Povezane vesti
Ovo je čovek koji se odrekao jetre zbog upola mlađeg pacijenta Ljudi ogromnog srca žive u Priboju (Foto)
Alo 18.05.2025
Za plemenitog Sula iz Priboja koji iako je bolestan pokazao da ima ogromno srce čula je čitava Srbija. Sada su njegovi sugrađani na delu pokazali da ovaj divni čovek nije sam u svojoj borbi za zdravlje. U Startap centru u Priboju u petak je, na… »
OVO JE ČOVEK KOJI SE ODREKAO JETRE ZBOG DUPLO MLAĐEG PACIJENTA Ljudi ogromnog srca žive u Priboju
RTV Novi Pazar 18.05.2025
Za plemenitog Sula iz Priboja koji iako je bolestan pokazao da ima ogromno srce čula je čitava Srbija. Sada su njegovi sugrađani na delu pokazali da ovaj divni čovek nije sam u svojoj borbi za zdravlje. U Start ap centru u Priboju u petak je, na… »
Ovaj čovek odrekao se jetre da spase duplo mlađeg pacijenta: Pribojci pokazali da u borbi nije sam, evo kako su mu se odužili…
Blic 18.05.2025
Za plemenitog Sula iz Priboja koji iako je bolestan, pokazao je da ima ogromno srce, čula je čitava Srbija. Sada su njegovi sugrađani na delu pokazali da ovaj divni čovek nije sam u svojoj borbi za zdravlje. U Start ap centru u Priboju u petak je, na… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 4 satijoš 36 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 3 satajoš 58 povezanih