.05.2025
Ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da EU želi Srbiju, ali da se od Srbije očekuje realizacija reformi i geostrateška orijentacija koja je jasno usmerena ka Evropskoj uniji. "Fokusirano smo na Zapadni… »

Novi magazin 09.05.2025
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuele Žofre (Giaufret) izjavio je danas da geostrateška opredeljenost Srbije treba da bude jasno usmerena ka Uniji, da danas "treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi", kao i da se vidi da mnogi građani… »

Danas 09.05.2025
Šef delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuele Žofre (Giaufret) izjavio je danas da geostrateška opredeljenost Srbije treba da bude jasno usmerena ka Uniji, da danas „treba biti u Ukrajini, a ne u Moskvi“, kao i da se vidi da mnogi građani… »

Euronews 09.05.2025
Ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre izjavio je danas da EU želi Srbiju, ali da se od Srbije očekuje realizacija reformi i geostrateška orijentacija koja je jasno usmerena ka Evropskoj uniji. "Fokusirano smo na Zapadni Balkan… »

Telegraf 09.05.2025
Ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuel Žiofre izjavio je danas da EU želi Srbiju, ali da se od Srbije očekuje realizacija reformi i geostrateška orijentacija koja je jasno usmerena ka Evropskoj uniji. - Fokusirano smo na Zapadni… »

Vesti dana »