Povezane vesti

Oglasio se Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada

Oglasio se Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada

Telegraf 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!", objavio je Vučić na… »
Aleksandar Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada

Aleksandar Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada

Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. „Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!”, objavio je Vučić na… »
Narod neće da mu nerad i neznanje vode državu

Narod neće da mu nerad i neznanje vode državu

Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je juče na svenarodnom saboru u Nišu još jednom političke protivnike na dijalog, da probleme ne rešavaju na ulici, već da se vrate u institucije i da ih tamo rešavaju zajedno, iako, kako je rekao, odgovor unapred… »
"Gotova priča! Sad slušam narod koji nije bahat, osion" Vučić objavio snimak iz Niša: Rekli su da ne smemo da dođemo a mi smo…

"Gotova priča! Sad slušam narod koji nije bahat, osion" Vučić objavio snimak iz Niša: Rekli su da ne smemo da dođemo a mi smo…

Kurir 18.05.2025
NIŠ - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada! - Sad slušam narod. Slušam narod koji nije bahat, koji nije osion, koji nije arogantan. Narod koji hoće budućnost. Narod koji hoće da radi. Narod koji neće da mu… »
Vučić je upravo sam potvrdio da mu je rejting na nizbrdici

Vučić je upravo sam potvrdio da mu je rejting na nizbrdici

Nova 18.05.2025
Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će izbora biti u narednih godinu i po dana nije došla kao preterano iznenađenje, ali je još jednom pokrenulo priču u javnosti o tome da je rejting Srpske napredne stranke u padu od početka studentske… »
Vučić: Konačno sam postao nadležan, završili smo sa vašim zahtevima

Vučić: Konačno sam postao nadležan, završili smo sa vašim zahtevima

Politika 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se narodu na centralnom skupu u okviru Svenarodnog sabora u Nišu. Ovom prilikom, poslao je i poruku koja se tiče i blokadera. “Konačno sam, kako i oni kažu, postao nadležan. Nema više vaših zahteva, ne zanimaju… »
Miljuš (SSP): Prenos Vučićevog skupa na više TV brutalna propaganda

Miljuš (SSP): Prenos Vučićevog skupa na više TV brutalna propaganda

Danas 18.05.2025
Narodni poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš izjavio je da su tri od pet televizija sa nacionalnom frekvencijom i nekoliko kablovskih prenosile skup pokreta Aleksandra Vučića u Nišu, čime su građani ponovo bili izloženi brutalnoj… »
Arhiv javnih skupova: Na Vučićevom mitingu u Nišu oko 21.000 ljudi

N1 Info 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi preciznu evidenciju o… »

Beta 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi preciznu evidenciju o… »
A možda da probaš sa izborima?

A možda da probaš sa izborima?

Danas 18.05.2025
Možda da probaš sa izborima?, poručili su niški studenti u blokadi Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije i najmoćnijem članu Srpske napredne stranke, nakon Svenarodnog sabora koji je vlast organizovala u ovom gradu, dodajući da ga je „džaba održao“, da… »
Arhiv javnih skupova o skupu SNS u Nišu

Arhiv javnih skupova o skupu SNS u Nišu

NIN 18.05.2025
Na skupu vladajućih stranaka koji je održan u subotu popodne u Nišu, najveći broj okupljenih je registrovan tokom govora Aleksandra Vučića, a tada ih je bilo oko 21.000 saopštio je danas Arhiv javnih skupova (AJS), koji vodi evidenciju o posećenosti… »

Novi magazin 18.05.2025

Radio sto plus 18.05.2025
“Na mitingu ‘Ne damo Srbiju’ u Nišu, tokom govora predsednika Aleksandra Vučića bilo je prisutono oko 21.000 ljudi, što je približno isti broj kao i na skupu (SNS) u Sremskoj Mitrovici 24. januara”, objavljeno je na zvaničnom profilu AJS na tviteru (X)… »
Fajront 30 sekundi posle Vučićevog govora: Priča o „najvećem skupu ikad“ u Nišu raspala se pred očima cele Srbije

Fajront 30 sekundi posle Vučićevog govora: Priča o „najvećem skupu ikad“ u Nišu raspala se pred očima cele Srbije

Nova 18.05.2025
"Trodnevni" miting Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu, koji je najavljen kao veliki događaj pod sloganom "Ne damo Srbiju", završen je svega 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić okončao svoje obraćanje. Već sutradan, odnosno danas… »
Oglasio se Vučić: Napravili smo najveći skup u Nišu ikada; Lagali su da ne smem da dođem; Slušam narod VIDEO

Oglasio se Vučić: Napravili smo najveći skup u Nišu ikada; Lagali su da ne smem da dođem; Slušam narod VIDEO

B92 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i istakao da je juče u Nišu napravljen najveći skup ikada. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada! Sad slušam narod. Slušam narod koji… »
Đilas "uništio" Vučića: Evo šta mu je poručio u vezi "uspeha skupa u Nišu" (video)

Đilas "uništio" Vučića: Evo šta mu je poručio u vezi "uspeha skupa u Nišu" (video)

Pravda 18.05.2025
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, u svom podkastu "Dežurni krivac", prokomentarisao je juče održani skup SNS-a u Nišu. Đilas navodi da je Vučić doživeo fijasko, te da je u Nišu bilo svega “desetak” hiljada ljudi. Đilas je optužio Vučića… »
Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića

Miting SNS-a u Nišu: Najavljen kao trodnevni skup, završen 30 sekundi nakon govora Vučića

N1 Info 18.05.2025
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni… »

Nova 18.05.2025
"Trodnevni" miting Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu, koji je najavljen kao veliki događaj pod sloganom "Ne damo Srbiju", završen je svega 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić okončao svoje obraćanje. Već sutradan, odnosno danas… »
Arhiv javnih skupova prebrojao građane na jučerašnjem skupu SNS-a u Nišu

Arhiv javnih skupova prebrojao građane na jučerašnjem skupu SNS-a u Nišu

Moj Novi Sad 18.05.2025
U petak, 17. maja, u Nišu su održana dva skupa – jedan na koji su pozvali studenti, drugi u organizaciji Srpske napredne stranke. Arhiv javnih skupova prebrojao građane koji su bili na skupu vladajuće stranke. – Na mitingu "Ne damo Srbiju" u Nišu, tokom… »

Novi magazin 18.05.2025
Trodnevni miting SNS-a u Nišu završen je 30 sekundi nakon što je predsednik Srbije završio svoje obraćanje, a već danas štandovi Srpske napredne stranke su prazni i u toku je uklanjanje bine i šatora, kaže reporter N1 Petar Gajić. Prema njegovoj oceni… »
"U Nišu je bilo veličanstveno i impresivno, srce mi je puno!" Ministarka Mesarović o svenarodnom saboru: Ovo je Srbija koja se…

"U Nišu je bilo veličanstveno i impresivno, srce mi je puno!" Ministarka Mesarović o svenarodnom saboru: Ovo je Srbija koja se…

Kurir 18.05.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović boravila je u Nišu na svenarodnom saboru, i ocenila da se na tom skupu okupila pristojna i većinska Srbija, koja želi mir, stabilnost i dalji razvoj naše zemlje. "Zaista veličanstveno i… »
Vučić: Napravili smo u Nišu najveći skup ikada

Euronews 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada", objavio je Vučić na… »
"Napravili smo najveći skup ikada u Nišu": Vučić dan nakon sabora: "Rekli su da tamo ne smemo da dođemo"

"Napravili smo najveći skup ikada u Nišu": Vučić dan nakon sabora: "Rekli su da tamo ne smemo da dođemo"

Blic 18.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je dan nakon svenarodnog sabora u Nišu da je to bio "najveći skup ikada" u tom gradu. - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada - poručio je Vučić na svom Instagram profilu… »
Vučić nije ni trepnuo i rekao: „U Nišu smo napravili najveći skup ikada“

Vučić nije ni trepnuo i rekao: „U Nišu smo napravili najveći skup ikada“

Nova 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada. „Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada“, objavio je Vučić na instagramu. Njegova tvrdnja je međutim, potpuno… »

NIN 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Nišu napravljen najveći skup ikada i poručio da sluša narod koji hoće budućnost. "Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada!", objavio je Aleksandar… »
"Napravili smo najveći skup ikada" predsednik Vučić nakon sabora u Nišu "Slušam narod koji hoće budućnost"

"Napravili smo najveći skup ikada" predsednik Vučić nakon sabora u Nišu "Slušam narod koji hoće budućnost"

Dnevnik 18.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je, dan nakon svenarodnog sabora u Nišu, da je to bio "najveći skup ikada" u tom gradu. - Rekli su nam da ne smemo da dođemo u Niš, a mi smo ovde napravili najveći skup ikada - poručio je Vučić na Instagram profilu. A… »
Antonijević: Koliko god bile oštre poruke sa obe strane, dijaloga će biti

Antonijević: Koliko god bile oštre poruke sa obe strane, dijaloga će biti

RTS 18.05.2025
Centralni skup Svenarodnog sabora na kojem se promoviše Pokret za narod i državu održan je juče u Nišu, dok su istovremeno studenti i građani protestovali u istom gradu kao i u Subotici. O ključnim porukama s tih skupova, mogućnošću vanrednih izbora… »
Ministarka Mesarović iz Niša: "Ovo je pristojna Srbija, koja se bori za njenu dobru budućnost"

Ministarka Mesarović iz Niša: "Ovo je pristojna Srbija, koja se bori za njenu dobru budućnost"

Telegraf 18.05.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da se danas u Nišu okupila pristojna i većinska Srbija, koja želi mir, stabilnost i dalji razvoj naše zemlje. "Ovo je zaista veličanstveno i impresivno. Pogledajte koliki… »
Šta je sve rečeno na Svenarodnom saboru u Nišu: Ovo su glavne poruke predsednika Republike Srbije

Šta je sve rečeno na Svenarodnom saboru u Nišu: Ovo su glavne poruke predsednika Republike Srbije

Telegraf 18.05.2025
U Nišu je u subotu održan centralni skup "Ne damo Srbiju" u okviru svenarodnog sabora na kojem je predstavljen Pokret za narod i državu, i na kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio da od sada sluša narod koji hoće da radi, a ne onaj koji… »
Vučić: Šest meseci su uništavali zemlju, mora da se radi više nego ikada

Vučić: Šest meseci su uništavali zemlju, mora da se radi više nego ikada

Telegraf 18.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na centralnom skupu u okviru svenarodnog sabora u Nišu da su blokaderi šest meseci uništavali zemlju i da sada mora da počne da se radi više nego ikada. - Razarali su nam zemlju. Svi brojevi su nam… »

Vesti dana »