Povezane vesti
Geri Lineker se izvinio zbog ‘uvredljive’ objave o cionizmu
Danas 15.05.2025
Geri Lineker se „bezrezervno izvinjava“ posle kritika zbog objave na društvenim mrežama, u kojoj se govorilo o cionizmu i koja je sadržala ilustraciju pacova. „Na Instagramu sam podelio sadržaj za koji sam kasnije uvideo da sadrži uvredljive navode… »
Geri Lineker se izvinio zbog ‘uvredljive’ objave o cionizmu
Južne vesti 15.05.2025
PA Media Geri Lineker se „bezrezervno izvinjava“ posle kritika zbog objave na društvenim mrežama, u kojoj se govorilo o cionizmu i koja je sadržala ilustraciju pacova. „Na Instagramu sam podelio sadržaj za koji sam kasnije uvideo da sadrži uvredljive… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju objekata po novom Zakonu počela jutros u četiri sata: Šta je potrebno od dokumentacije?
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 3 minutajoš 30 povezanih
Šta ako Narodna banka Srbije bude na udaru sankcija zbog NIS-a? Ekonomista objasnio moguće posledice po građane
Mondo pre 3 minutajoš 19 povezanih