Повезане вести

Огласио се Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада

Огласио се Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада

Телеграф 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!"… »
Александар Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада

Александар Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада

Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. „Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!”… »
Народ неће да му нерад и незнање воде државу

Народ неће да му нерад и незнање воде државу

Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић позвао је јуче на свенародном сабору у Нишу још једном политичке противнике на дијалог, да проблеме не решавају на улици, већ да се врате у институције и да их тамо решавају заједно, иако, како… »
"Готова прича! Сад слушам народ који није бахат, осион" Вучић објавио снимак из Ниша: Рекли су да не смемо да дођемо а ми смо…

"Готова прича! Сад слушам народ који није бахат, осион" Вучић објавио снимак из Ниша: Рекли су да не смемо да дођемо а ми смо…

Курир 18.05.2025
НИШ - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада! - Сад слушам народ. Слушам народ који није бахат, који није осион, који није арогантан. Народ који хоће будућност. Народ који хоће да… »
Вучић је управо сам потврдио да му је рејтинг на низбрдици

Вучић је управо сам потврдио да му је рејтинг на низбрдици

Нова 18.05.2025
Најава председника Србије Александра Вучића да ће избора бити у наредних годину и по дана није дошла као претерано изненађење, али је још једном покренуло причу у јавности о томе да је рејтинг Српске напредне странке у паду од… »
Вучић: Коначно сам постао надлежан, завршили смо са вашим захтевима

Вучић: Коначно сам постао надлежан, завршили смо са вашим захтевима

Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се народу на централном скупу у оквиру Свенародног сабора у Нишу. Овом приликом, послао је и поруку која се тиче и блокадера. “Коначно сам, како и они кажу, постао надлежан. Нема више… »
Миљуш (ССП): Пренос Вучићевог скупа на више ТВ брутална пропаганда

Миљуш (ССП): Пренос Вучићевог скупа на више ТВ брутална пропаганда

Данас 18.05.2025
Народни посланик Странке слободе и правде (ССП) Бранко Миљуш изјавио је да су три од пет телевизија са националном фреквенцијом и неколико кабловских преносиле скуп покрета Александра Вучића у Нишу, чиме су грађани поново били… »
Архив јавних скупова: На Вучићевом митингу у Нишу око 21.000 људи

Н1 Инфо 18.05.2025
На скупу владајућих странака који је одржан у суботу поподне у Нишу, највећи број окупљених је регистрован током говора Александра Вучића, а тада их је било око 21.000 саопштио је данас Архив јавних скупова (АЈС), који води… »

Бета 18.05.2025
На скупу владајућих странака који је одржан у суботу поподне у Нишу, највећи број окупљених је регистрован током говора Александра Вучића, а тада их је било око 21.000 саопштио је данас Архив јавних скупова (АЈС), који води… »
А можда да пробаш са изборима?

А можда да пробаш са изборима?

Данас 18.05.2025
Можда да пробаш са изборима?, поручили су нишки студенти у блокади Александру Вучићу, председнику Србије и најмоћнијем члану Српске напредне странке, након Свенародног сабора који је власт организовала у овом граду, додајући да… »
Архив јавних скупова о скупу СНС у Нишу

Архив јавних скупова о скупу СНС у Нишу

НИН 18.05.2025

Нови магазин 18.05.2025

Радио сто плус 18.05.2025
“На митингу ‘Не дамо Србију’ у Нишу, током говора председника Александра Вучића било је присутоно око 21.000 људи, што је приближно исти број као и на скупу (СНС) у Сремској Митровици 24. јануара”, објављено је на званичном… »
Фајронт 30 секунди после Вучићевог говора: Прича о „највећем скупу икад“ у Нишу распала се пред очима целе Србије

Фајронт 30 секунди после Вучићевог говора: Прича о „највећем скупу икад“ у Нишу распала се пред очима целе Србије

Нова 18.05.2025
"Тродневни" митинг Српске напредне странке (СНС) у Нишу, који је најављен као велики догађај под слоганом "Не дамо Србију", завршен је свега 30 секунди након што је председник Србије Александар Вучић окончао своје обраћање. Већ… »
Огласио се Вучић: Направили смо највећи скуп у Нишу икада; Лагали су да не смем да дођем; Слушам народ ВИДЕО

Огласио се Вучић: Направили смо највећи скуп у Нишу икада; Лагали су да не смем да дођем; Слушам народ ВИДЕО

Б92 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм профилу и истакао да је јуче у Нишу направљен највећи скуп икада. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада! Сад слушам… »
Ђилас "уништио" Вучића: Ево шта му је поручио у вези "успеха скупа у Нишу" (видео)

Ђилас "уништио" Вучића: Ево шта му је поручио у вези "успеха скупа у Нишу" (видео)

Правда 18.05.2025
Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, у свом подкасту "Дежурни кривац", прокоментарисао је јуче одржани скуп СНС-а у Нишу. Ђилас наводи да је Вучић доживео фијаско, те да је у Нишу било свега “десетак” хиљада људи… »
Митинг СНС-а у Нишу: Најављен као тродневни скуп, завршен 30 секунди након говора Вучића

Митинг СНС-а у Нишу: Најављен као тродневни скуп, завршен 30 секунди након говора Вучића

Н1 Инфо 18.05.2025
Тродневни митинг СНС-а у Нишу завршен је 30 секунди након што је председник Србије завршио своје обраћање, а већ данас штандови Српске напредне странке су празни и у току је уклањање бине и шатора, каже репортер Н1 Петар… »

Нова 18.05.2025
"Тродневни" митинг Српске напредне странке (СНС) у Нишу, који је најављен као велики догађај под слоганом "Не дамо Србију", завршен је свега 30 секунди након што је председник Србије Александар Вучић окончао своје обраћање. Већ… »
Архив јавних скупова пребројао грађане на јучерашњем скупу СНС-а у Нишу

Архив јавних скупова пребројао грађане на јучерашњем скупу СНС-а у Нишу

Мој Нови Сад 18.05.2025
У петак, 17. маја, у Нишу су одржана два скупа – један на који су позвали студенти, други у организацији Српске напредне странке. Архив јавних скупова пребројао грађане који су били на скупу владајуће странке. – На митингу "Не… »

Нови магазин 18.05.2025
Тродневни митинг СНС-а у Нишу завршен је 30 секунди након што је председник Србије завршио своје обраћање, а већ данас штандови Српске напредне странке су празни и у току је уклањање бине и шатора, каже репортер Н1 Петар… »
"У Нишу је било величанствено и импресивно, срце ми је пуно!" Министарка Месаровић о свенародном сабору: Ово је Србија која се…

"У Нишу је било величанствено и импресивно, срце ми је пуно!" Министарка Месаровић о свенародном сабору: Ово је Србија која се…

Курир 18.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић боравила је у Нишу на свенародном сабору, и оценила да се на том скупу окупила пристојна и већинска Србија, која жели мир, стабилност и даљи развој наше… »
Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада

Еуроневс 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада"… »
"Направили смо највећи скуп икада у Нишу": Вучић дан након сабора: "Рекли су да тамо не смемо да дођемо"

"Направили смо највећи скуп икада у Нишу": Вучић дан након сабора: "Рекли су да тамо не смемо да дођемо"

Блиц 18.05.2025
Председник Александар Вучић поручио је дан након свенародног сабора у Нишу да је то био "највећи скуп икада" у том граду. - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада - поручио је Вучић… »
Вучић није ни трепнуо и рекао: „У Нишу смо направили највећи скуп икада“

Вучић није ни трепнуо и рекао: „У Нишу смо направили највећи скуп икада“

Нова 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада. „Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада“, објавио је Вучић на инстаграму. Његова… »

НИН 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!"… »
"Направили смо највећи скуп икада" председник Вучић након сабора у Нишу "Слушам народ који хоће будућност"

"Направили смо највећи скуп икада" председник Вучић након сабора у Нишу "Слушам народ који хоће будућност"

Дневник 18.05.2025
Председник Александар Вучић поручио је, дан након свенародног сабора у Нишу, да је то био "највећи скуп икада" у том граду. - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада - поручио је Вучић… »
Антонијевић: Колико год биле оштре поруке са обе стране, дијалога ће бити

Антонијевић: Колико год биле оштре поруке са обе стране, дијалога ће бити

РТС 18.05.2025
Централни скуп Свенародног сабора на којем се промовише Покрет за народ и државу одржан је јуче у Нишу, док су истовремено студенти и грађани протестовали у истом граду као и у Суботици. О кључним порукама с тих скупова… »
Министарка Месаровић из Ниша: "Ово је пристојна Србија, која се бори за њену добру будућност"

Министарка Месаровић из Ниша: "Ово је пристојна Србија, која се бори за њену добру будућност"

Телеграф 18.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је да се данас у Нишу окупила пристојна и већинска Србија, која жели мир, стабилност и даљи развој наше земље. "Ово је заиста величанствено и… »
Шта је све речено на Свенародном сабору у Нишу: Ово су главне поруке председника Републике Србије

Шта је све речено на Свенародном сабору у Нишу: Ово су главне поруке председника Републике Србије

Телеграф 18.05.2025
У Нишу је у суботу одржан централни скуп "Не дамо Србију" у оквиру свенародног сабора на којем је представљен Покрет за народ и државу, и на којем је председник Србије Александар Вучић поручио да од сада слуша народ који хоће да… »
Вучић: Шест месеци су уништавали земљу, мора да се ради више него икада

Вучић: Шест месеци су уништавали земљу, мора да се ради више него икада

Телеграф 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас на централном скупу у оквиру свенародног сабора у Нишу да су блокадери шест месеци уништавали земљу и да сада мора да почне да се ради више него икада. - Разарали су нам… »

Вести дана »