Povezane vesti
Pevačica lupila šamar momku iz publike! Evo šta se dogodilo na nastupu iz pakla: Bila sam plava, a danima me je to mesto bolelo…
Kurir 10.05.2025
Pevačica Tamara Milutinović jednom prilikom je imala incident na nastupu, kada je, kako je i sama rekla, dečku iz publike lupila šamar. Kako tvrdi, momak koji je bio u publici ju je dodirnuo po grudima, nakon čega je nastao haos, a uvređena pevačica je… »
Pevačica lupila šamar dečku iz publike: Skandal se desio u klubu na Kosovu, a sada je otkrila šta se desilo: "Obezbeđenje me…
Blic 10.05.2025
Pevačica Tamara Milutinović kaže da je jednom prilikom imala incident na nastupu, kada je dečku iz publike na kraju lupila šamar. Naime, ona tvrdi da ju je momak koji je bio u publici dodirnuo po grudima, te je tako nastao haos. - Najneprijatniji događaj… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Vanredna situacija zbog požara proglašena u više gradova Srbije
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 52 povezane

Olujno nevreme zahvatilo veći deo Srbije, rušilo drveće i krovove - u Beogradu povređeno osam osoba
RTS pre 4 minutajoš 28 povezanih

UŽIVO Blokade se nastavljaju: U Užicu saslušani privedeni, uklonjene barikade u Zemunu (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 51 povezana

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, osam povređenih u Beogradu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 56 povezanih