Повезане вести
Огласио се Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада
Телеграф 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!"… »
Александар Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада
Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. „Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!”… »
Народ неће да му нерад и незнање воде државу
Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић позвао је јуче на свенародном сабору у Нишу још једном политичке противнике на дијалог, да проблеме не решавају на улици, већ да се врате у институције и да их тамо решавају заједно, иако, како… »
"Готова прича! Сад слушам народ који није бахат, осион" Вучић објавио снимак из Ниша: Рекли су да не смемо да дођемо а ми смо…
Курир 18.05.2025
НИШ - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада! - Сад слушам народ. Слушам народ који није бахат, који није осион, који није арогантан. Народ који хоће будућност. Народ који хоће да… »
Вучић је управо сам потврдио да му је рејтинг на низбрдици
Нова 18.05.2025
Најава председника Србије Александра Вучића да ће избора бити у наредних годину и по дана није дошла као претерано изненађење, али је још једном покренуло причу у јавности о томе да је рејтинг Српске напредне странке у паду од… »
Вучић: Коначно сам постао надлежан, завршили смо са вашим захтевима
Политика 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се народу на централном скупу у оквиру Свенародног сабора у Нишу. Овом приликом, послао је и поруку која се тиче и блокадера. “Коначно сам, како и они кажу, постао надлежан. Нема више… »
Миљуш (ССП): Пренос Вучићевог скупа на више ТВ брутална пропаганда
Данас 18.05.2025
Народни посланик Странке слободе и правде (ССП) Бранко Миљуш изјавио је да су три од пет телевизија са националном фреквенцијом и неколико кабловских преносиле скуп покрета Александра Вучића у Нишу, чиме су грађани поново били… »
Архив јавних скупова: На Вучићевом митингу у Нишу око 21.000 људи
Н1 Инфо 18.05.2025
На скупу владајућих странака који је одржан у суботу поподне у Нишу, највећи број окупљених је регистрован током говора Александра Вучића, а тада их је било око 21.000 саопштио је данас Архив јавних скупова (АЈС), који води… »
Бета 18.05.2025
На скупу владајућих странака који је одржан у суботу поподне у Нишу, највећи број окупљених је регистрован током говора Александра Вучића, а тада их је било око 21.000 саопштио је данас Архив јавних скупова (АЈС), који води… »
А можда да пробаш са изборима?
Данас 18.05.2025
Можда да пробаш са изборима?, поручили су нишки студенти у блокади Александру Вучићу, председнику Србије и најмоћнијем члану Српске напредне странке, након Свенародног сабора који је власт организовала у овом граду, додајући да… »
Архив јавних скупова о скупу СНС у Нишу
НИН 18.05.2025
Нови магазин 18.05.2025
Радио сто плус 18.05.2025
“На митингу ‘Не дамо Србију’ у Нишу, током говора председника Александра Вучића било је присутоно око 21.000 људи, што је приближно исти број као и на скупу (СНС) у Сремској Митровици 24. јануара”, објављено је на званичном… »
Фајронт 30 секунди после Вучићевог говора: Прича о „највећем скупу икад“ у Нишу распала се пред очима целе Србије
Нова 18.05.2025
"Тродневни" митинг Српске напредне странке (СНС) у Нишу, који је најављен као велики догађај под слоганом "Не дамо Србију", завршен је свега 30 секунди након што је председник Србије Александар Вучић окончао своје обраћање. Већ… »
Огласио се Вучић: Направили смо највећи скуп у Нишу икада; Лагали су да не смем да дођем; Слушам народ ВИДЕО
Б92 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм профилу и истакао да је јуче у Нишу направљен највећи скуп икада. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада! Сад слушам… »
Ђилас "уништио" Вучића: Ево шта му је поручио у вези "успеха скупа у Нишу" (видео)
Правда 18.05.2025
Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, у свом подкасту "Дежурни кривац", прокоментарисао је јуче одржани скуп СНС-а у Нишу. Ђилас наводи да је Вучић доживео фијаско, те да је у Нишу било свега “десетак” хиљада људи… »
Митинг СНС-а у Нишу: Најављен као тродневни скуп, завршен 30 секунди након говора Вучића
Н1 Инфо 18.05.2025
Тродневни митинг СНС-а у Нишу завршен је 30 секунди након што је председник Србије завршио своје обраћање, а већ данас штандови Српске напредне странке су празни и у току је уклањање бине и шатора, каже репортер Н1 Петар… »
Фајронт 30 секунди после Вучићевог говора: Прича о „највећем скупу икад“ у Нишу распала се пред очима целе Србије
Нова 18.05.2025
"Тродневни" митинг Српске напредне странке (СНС) у Нишу, који је најављен као велики догађај под слоганом "Не дамо Србију", завршен је свега 30 секунди након што је председник Србије Александар Вучић окончао своје обраћање. Већ… »
Архив јавних скупова пребројао грађане на јучерашњем скупу СНС-а у Нишу
Мој Нови Сад 18.05.2025
У петак, 17. маја, у Нишу су одржана два скупа – један на који су позвали студенти, други у организацији Српске напредне странке. Архив јавних скупова пребројао грађане који су били на скупу владајуће странке. – На митингу "Не… »
Митинг СНС-а у Нишу: Најављен као тродневни скуп, завршен 30 секунди након говора Вучића
Нови магазин 18.05.2025
Тродневни митинг СНС-а у Нишу завршен је 30 секунди након што је председник Србије завршио своје обраћање, а већ данас штандови Српске напредне странке су празни и у току је уклањање бине и шатора, каже репортер Н1 Петар… »
"У Нишу је било величанствено и импресивно, срце ми је пуно!" Министарка Месаровић о свенародном сабору: Ово је Србија која се…
Курир 18.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић боравила је у Нишу на свенародном сабору, и оценила да се на том скупу окупила пристојна и већинска Србија, која жели мир, стабилност и даљи развој наше… »
Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада
Еуроневс 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада"… »
"Направили смо највећи скуп икада у Нишу": Вучић дан након сабора: "Рекли су да тамо не смемо да дођемо"
Блиц 18.05.2025
Председник Александар Вучић поручио је дан након свенародног сабора у Нишу да је то био "највећи скуп икада" у том граду. - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада - поручио је Вучић… »
Вучић није ни трепнуо и рекао: „У Нишу смо направили највећи скуп икада“
Нова 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада. „Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада“, објавио је Вучић на инстаграму. Његова… »
Вучић: Направили смо у Нишу највећи скуп икада
НИН 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Нишу направљен највећи скуп икада и поручио да слуша народ који хоће будућност. "Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада!"… »
"Направили смо највећи скуп икада" председник Вучић након сабора у Нишу "Слушам народ који хоће будућност"
Дневник 18.05.2025
Председник Александар Вучић поручио је, дан након свенародног сабора у Нишу, да је то био "највећи скуп икада" у том граду. - Рекли су нам да не смемо да дођемо у Ниш, а ми смо овде направили највећи скуп икада - поручио је Вучић… »
Антонијевић: Колико год биле оштре поруке са обе стране, дијалога ће бити
РТС 18.05.2025
Централни скуп Свенародног сабора на којем се промовише Покрет за народ и државу одржан је јуче у Нишу, док су истовремено студенти и грађани протестовали у истом граду као и у Суботици. О кључним порукама с тих скупова… »
Министарка Месаровић из Ниша: "Ово је пристојна Србија, која се бори за њену добру будућност"
Телеграф 18.05.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је да се данас у Нишу окупила пристојна и већинска Србија, која жели мир, стабилност и даљи развој наше земље. "Ово је заиста величанствено и… »
Шта је све речено на Свенародном сабору у Нишу: Ово су главне поруке председника Републике Србије
Телеграф 18.05.2025
У Нишу је у суботу одржан централни скуп "Не дамо Србију" у оквиру свенародног сабора на којем је представљен Покрет за народ и државу, и на којем је председник Србије Александар Вучић поручио да од сада слуша народ који хоће да… »
Вучић: Шест месеци су уништавали земљу, мора да се ради више него икада
Телеграф 18.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас на централном скупу у оквиру свенародног сабора у Нишу да су блокадери шест месеци уништавали земљу и да сада мора да почне да се ради више него икада. - Разарали су нам… »
Вести дана »

Вучевић о скупу код Новосадског сајма: 50 најгорих међу најгорима блокира најбоље
Радио 021 пре 3 минутајош 20 повезаних

Трамп најавио нову испоруку оружја: САД шаљу системе Патриот у Украјину, НАТО ће плаћати
Недељник пре 2 сатајош 22 повезане

Временска прогноза за Зрењанин: Целе недеље топло и сунчано! Јутарње температуре до 19 дневне до 35! Временска прогноза 14.7.2025. - 20.7.2025.
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 17 повезаних

Након финала Цхелсеа вс ПСГ, Трамп је доделио пехар, а онда шокирао својим поступцима и цео свет данас прича о њему
Цити магазине пре 23 минутајош 19 повезаних

(БЛОГ) Испити на Новосадском сајму уз полицију, студенти ВИШЕР позвали на "хитан скуп"
Н1 Инфо пре 3 минутајош 8 повезаних