Povezane vesti

"Sa bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo" Obožavali su je, bila je utra popularna, rodila sina fudbaleru, a onda nestala…

"Sa bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo" Obožavali su je, bila je utra popularna, rodila sina fudbaleru, a onda nestala…

Alo 16.05.2025
Sani Armani je pre 14 godina otišla u medijsku ilegalu, a 2017.se preselila u Ameriku, tačnije Los Anđeles. Mnogi se sećaju popularne voditeljke Pink televizije Sandre Drašković, poznatije kao Sani Armani. Sani Armani je pre 14 godina otišla u medijsku… »
"Sa bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo": Bila mega popularna, rodila sina fatalnom fudbaleru, pa se preselila u Ameriku…

"Sa bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo": Bila mega popularna, rodila sina fatalnom fudbaleru, pa se preselila u Ameriku…

Blic 16.05.2025
Mnogi se sećaju popularne voditeljke Pink televizije Sandre Drašković, poznatije kao Sani Armani. Sani Armani je pre 14 godina otišla u medijsku ilegalu, a 2017.se preselila u Ameriku, tačnije Los Anđeles. Nakon dužeg perioda, Sani se vratila u Srbiju… »
"S bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo" Sani Armani o životu u Americi i odnosu sa Lazetićem! Ovo kaže o holivudskim…

"S bivšim mužem sam super, dok se ne čujemo" Sani Armani o životu u Americi i odnosu sa Lazetićem! Ovo kaže o holivudskim…

Kurir 16.05.2025
Nekadašnja voditeljka Pinka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, koja je vodila "Siti klub" i "Sanimetar", držala je gledaoce prikovane za male ekrane, a pogotovo one suprotnog pola Ona je pre 14 godina otišla u medijsku ilegalu, a 2017. godine… »

Vesti dana »