Povezane vesti
Oglasio se Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada
Telegraf 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!", objavio je Vučić na… »
Aleksandar Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada
Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. „Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!”, objavio je Vučić na… »
Narod neće da mu nerad i neznanje vode državu
Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je juče na svenarodnom saboru u Nišu još jednom političke protivnike na dijalog, da probleme ne rešavaju na ulici, već da se vrate u institucije i da ih tamo rešavaju zajedno, iako, kako je rekao, odgovor unapred… »
"Gotova priča! Sad slušam narod koji nije bahat, osion" Vučić objavio snimak iz Niša: Rekli su da ne smemo da dođemo a mi smo…
Kurir 18.05.2025
NIŠ - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada! - Sad slušam narod. Slušam narod koji nije bahat, koji nije osion, koji nije arogantan. Narod koji hoće budućnost. Narod koji hoće da radi. Narod koji neće da mu… »
Vučić je upravo sam potvrdio da mu je rejting na nizbrdici
Nova 18.05.2025
Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će izbora biti u narednih godinu i po dana nije došla kao preterano iznenađenje, ali je još jednom pokrenulo priču u javnosti o tome da je rejting Srpske napredne stranke u padu od početka studentske… »
Vučić: Konačno sam postao nadležan, završili smo sa vašim zahtevima
Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se narodu na centralnom skupu u okviru Svenarodnog sabora u Nišu. Ovom prilikom, poslao je i poruku koja se tiče i blokadera. “Konačno sam, kako i oni kažu, postao nadležan. Nema više vaših zahteva, ne zanimaju… »
Miljuš (SSP): Prenos Vučićevog skupa na više TV brutalna propaganda
Danas 18.05.2025
Narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš izjavio je da su tri od pet televizija sa nacionalnom frekvencijom i nekoliko kablovskih prenosile skup pokreta Aleksandra Vučića u Nišu, čime su građani ponovo bili izloženi brutalnoj… »
Arhiv javnih skupova: Na Vučićevom mitingu u Nišu oko 21.000 ljudi
N1 Info 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi preciznu evidenciju o… »
Beta 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi preciznu evidenciju o… »
A možda da probaš sa izborima?
Danas 18.05.2025
Možda da probaš sa izborima?, poručili su niški studenti u blokadi Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije i najmoćnijem članu Srpske napredne stranke, nakon Svenarodnog sabora koji je vlast organizovala u ovom gradu, dodajući da ga je „džaba održao“, da… »
Arhiv javnih skupova o skupu SNS u Nišu
NIN 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi evidenciju o posećenosti… »
Novi magazin 18.05.2025
Radio sto plus 18.05.2025
“Na mitingu ‘Ne damo Srbiju’ u Nišu, tokom govora predsednika Aleksandra Vučića bilo je prisutono oko 21.000 ljudi, što je približno isti broj kao i na skupu (SNS) u Sremskoj Mitrovici 24. januara”, objavljeno je na zvaničnom profilu AJS na tviteru (X)… »
Fajront 30 sekundi posle Vučićevog govora: Priča o „najvećem skupu ikad“ u Nišu raspala se pred očima cele Srbije
Nova 18.05.2025
"Trodnevni" miting Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu, koji je najavljen kao veliki događaj pod sloganom "Ne damo Srbiju", završen je svega 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić okončao svoje obraćanje. Već sutradan, odnosno danas… »
Oglasio se Vučić: Napravili smo najveći skup u Nišu ikada; Lagali su da ne smem da dođem; Slušam narod VIDEO
B92 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i istakao da je juče u Nišu napravljen najveći skup ikada. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada! Sad slušam narod. Slušam narod koji… »
Đilas "uništio" Vučića: Evo šta mu je poručio u vezi "uspeha skupa u Nišu" (video)
Pravda 18.05.2025
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, u svom podkastu "Dežurni krivac", prokomentarisao je juče održani skup SNS-a u Nišu. Đilas navodi da je Vučić doživeo fijasko, te da je u Nišu bilo svega “desetak” hiljada ljudi. Đilas je optužio Vučića… »
Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića
N1 Info 18.05.2025
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni… »
Fajront 30 sekundi posle Vučićevog govora: Priča o „najvećem skupu ikad“ u Nišu raspala se pred očima cele Srbije
Nova 18.05.2025
"Trodnevni" miting Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu, koji je najavljen kao veliki događaj pod sloganom "Ne damo Srbiju", završen je svega 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić okončao svoje obraćanje. Već sutradan, odnosno danas… »
Arhiv javnih skupova prebrojao građane na jučerašnjem skupu SNS-a u Nišu
Moj Novi Sad 18.05.2025
U petak, 17. maja, u Nišu su održana dva skupa – jedan na koji su pozvali studenti, drugi u organizaciji Srpske napredne stranke. Arhiv javnih skupova prebrojao građane koji su bili na skupu vladajuće stranke. – Na mitingu "Ne damo Srbiju" u Nišu, tokom… »
Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića
Novi magazin 18.05.2025
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni… »
"U Nišu je bilo veličanstveno i impresivno, srce mi je puno!" Ministarka Mesarović o svenarodnom saboru: Ovo je Srbija koja se…
Kurir 18.05.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović boravila je u Nišu na svenarodnom saboru, i ocenila da se na tom skupu okupila pristojna i većinska Srbija, koja želi mir, stabilnost i dalji razvoj naše zemlje. "Zaista veličanstveno i… »
Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada
Euronews 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada", objavio je Vučić na… »
"Napravili smo najveći skup ikada u Nišu": Vučić dan nakon sabora: "Rekli su da tamo ne smemo da dođemo"
Blic 18.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je dan nakon svenarodnog sabora u Nišu da je to bio "najveći skup ikada" u tom gradu. - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada - poručio je Vučić na svom Instagram profilu… »
Vučić nije ni trepnuo i rekao: „U Nišu smo napravili najveći skup ikada“
Nova 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada. „Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada“, objavio je Vučić na instagramu. Njegova tvrdnja je međutim, potpuno… »
Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada
NIN 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!", objavio je Aleksandar… »
"Napravili smo najveći skup ikada" predsednik Vučić nakon sabora u Nišu "Slušam narod koji hoće budućnost"
Dnevnik 18.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je, dan nakon svenarodnog sabora u Nišu, da je to bio "najveći skup ikada" u tom gradu. - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada - poručio je Vučić na Instagram profilu. A… »
Antonijević: Koliko god bile oštre poruke sa obe strane, dijaloga će biti
RTS 18.05.2025
Centralni skup Svenarodnog sabora na kojem se promoviše Pokret za narod i državu održan je juče u Nišu, dok su istovremeno studenti i građani protestovali u istom gradu kao i u Subotici. O ključnim porukama s tih skupova, mogućnošću vanrednih izbora… »
Ministarka Mesarović iz Niša: "Ovo je pristojna Srbija, koja se bori za njenu dobru budućnost"
Telegraf 18.05.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da se danas u Nišu okupila pristojna i većinska Srbija, koja želi mir, stabilnost i dalji razvoj naše zemlje. "Ovo je zaista veličanstveno i impresivno. Pogledajte koliki… »
Šta je sve rečeno na Svenarodnom saboru u Nišu: Ovo su glavne poruke predsednika Republike Srbije
Telegraf 18.05.2025
U Nišu je u subotu održan centralni skup "Ne damo Srbiju" u okviru svenarodnog sabora na kojem je predstavljen Pokret za narod i državu, i na kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da od sada sluša narod koji hoće da radi, a ne onaj koji… »
Vučić: Šest meseci su uništavali zemlju, mora da se radi više nego ikada
Telegraf 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na centralnom skupu u okviru svenarodnog sabora u Nišu da su blokaderi šest meseci uništavali zemlju i da sada mora da počne da se radi više nego ikada. - Razarali su nam zemlju. Svi brojevi su nam… »
Vesti dana »

Ovog vikenda očekuje se početak gužvi na putevima prema destinacijama za odmor
Politika pre 4 minutajoš 17 povezanih

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 28 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 24 povezane

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 13 povezanih