Повезане вести
"Са бившим мужем сам супер, док се не чујемо" Обожавали су је, била је утра популарна, родила сина фудбалеру, а онда нестала…
Ало 16.05.2025
Сани Армани је пре 14 година отишла у медијску илегалу, а 2017.се преселила у Америку, тачније Лос Анђелес. Многи се сећају популарне водитељке Пинк телевизије Сандре Драшковић, познатије као Сани Армани. Сани Армани је пре 14… »
"Са бившим мужем сам супер, док се не чујемо": Била мега популарна, родила сина фаталном фудбалеру, па се преселила у Америку…
Блиц 16.05.2025
Многи се сећају популарне водитељке Пинк телевизије Сандре Драшковић, познатије као Сани Армани. Сани Армани је пре 14 година отишла у медијску илегалу, а 2017.се преселила у Америку, тачније Лос Анђелес. Након дужег периода… »
"С бившим мужем сам супер, док се не чујемо" Сани Армани о животу у Америци и односу са Лазетићем! Ово каже о холивудским…
Курир 16.05.2025
Некадашња водитељка Пинка Сандра Драшковић, познатија као Сани Армани, која је водила "Сити клуб" и "Саниметар", држала је гледаоце приковане за мале екране, а поготово оне супротног пола Она је пре 14 година отишла у медијску… »
Вести дана »

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 1 сатјош 19 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" – "хермес" и "ПУЛС" први пут пред српском јавношћу, лет француских "рафала"
РТС пре 34 минутајош 20 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 2 сатајош 24 повезане