Povezane vesti
Sve je završeno za Mitrovića i Sergeja, Rajković je novi vladar Saudijske Arabije!
Telegraf 15.05.2025
Šampionat Saudijske Arabije je rešen, Al Itihad je novi šampion, sa njim i golman Predrag Rajković! Nade Al Hilala, kao i Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića koji tamo nastupaju su ugašene i zvanično u četvrtak uveče, pošto je u Burajdahu… »
Srbin preuzima trofej od Srba: Predrag Rajković pred titulom u Saudijskoj Arabiji
Večernje novosti 15.05.2025
SRPSKI reprezentativac Predrag Rajković mogao bi danas da postane šampion Saudijske Arabije i osvoji treću titulu u karijeri. FOTO: Tanjug/AP Ovaj 29-godišnjak iz Negotina je do sad je bio šampion Srbije 2013/2014 sa Crvenom zvezdom, dok je sa Makabijem… »
Vesti dana »
NOVI PAZAR: Sumnja na ljudski faktor – požar počeo iz prostorije za otpad, gust dim prethodio vatrenoj stihiji
Sandžak haber pre 1 satjoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 26 povezanih
Kraj jedne ere - poslednji ples je završen! Višestruki grend slem šampion odigrao svoj poslednji meč u karijeri na Australijan openu
Večernje novosti pre 14 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 14 minutajoš 24 povezane