Повезане вести

Јокић се испромашивао - Нагетси после продужетка сломили Оклахому!

Јокић се испромашивао - Нагетси после продужетка сломили Оклахому!

Б92 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2-1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом резултатом 113:104. Тако су Нагетси дошли на два корака од пласмана у финале конференције, али до тога има… »
Када и где можете гледати четврти меч између Денвера и Оклахоме?

Када и где можете гледати четврти меч између Денвера и Оклахоме?

Данас 10.05.2025
Кошаркаши Денвера воде са 2:1 у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге против Оклахоме. Изабраници Дејвида Аделмана су направили брејк у гостима у првом мечу, али су у другом поражени на гостовању проив Оклахоме са… »
Бостон убедљивом победом срушио Њујорк и смањио заостатак у серији

Бостон убедљивом победом срушио Њујорк и смањио заостатак у серији

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Бостон Селтикса победили су Њујорк Никсе у гостима са 115:93 у четвртфиналу НБА лиге. Бостон је тако смањио заостатак у победама на 2:1 након два пораза код куће. #релатед-невс_0 Актуелног шампиона су до победе… »
Погледајте како је Јокић промашио шут за победу Денвера

Погледајте како је Јокић промашио шут за победу Денвера

Телеграф 10.05.2025
Био је Денвер у безизлазној ситуацији у последње минуту меча против Оклахоме, оног трећег у серији, губили су три разлике и успели су два пута да се одбране - уз погођену тројку Арона Гордона за 102:102! Једна од те две одбране… »
Шта то показујеш Никола? Јокић шутнуо ка кошу, окренуо се ка саиграчу, па га са кезом на лицу "почастио"

Шта то показујеш Никола? Јокић шутнуо ка кошу, окренуо се ка саиграчу, па га са кезом на лицу "почастио"

Телеграф 10.05.2025
Трећи меч серије Денвер Нагетс - Оклахома Сити Тандер игра се у "Бол Арени", екипа за коју наступа Никола Јокић је први пут домаћин, а и поред дебакла у другом мечу тим је донео један брејк. То може бити важно и битно само… »
Србин је икона У сред турске: Навијачи обожавају бившег тренера Црвене звезде (видео)

Србин је икона У сред турске: Навијачи обожавају бившег тренера Црвене звезде (видео)

Хот спорт 10.05.2025
Бешикташ надиграо Фенербахче! Бешикташ је остварио важну победу у 29. колу турске лиге савладавши Фенербахче резултатом 72:62. Сјајну партију пружио је Кајл Алмен, који је убацио 21 поен, док га је пратио Џона Метјуз са 20… »
Хувентуд „одувао“ Басконију, Валенсија додатно закомпликовала

Хувентуд „одувао“ Басконију, Валенсија додатно закомпликовала

Спорт клуб 10.05.2025
Хувентуд је савладао Басконију 90:71 у утакмици 31. кола АЦБ лиге у Бадалони, а овај тријумф је важан каталонским "омладинцима" за позиционирање у трци за плеј-оф шпанског шампионата. Екипа 39-годишњег стручњака Данијела… »
Алимпијевићева чета разбила Фенер - Турци клицали Србину ВИДЕО

Алимпијевићева чета разбила Фенер - Турци клицали Србину ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Кошаркаши Бешикташа, које са клупе предводи наш Душан Алимпијевић, победили су Фенербахче резултатом 72:62 у 29. колу турске Суперлиге, а Србин је после тога добио овације од навијача. Фенер неће болети овај пораз уопште, јер су… »
Ћеркица прекинула Јокићев интервју, први пут можете да јој чујете глас: Рекла је само једну реч, а снимак је обишао свет ВИДЕО…

Ћеркица прекинула Јокићев интервју, први пут можете да јој чујете глас: Рекла је само једну реч, а снимак је обишао свет ВИДЕО…

Нова 10.05.2025
Никола Јокић, најбољи кошаркаш Денвер Нагетса, давао је интервју када га је усред излагања накратко прекинула ћеркица, Огњена. Јокићеви Нагетси победили су Оклахому сити Тандер у Денверу са 113:104 после продужетка и повели у… »
Два Јокићева момента, 22 промене вођства и три крађе из сенке – сад се Денвер пита за све

Два Јокићева момента, 22 промене вођства и три крађе из сенке – сад се Денвер пита за све

Нова 10.05.2025
Денвер Нагетси повели су са 2:1 у серији против Оклахоме и направили велики корак ка финалу плеј-офа на Западу. Кошаркаши Денвер Нагетса савладали су Оклахому Сити Тандер резултатом 113:107 после продужетка и опет повели у серији… »
Бешикташ разнео Фенербахче: Алимпијевић се не шали са својом екипом!

Бешикташ разнео Фенербахче: Алимпијевић се не шали са својом екипом!

Хот спорт 10.05.2025
Бешикташ надиграо Фенербахче! Бешикташ је остварио важну победу у 29. колу турске лиге савладавши Фенербахче резултатом 72:62. Сјајну партију пружио је Кајл Алмен, који је убацио 21 поен, док га је пратио Џона Метјуз са 20… »
Алимпијевићев Бешикташ срушио Фенербахче и наставио историјски низ, обезбедио је друго место

Алимпијевићев Бешикташ срушио Фенербахче и наставио историјски низ, обезбедио је друго место

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Бешикташа предвођени тренером Душаном Алимпијевићем победили су Фенербахче код куће резултатом 72:62. Екипа Душана Алимпијевића са друге позиције у турској Суперлиги ће ићи у плеј-оф јер има 23 победе и пет пораза и… »
Бешикташ се не шали: Тим Душана Алимпијевића срушио Фенербахче и наставио невероватан низ победа

Бешикташ се не шали: Тим Душана Алимпијевића срушио Фенербахче и наставио невероватан низ победа

Вечерње новости 10.05.2025
БЕШИКТАШ се не шали. Колико је тим српског стручњака Душана Алимпијевића добар показује и данашња победа против Фенербахчеа са 72:62 (17:7, 15:26, 23:20, 17:9). ФОТО: Профимедиа Невероватну кошарку у последње време играју… »
Алимпијевић газда Истанбула, Бешикташ срушио Фенер и најавио шампионске амбиције!

Алимпијевић газда Истанбула, Бешикташ срушио Фенер и најавио шампионске амбиције!

Спортске.нет 10.05.2025
Кошаркаши Бешикташа савладали су Фенербахче са 72:62 (17:7, 15:26, 23:20, 17:9) у великом дербију Истанбула одиграном у 29. колу турске Супер лиге. Бешикташ је тако показао да ће бити озбиљан изазивач учеснику Фајнал-фора… »
Алимпијевићева чета срушила Фенер, дабл-дабл бившег играча Звезде

Алимпијевићева чета срушила Фенер, дабл-дабл бившег играча Звезде

Спорт клуб 10.05.2025
Бешикташ је приредио сензацију у дербију 29. кола Супер лиге Турске, а истанбулски црно-бели победили су Фенербахче резултатом 72:62 у окршају тимова са супротних страна Босфора. Екипа српског тренера Душана Алимпијевића славила… »
Денвер преваспитао Јокићевог највећег хејтера: "Не верујем да ће га Оклахома опет зауставити"

Денвер преваспитао Јокићевог највећег хејтера: "Не верујем да ће га Оклахома опет зауставити"

Мондо 10.05.2025
Некадашњи НБА играч Кендрик Перкинс истакао је да не верује у моћ Оклахоме да још једном заустави Николу Јокића као у трећој утакмици серије. Кошаркаши Денвер Нагетса имају предност (2:1) над Оклахомом у полуфиналу Западне… »
Шај: "Имамо разлога за оптимизам"

Шај: "Имамо разлога за оптимизам"

Спортске.нет 10.05.2025
У дуелу два највећа фаворита за освајање МВП награде, нити један није имао своје вече. Никола Јокић је одиграо слабије, имао је 8 изгубљених лопти, али и поред тога је убацио 20 поена и имао 16 скокова, а са друге стране није… »
Јокић искрен и јасан: Био сам најгори на терену

Јокић искрен и јасан: Био сам најгори на терену

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса победили су после продужетка екипу Оклахома сити Тандера са 113:104 у трећем мечу полуфинала Западне конференције, а Никола Јокић је одиграо непрепознатљиво. Нагетси сада воде са 2-1 у плеј-оф серији и… »
Јокић: "Био сам најгори на терену"

Јокић: "Био сам најгори на терену"

Спортске.нет 10.05.2025
Денвер је славио и то је најбитније за Николу Јокића. Чини се да би одмах потписао да не игра до краја серије и да његов тим прође у финале конференције. „Био сам најгори играч на терену, али смо добили утакмицу. То је… »
Јокићу краде МВП награду, а брука се против Денвера: Кад је било најбитније, Шеј није ни пипнуо лопту

Јокићу краде МВП награду, а брука се против Денвера: Кад је било најбитније, Шеј није ни пипнуо лопту

Мондо 10.05.2025
Канадски кошаркаш Шеј Гилџес-Александер одиграо срамотно у продужетку против Денвера, а ипак је фаворит за освајање МВП награде у НБА лиги. Кошаркаши Денвер Нагетса одбранили су домаћи терен, савладали Оклахому (113:104) и… »
Јокић: Био сам најгори на терену, одбрана је била пресудна за победу

Јокић: Био сам најгори на терену, одбрана је била пресудна за победу

Вести онлине 10.05.2025
Српски кошаркаш и члан Денвера Никола Јокић изјавио је данас да је био најгори на терену у победи његовог тима против Оклахоме у плеј-офу НБА лиге. Кошаркаши Денвера савладали су Оклахому после продужетка 113:104 и тако повели… »
Меч са Оклахомом - статистички једна од најгорих плеј-оф утакмица Јокића у његовој каријери

Меч са Оклахомом - статистички једна од најгорих плеј-оф утакмица Јокића у његовој каријери

Еуроневс 10.05.2025
Иако је Денвер успео да победи (113:104) и дође до предности у серији против Оклахоме (2:1) српски репрезентативац Никола Јокић, не може се похвалити својом партијом у "Бол Арени" протекле ноћи. Центар Нагетса дефинитивно није… »
И ово се деси: Јокићево најгоре вече у плејофу, а Денвер победио

И ово се деси: Јокићево најгоре вече у плејофу, а Денвер победио

Спорт клуб 10.05.2025
Никола Јокић имао је слабије вече у трећој утакмици друге рунде плејофа НБА лиге, то показује и статистика која никада није била лошија у једној утакмици за тренутно најбољег играча лиге. Упркос томе, Јокић и Денвер успели су да… »
Јокић: "Био сам најгори" ВИДЕО

Јокић: "Био сам најгори" ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Центар Денвера Никола Јокић рекао је да је био најгори играч на терену у победи Нагетса над Оклахомом. Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2-1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом… »
Био сам најгори на терену: Брутално искрен Јокић после лоше партије, али и велике победе Денвера! (видео)

Био сам најгори на терену: Брутално искрен Јокић после лоше партије, али и велике победе Денвера! (видео)

Хот спорт 10.05.2025
У епском окршају у „Бол Арени“, упркос катастрофалном шуту, троструки мвп је у продужетку постао херој! Кошаркаш Никола Јокић одиграо је вероватно најлошији плеј-оф меч у каријери, али је његов тим Денвер Нуггетс ипак славио… »
Јокић: Био сам најгори играч на терену, али смо победили и то је најважније (фото, видео)

Јокић: Био сам најгори играч на терену, али смо победили и то је најважније (фото, видео)

Спортски журнал 10.05.2025
Такве ноћи се дешавају, саиграчи су ме подизали, али наставио сам да шутирам иако лопта није хтела да уђе. У трећој утакмици против Оклахоме (113:104) у полуфиналу Запада НБА лиге Никола Јокић постигао је 20 поена, имао 16… »
Никола Јокић: Био сам најгори на терену, одбрана је била пресудна за победу

Никола Јокић: Био сам најгори на терену, одбрана је била пресудна за победу

Политика 10.05.2025
ДЕНВЕР – Српски кошаркаш и члан Денвера Никола Јокић изјавио је данас да је био најгори на терену у победи његовог тима против Оклахоме у плеј-офу НБА лиге Кошаркаши Денвера савладали су Оклахому после продужетка 113:104 и тако… »
Денвер је славио, али Јокић ће желети да заборави своје издање: Имао је и расправу са судијама због поништеног коша (ВИДЕО)…

Денвер је славио, али Јокић ће желети да заборави своје издање: Имао је и расправу са судијама због поништеног коша (ВИДЕО)…

Данас 10.05.2025
Кошаркаши Денвера су на свом терену савладали Оклахому са 113:104 и повели су у полуфиналу плеј-офа Западне конференције у серији са 2:1. Никола Јокић није био шутерски расположен, јер је промашио свих 10 тројки које је шутнуо, а… »
Кливленд смањио против Индијане

Кливленд смањио против Индијане

Наредна утакмица играће се у ноћи између недеље и понедељка у Индијанаполису. Кошаркаши Кливленда савладали су у гостима Индијану 126:104 у трећем мечу полуфинала Источне конференције плеј-офа НБА лиге. Најефикаснији у екипи… »
"Не знам шта раде, морам да схватим": Никола Јокић признао новинару да нема одговор

"Не знам шта раде, морам да схватим": Никола Јокић признао новинару да нема одговор

Мондо 10.05.2025
"Не знам шта раде, био сам најгори на терену": Јокић једно мора да схвати. Никола Јокић огласио се после победе Денвера против Оклахоме за вођство 2-1 у плеј-оф серији. Иако је убацио 20 поена и ухватио 16 скокова, Србин за себе… »
Денвер тријумфовао после продужетка и опет води у серији: Јокић тек четврти стрелац Нагетса

Денвер тријумфовао после продужетка и опет води у серији: Јокић тек четврти стрелац Нагетса

Данас 10.05.2025
Кошаркаши Денвера победили су Оклахому резултатом 113:104 после продужетка и повели са 2:1 у полуфиналној серији Западне конференције НБА лиге. Јунак је био Арон Гордон који е погодио тројку за изједначење 20 секунди пре краја… »
Јокић оборио неколико рекорда, али негативних

Јокић оборио неколико рекорда, али негативних

Б92 10.05.2025
Никола Јокић одиграо је једну од најлошијих утакмица, иако је имао дабл-дабл учинак од 20 поена и 16 асистенција. Србин је на овом мечу оборио неколико негативних рекорда, само када се ради о утакмицама у плеј-офу. Центар Денвера… »
Јокић: Био сам најгори играч на терену!

Јокић: Био сам најгори играч на терену!

Спорт клуб 10.05.2025
Денвер Нагетси су остварили злата вредну победу против Оклахоме после продужетка и сада воде 2:1 у серији у полуфиналу Западне конференције. Никола Јокић није личио на себе, посебно што се тиче шута. Погодио је само 8 од 25… »
Јокић самокритичан после Оклахоме: Био сам најгори на паркету

Јокић самокритичан после Оклахоме: Био сам најгори на паркету

Еуроневс 10.05.2025
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић анализирао је победу свог тима над Оклахома Тандерима, рекавши да је био најгори играч на терену протекле ноћи. Српски репрезентативац имао је скроман учинак у трећој утакмици друге рунде… »
”То се дешава, био сам фрустриран! Јокић: "Био сам најгори" видео

”То се дешава, био сам фрустриран! Јокић: "Био сам најгори" видео

Дневник 10.05.2025
Центар Денвера Никола Јокић рекао је да је био најгори играч на терену у победи Нагетса над Оклахомом. Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2-1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом… »
Јокић са Денвером после продужетка срушио Оклахому (видео)

Јокић са Денвером после продужетка срушио Оклахому (видео)

Нагетски у полуфиналној серији Запада воде 2:1. Денвер Нагетски су у полуфиналу Запада НБА лиге на свом терену у Колораду победили Оклахома Тандере 113:102 (22:28, 29:28, 29:27, 22:19, 11:2), али тек после продужетка. Гости су у… »
Никола Јокић одиграо најгори меч у каријери: У Денверу не памте његову лошију партију, ово су 4 доказа

Никола Јокић одиграо најгори меч у каријери: У Денверу не памте његову лошију партију, ово су 4 доказа

Мондо 10.05.2025
Није се још догодило да се Никола Јокић мучи у плеј-офу као у трећем мечу против Оклахоме. Никола Јокић одиграо је меч за заборав, али је његов Денвер ипак победио Оклахому и повео 2:1 у плеј-оф серији. Српски кошаркаш убацио је… »
Јутро СК: Велика победа Денвера, гост у студију Стефан Чупић…

Јутро СК: Велика победа Денвера, гост у студију Стефан Чупић…

Спорт клуб 10.05.2025
Још један Јутарњи програм Спорт клуба је пред Вама, водиће га Александар Пивљанин и Никола Новаковић. Централни део Јутарњег програма Спорт клуба биће посвећен трећем мечу полуфинала Западне конференције НБА лиге, у којем је… »
Нико не зна кад је фаул Шта је потребно да га свирају над Јокићем? Видео

Нико не зна кад је фаул Шта је потребно да га свирају над Јокићем? Видео

Дневник 10.05.2025
Оклахома је у трећој утакмици играла рукометну одбрану над Николом Јокићем, а српски кошаркаш је само два пута добио фаул при шуту. Денвер Нагетси су савладали Оклахому са 113:104 после продужетка, у трећем мечу плеј-офа… »
"Био сам најгори..." Никола Јокић бруталан након победе Денвера над Оклахомом (ВИДЕО)

"Био сам најгори..." Никола Јокић бруталан након победе Денвера над Оклахомом (ВИДЕО)

Кошаркаш Денвера Никола Јокић одиграо је један од најлошијих мечева у сезони, а након ког је био самокритичан. ФОТО: Тањуг/АП Србин је убацио 20 поена уз 16 скокова и шест асистенција, али је шутирао 0/10 за три и изгубио осам… »
Шеј објаснио "кисео" осмех на крају меча ВИДЕО

Шеј објаснио "кисео" осмех на крају меча ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Кошаркаш Оклахоме Шеј Гилџус-Александер је изнео утиске после пораза од Денвер Нагетса. Нагетси су повели су са 2:1 у серији у полуфинала западне конференције НБА лиге, пошто су славили у трећој утакмици са 113:104 после… »
Јокић дао никад бруталнију изјаву на свој рачун: "Био сам најгори на терену, али..."

Јокић дао никад бруталнију изјаву на свој рачун: "Био сам најгори на терену, али..."

Телеграф 10.05.2025
Одиграо је Никола Јокић можда своју најгору утакмицу у плеј-офу, али је његов Денвер, захваљујучи другима, остварио тријумф против Оклахоме и тако повео са 2:1 у серији полуфинала Запада! Јокић је имао лош шут, погодивши само… »
Денвер преживео и Јокићеве промашаје, Кавси подигли главу!

Денвер преживео и Јокићеве промашаје, Кавси подигли главу!

Спортске.нет 10.05.2025
Нова велика победа Денвера, 2:1 је, преживели су први меч у Колораду иако су углавном јурили резултат. Јокић је промашивао читаве вечери, пробао чак десет пута за три поена, без успеха, завршио је са 20 поена и 16 скокова (имао… »
Спектакуларан долазак у дворану Николе Јокића: Србин стигао у оделу које одговара његовом надимку! (видео)

Спектакуларан долазак у дворану Николе Јокића: Србин стигао у оделу које одговара његовом надимку! (видео)

Хот спорт 10.05.2025
Српски центар изазвао је буру одушевљења појавивши се пред трећи меч против Оклахоме у стајлингу инспирисаном филмским Џокером! Никола Јокић, центар Денвер Нагетса, поново је показао свој специфичан смисао за хумор и… »
Јокић од трагичара до хероја: Денвер губио читав меч али је захваљујући Србину дошао до победе након продужетака! (видео)…

Јокић од трагичара до хероја: Денвер губио читав меч али је захваљујући Србину дошао до победе након продужетака! (видео)…

Хот спорт 10.05.2025
У епском окршају у „Бол Арени“, упркос катастрофалном шуту, троструки мвп је у продужетку постао херој! Трећи меч полуфинала Западне конференције НБА лиге између Денвер Нагетса и Оклахома Сити Тандера одигран је у Колораду, у Бол… »
Сомборац руши рекорде Јокић овога пута обара негативне

Сомборац руши рекорде Јокић овога пута обара негативне

Дневник 10.05.2025
Никола Јокић одиграо је једну од најлошијих утакмица, иако је имао дабл-дабл учинак од 20 поена и 16 асистенција. Србин је на овом мечу оборио неколико негативних рекорда, само када се ради о утакмицама у плеј-офу. Центар Денвера… »
Аделман иронично о "лошем Јокићу"

Аделман иронично о "лошем Јокићу"

Спортске.нет 10.05.2025
Нагетси су успели да савладају екипу Оклахоме и да поведу са 2:1 у серији полуфинала Запада. Никола Јокић није имао своје вече, а тренер Дејвид Аделман је нахвалио Мајкла Портера Џуниора. "Свако ко се икада бавио спортом, зна… »
Нема времена за одмор – ево кад Денвер и Оклахома играју четврту утакмицу у плеј-офу, навијачи у Србији ће бити одушевљени…

Нема времена за одмор – ево кад Денвер и Оклахома играју четврту утакмицу у плеј-офу, навијачи у Србији ће бити одушевљени…

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса победом над Оклахома Сити Тандером 113:104 стигли су до предности од 2-1 у полуфиналној серији Западне конференцији, али неће имати времена да тај тријумф прославе. И то буквално, јер ће четврти меч… »
Јокић исписао неславну страницу историје НБА лиге: Тек трећи кошаркаш ком је „пошло за руком“ ФОТО

Јокић исписао неславну страницу историје НБА лиге: Тек трећи кошаркаш ком је „пошло за руком“ ФОТО

Нова 10.05.2025
Очајно шутерско вече Николе Јокића у победи Денвер Нагетса над Оклахома Сити Тандером 113:104 у трећој утакмици полуфиналне плеј-оф серије НБА лиге имало је и историјску конотацију. Јокић је меч завршио без иједне погођене тројке… »
Денвер и Јокић бољи од Оклахоме после продужетка: Нагетси повели у серији

Денвер и Јокић бољи од Оклахоме после продужетка: Нагетси повели у серији

Еуроневс 10.05.2025
У фантастичној утакмици пуној преокрета и изједначења, Денвер Нагетси су, након продужетка, савладали Оклахома Сити Тандере 113:104 и повели у полуфиналној серији Запада са 2-1. Утакмицу је обележило сигурно најгоре плеј-оф… »
Аделман о Јокићу: Долази четврти меч, дираће лопту милион пута

Аделман о Јокићу: Долази четврти меч, дираће лопту милион пута

Спорт клуб 10.05.2025
Тренер Денвера свестан да је Јокић фрустриран због лошег шута, али истиче да има поверења у најбољег играча. Никола Јокић је прилично лоше шутирао у трећем мечу полуфинала плеј-офа Западне конференције, у којем је ипак његов… »
Јокић промашио све, али Денвер победио Оклахому у продужетку: Тотална драма и шампионско срце Нагетса

Јокић промашио све, али Денвер победио Оклахому у продужетку: Тотална драма и шампионско срце Нагетса

Мондо 10.05.2025
Никола Јокић промашио 10 тројки, али његов тим ипак победио Оклахому у тоталној драми. Ерон Гордон поново херој. Денвер Нагетси победили су Оклахому 113:104 после продужетка и сада воде 2-1 у полуфиналној серији плеј-офа Западне… »
Туци Јокића до изнемоглости: Откривен паклени план Оклахоме, овако планирају да зауставе Србина (видео)

Туци Јокића до изнемоглости: Откривен паклени план Оклахоме, овако планирају да зауставе Србина (видео)

КОШАРКАШИ Денвера савладали су Оклахому у трећем мечу полуфинала плеј-офа НБА лиге. Ипак, о једном детаљу причају навијачи... ФОТО: Тањуг/АП Никола Јокић је био видно фрустриран у овом мечу, што се могло посебно видети када му… »
"Јокић је вероватно један од најутицајнијих играча који су се икада бавили спортом"

"Јокић је вероватно један од најутицајнијих играча који су се икада бавили спортом"

Б92 10.05.2025
Тренер Денвер Нагетса Дејвид Аделман после утакмице задржао се о теми које се тицала партије Николе Јокића. Иако српски кошаркаш није имао неко нарочито шутерско вече, успео је да утакмицу оконча са 20 поена и 16 асистенција… »
"Пораз боли, али урадили смо добре ствари против Јокића" ВИДЕО

"Пораз боли, али урадили смо добре ствари против Јокића" ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Тренер Оклахоме Марк Дагнолт сумирао је утиске после пораз од Денвера Нагетса. Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2-1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом резултатом 113:104. "Урадили… »
"Разумем зашто је Јокић фрустриран": Тренер Денвера проговорио о горућем проблему (видео)

"Разумем зашто је Јокић фрустриран": Тренер Денвера проговорио о горућем проблему (видео)

ТРЕНЕР Денвера Дејвид Аделман огласио се након меча који су Нагетси добили против Оклахоме и то након продужетака. ФОТО: Тањуг/АП Говорио је о игри Николе Јокића који је имао 0/10 шут за три и осам изгубљених лопти у тријумфу… »
Шта је потребно да свирају фаул над Јокићем? ВИДЕО

Шта је потребно да свирају фаул над Јокићем? ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Оклахома је у трећој утакмици играла рукометну одбрану над Николом Јокићем, а српски кошаркаш је само два пута добио фаул при шуту. Денвер Нагетси су савладали Оклахому са 113:104 после продужетка, у трећем мечу плеј-офа… »
Јокић је ипак Џокер ВИДЕО

Јокић је ипак Џокер ВИДЕО

Б92 10.05.2025
Кошаркаш Денвера Никола Јокић велику пажњу изазвао је и пре почетка дуела са Оклахомом. Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2-1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом резултатом 113:104… »
Шеј Гилџус Александер објаснио зашто се онако смејао после изгубљене битке од Николе Јокића

Шеј Гилџус Александер објаснио зашто се онако смејао после изгубљене битке од Николе Јокића

Телеграф 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2:1 у серији полуфинала западне конференције, пошто су славили у трећој утакмици са 113:104 после продужетка. Веома лошу партију је током већег дела меча имао Никола Јокић, који је промашио… »
Јокић одиграо лош меч, па остао без места тренера: Погледајте ко је мењао Србина у осетљивој улози

Јокић одиграо лош меч, па остао без места тренера: Погледајте ко је мењао Србина у осетљивој улози

Телеграф 10.05.2025
Када промашите десет тројки и изгубите осам лопти, не можете да будете задовољни својим перформансом. Никола Јокић је овог јутра убацио поред тога 20 поена уз 16 скокова и шест асистенција, што је на крају било довољно за… »
"Разумем зашто је Јокић фрустиран": Тренер Денвера Аделман о Николиних 0/10 за три поена

"Разумем зашто је Јокић фрустиран": Тренер Денвера Аделман о Николиних 0/10 за три поена

Мондо 10.05.2025
Тренер Денвера Дејвид Аделман говорио је о наступу најбољег играча на свету у победи против Оклахоме. Тренер Денвера Дејвид Аделман рекао је да разуме фрустрацију Николе Јокића због лошег шута (0/10 за три) и осам изгубљених… »
Најгора утакмица у каријери Николе Јокића – ово се троструком МВП-ју НБА лиге никад није догодило

Најгора утакмица у каријери Николе Јокића – ово се троструком МВП-ју НБА лиге никад није догодило

Нова 10.05.2025
Денвер Нагетси нашег Николе Јокића савладали су Оклахома Сити Тандер 113:104 и повели са 2-1 у полуфиналу Западне конференције, али центар тима из Колорада неће по добром памтити овај меч. Јокић је утакмицу завршио без иједне… »
Тренер Оклахоме: Урадили добре ствари против Јокића, али…

Тренер Оклахоме: Урадили добре ствари против Јокића, али…

Спорт клуб 10.05.2025
Тренер Оклахоме Марк Дагнолт није био разочаран после пораза, нагласио да ће полуфинална серија плеј-офа потрајати. Како то изгледа кад „зауставите“ Николу Јокића? Па, тада момак рођен у Сомбору одигра испод свог нивоа, убаци… »
Нова драма у Денверу: Нагетси победили, Јокић промашивао тројке, Оклахома пала после продужетка

Нова драма у Денверу: Нагетси победили, Јокић промашивао тројке, Оклахома пала после продужетка

Дневник 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 2:1 у другој рунди плеј-оф серије НБА лиге после победе у Бол арени над Оклахомом резултатом 113:104. Тако су Нагетси дошли на два корака од пласмана у финале конференције, али до тога има… »
Заслужио је Јокић и да га мало срећа погледа: Навијачи се хватали за главу па славили, ово је Оклахому бацило у очај ВИДЕО

Заслужио је Јокић и да га мало срећа погледа: Навијачи се хватали за главу па славили, ово је Оклахому бацило у очај ВИДЕО

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса савладали су Оклахома Сити Тандер резултатом 113:104 и тако стигли до 2-1 у полуфиналу Западне конференције НБА плеј-офа, а кључни моменат догодио се почетком продужетка. Након што је успео да обезбеди… »
Може и овако: Јокић промашивао, Денвер победио у продужетку

Може и овако: Јокић промашивао, Денвер победио у продужетку

Спорт клуб 10.05.2025
Денвер славио против Оклахоме у трећем мечу полуфиналне серије Западне конференције за вођство од 2:1 у победама. Није Никола Јокић имао своје вече, промашио је свих десет шутева за три поена, закључно са оним за победу у финишу… »
Каква победа Денвера, ово ће болети Оклахому: Јокић одиграо непрепознатљиво, али је Гордон поново спасао Нагетсе

Каква победа Денвера, ово ће болети Оклахому: Јокић одиграо непрепознатљиво, али је Гордон поново спасао Нагетсе

Нова 10.05.2025
Кошаркаши Денвер Нагетса победили су екипу Оклахома сити Тандера са 113:104 у трећем мечу полуфинала Западне конференције и сада воде са 2-1 у серији НБА плеј-офа. Иако је Никола Јокић одиграо заиста непрепознатљиво, Денвер је… »
Аделман о партији Николе Јокића: "Само настави да шутираш"

Аделман о партији Николе Јокића: "Само настави да шутираш"

Б92 10.05.2025
Тренер Денвер Нагетса Дејвид Аделман после победе над Оклахомом у трећој утакмици говорио је партији Николе Јокића. Српски кошаркаш је на овом мечу уписао нови дабл-дабл са 20 поена и 16 асистенција, али је имао и десет промашаја… »
Јокић да га води на вечеру: Овако је Ерон Гордон спасао Денвер пораза (видео)

Јокић да га води на вечеру: Овако је Ерон Гордон спасао Денвер пораза (видео)

Славио је Денвер против Оклахоме за вођство 2:1 у полуфиналној серији Западне конференције НБА лиге, а херој Нагетса је још једном био Ерон Гордон. ФОТО: Принтскрин/ТхеХоопЦентрал Играо се последњи минут меча, Денвер је губио… »
Меч за инфаркт! Јокић показао Оклахоми ко је МВП! Овакав меч дуго није виђен (видео)

Меч за инфаркт! Јокић показао Оклахоми ко је МВП! Овакав меч дуго није виђен (видео)

КОШАРКАШИ Денвера дочекали су Оклахома сити Тандерсе у трећем мечу полуфиналне серије Западне конференције НБА лиге. Славио је домаћин након продужетака 113:104. ФОТО: Тањуг/АП Доста узбудљивији меч одиграли су ови ривали… »
Кливленд смањио на 2:1 у полуфиналу Истока, Мичел убацио Индијани 43 поена (видео)

Кливленд смањио на 2:1 у полуфиналу Истока, Мичел убацио Индијани 43 поена (видео)

Политика 10.05.2025
Кливленд је победио у гостима Индијану резултатом 126:104 и смањио на 2:1 у полуфиналној серији Истичне конференције. Донован Мичел је постигао 43 поена и постао први играч од Леброна Џејмса у Кавсима који је у две узастопне… »
Денвер ишчупао победу након продужетка и повео са 2:1 у полуфиналу Запада (видео)

Денвер ишчупао победу након продужетка и повео са 2:1 у полуфиналу Запада (видео)

Политика 10.05.2025
Успели су кошаркаши Денвера да ишчупају победу на свом терену након продужетка113:104 и поведу са 2:1 у полуфиналу Запада. Имали су Нагетси шут за победу у регуларном делу, али Јокић је промашио тројку из угла. Пре тога Гордон је… »
Навијачи због Јокића понављају само једну реченицу на друштвеним мрежама

Навијачи због Јокића понављају само једну реченицу на друштвеним мрежама

Телеграф 10.05.2025
Кошаркаши Денвера славили су у трећем мечу полуфинала Запада против Оклахоме, и то упркос чињеници да је Никола Јокић имао вероватно најлошију партију у плеј-оф каријери. Српски ас био је далеко испод својих стандарда, али је… »
Тренер Денвера говорио о једном од најгорих мечева Јокића: "Имао је лошу ноћ, ужасна утакмица, али..."

Тренер Денвера говорио о једном од најгорих мечева Јокића: "Имао је лошу ноћ, ужасна утакмица, али..."

Телеграф 10.05.2025
Какву драму је Денвер преживео овог јутра у Колораду и својој "Бол Арени"... Водила је Оклахома већим делом меча, али су Арон Гордон и другови успели да се издигну, изборе продужетак и поведу 2-1 у серији после славља 113:104… »
Тренера Оклахоме питали како су успорили Јокића, ево шта је рекао: "Не смемо да дозволимо..."

Тренера Оклахоме питали како су успорили Јокића, ево шта је рекао: "Не смемо да дозволимо..."

Телеграф 10.05.2025
Тренер Оклахоме Марк Дагнолт истакао је да верује у свој тим, након што су Тандери поражени у трећој утакмици полуфиналне серије Запада од Денвера! Нагетси су успели да се извуку из тешке ситуације, те поведу са 2:1 у серији… »
Јокић и екипа да му плате пиће: Ево како је Гордон поново спасио Денвер на 27 секунди до краја

Јокић и екипа да му плате пиће: Ево како је Гордон поново спасио Денвер на 27 секунди до краја

Телеграф 10.05.2025
Погодио је у првој утакмици ону тројку за победу Денвера над Оклахомом, сада је Арон Гордон поново израстао у јунака Нагетса - када је у трећој изборио продужетак погођеном тројком. Губио је Денвер три разлике, Тандери су са… »
Кливленд побеђује кад је сатеран уз зид, враћен брејк Индијани

Кливленд побеђује кад је сатеран уз зид, враћен брејк Индијани

Спорт клуб 10.05.2025
Кливленд у Индијанаполису успео да смањи на 2:1 у победама у полуфиналној серији Источне конференције. Велико изненађење биле су прве две победе у полуфиналу Источне конференције Индијане против Кливленда. У таквим околностима… »
Оклахома има бруталну тактику против Јокића: Да ли је могуће да судије ово дозвољавају?

Оклахома има бруталну тактику против Јокића: Да ли је могуће да судије ово дозвољавају?

Телеграф 10.05.2025
Српски кошаркаш Никола Јокић пролази кроз прави пакао у плеј-оф серији против Оклахоме! Наиме, актуелни МВП НБА лиге налази се под константним "ударима" ривала, а суђење у корист Денвера, односно Јокића, готово да не постоји -… »
Никола Јокић у неверици урлао на судије, арбитри му због овог потеза поништили кош

Никола Јокић у неверици урлао на судије, арбитри му због овог потеза поништили кош

Телеграф 10.05.2025
Далеко неизвеснији дуел игра се у Денверу од оног другог у Оклахоми у трећем дуелу полуфинала Запада у оквиру плеј-офа НБА лиге. Нагетси јуре углавном минус против Тандера, али су све време ту негде. Оно што је приметно од… »
Брутална партија Мичела - Кевси немилосрдни према Пејсерсима

Брутална партија Мичела - Кевси немилосрдни према Пејсерсима

Б92 10.05.2025
Кошаркаши Кливленд Кавалирса уписали су прву победу у другој рудни плеј-офа НБА лиге против Индијане Пејсерса са (126:104). Кавалирси су тако смањили предност Пејсерса на 2:1 и тако наставили тренд у овој серији да само побеђују… »
Брутална сцена Јокића: Амери су одушевљени због онога што Никола носи, ни чувени зликовац му није раван

Брутална сцена Јокића: Амери су одушевљени због онога што Никола носи, ни чувени зликовац му није раван

Телеграф 10.05.2025
Након великог дебакла у другом мечу, кошаркаши Денвер Нагетса у трећем дочекују Оклахому Сити Тандер и покушају да оправдају стечени брејк са почетка серије полуфинала Западне конференције. Укупно је 1-1, а ми смо тек у делу… »

Вести дана »