Povezane vesti
"Nisam stigao na red da budem s enom" Šok oglašavanje Bore Santane o Čolićevoj, otkrio jezive detalje o njoj: Ona i Filip…
Kurir 14.05.2025
U Beloj kući je trenutno opšti haos zbog navoda Ene Čolić da su Bora Santana i Milica Kemez tokom svog braka bili otvoreno neverni. Sada je Bora odlučio da se oglasi povodom njenih tvrdnji i ispriča svoju stranu priče. - Što se tiče mojih i Eninih poruka… »
Bora Santana brutalno o eni Čolić: "Znam je sa vašara, nisam stigao na red da budem sa njom!"
Alo 14.05.2025
Bora je odlučio da se oglasi povodom njenih tvrdnji i ispriča svoju stranu priče. U Beloj kući je trenutno opšti haos zbog navoda Ene Čolić da su Bora Santana i Milica Kemez tokom svog braka bili otvoreno neverni. Sada je Bora odlučio da se oglasi… »
Vesti dana »
OFAK produžio licencu za rad NIS do 17. aprila, Đedović: Rafinerija nastavlja da radi
RTV pre 31 minutajoš 19 povezanih
Ujutru mraz pa sunce! Oglasio se RHMZ: Očekuje se nova tura snega! Evo kakvo će vreme biti narednih sedam dana
Dnevnik pre 30 minutajoš 17 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih
Dva sata čekanja na ulazu u Hrvatsku za teretnjake, a evo kako je na ostalim graničnim prelazima
Blic pre 26 minutajoš 6 povezanih
‘Dubai nije izgrađen za rat’: Kako sukob na Bliskom istoku utiče na ‘poslovnu oazu’ Emirata
Južne vesti pre 20 minutajoš 4 povezane