Povezane vesti
"Počupao me je, a ja sam ga udarila u cevanicu": Nada Topčagić imala incident sa kolegom, otkrila šta je izazvalo nemire među…
Blic 18.05.2025
Nada Topčagić je tokom svoje karijere imala mnogo finih uspomena, ali i pijateljstva koja su se završila neslavno. Nada Topčagić je jednom prilikom ispričala kako je imala incident sa kolegom Marinkom Rokvićem, sa kojim je došlo i do fizičkog sukoba. Ovo… »
"Čupao me za kosu, ja sam ga udarila u cevanicu" Nada Topčagić otkrila sve o žestokom sukobu sa Marinkom Rokvićem, jednu stvar…
Kurir 18.05.2025
Jedan od skandala na srpskoj estradnoj sceni o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić. Zajedno su prošli kroz lepe i loše stvari, jer su muzikom počeli da se bave u istom periodu. Jednom prilikom… »
"Tukli smo se" Nada Topčagić otkrila sve o žestokom sukobu sa Marinkom Rokvićem, jednu stvar sebi nikada neće moći da oprosti!…
Alo 18.05.2025
Kroz suze jednom prilikom rekla da joj je krivo što jedan period nije govorila sa Marinkom. Jedan od skandala na srpskoj estradnoj sceni o kom se jako malo zna jeste žesto sukob koji su svojevremeno imali Nada Topčagić i Marinko Rokvić. Zajedno su prošli… »
Vesti dana »

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 minutjoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana