Povezane vesti
Bila je na spisku ljubavnica Saše Popovića Ono što joj je Suzana rekla kada je saznala ju je ostavilo bez teksta: "Znam ja to…
Alo 17.05.2025
Kako je istakla, bilo joj je vrlo neprijatno. Pevačica Indira Radić jednom prilikom govorila je o velikoj neprijatnosti, kada se našla na spisku ljubavnica Saše Popovića. - U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, našle smo se… »
Pevačica (58) otkrila da je bila na spisku ljubavnica Saše Popovića, a kad je srela Suzanu htela da propadne u zemlju i zbog…
Blic 17.05.2025
Pevačica Indira Radić jednom prilikom govorila je o velikoj neprijatnosti, kada se našla na spisku ljubavnica Saše Popovića, estradnog maga, koji je preminuo 1. marta ove godine. - U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se… »
Vesti dana »
Uhapšena tri maloletnika, osumnjičeni da su napali dostavljača i tražili da im preda novac
N1 Info pre 15 minutajoš 31 povezana
Mali: "Izgradnja Toyo Tires R&D centra u Inđiji, pokazuje uspeh Srbije
B92 pre 10 minutajoš 166 povezanih
Obraća se Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to": Moj odgovor je bio...
Kurir pre 40 minutajoš 29 povezanih
Sutra počinje podela paketa pomoći penzionerima, izdvojeno 240 miliona dinara, evo ko je prioritet
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 4 satijoš 27 povezanih