Povezane vesti
"Izgleda kao baba od 50 godina" Slavica Ćukteraš se žestoko posvađala sa Milanom Miloševićem, svi su ćutali
Telegraf pre 31 dana
Svađa pevačice Slavice Ćukteraš i voditelja rijalitija "Zadruga" Milana Miloševića pred kamerama šokirala je sve. Naime, njih dvoje su se pre nekoliko godina žestoko posvađali usred emisije "Amidži šou". Milan je komentarisao to što je Slavica Ćukteraš… »
"Izgledaš kao baba od 50 godina, katastrofa si": Brutalna svađa Slavice Ćukteraš i poznatog voditelja pred kamerama šokirala…
Blic pre 31 dana
Svađa pevačice Slavice Ćukteraš i voditelja rijalitija "Zadruga" Milana Miloševića pred kamerama šokirala je sve. Naime, njih dvoje su se pre nekoliko godina žestoko posvađali usred emisije "Amidži šou". Milan je komentarisao to što je Slavica Ćukteraš… »
"Boli je što sam rekao da izgleda kao baba od 50 godina" Skandalozna svađa Milana Miloševića i Slaviće Ćukteraš, haos u…
Alo pre 31 dana
Milan je komentarisao to što je Slavica Ćukteraš otvorila profil na TikToku i snima se. Pevačica Slavica Ćukteraš i Milan Milošević pre nekoliko godina žestoko su se posvađali usred emisije "Amidži šou". Milan je komentarisao to što je Slavica Ćukteraš… »
Vesti dana »

BLOG Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta: Mirana Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 3 satajoš 61 povezana

Trump: Znamo gdje se skriva ‘vrhovni vođa’, zasad ga nećemo ukloniti
Al Jazeera pre 1 satjoš 36 povezanih

Nikolić: Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela
RTV pre 57 minutajoš 37 povezanih

Jusein Bolt ponosno objavio: "Ja sam prvi zvanični ambasador specijalizovane izložbe EXPO 2027"
B92 pre 1 satjoš 69 povezanih