Povezane vesti
"Rođeni brat me mrzi, unakazili su me" Jezivo priznanje naše poznate pevačice, dotakla se i afere sa Banetom Jankovićem: Ja…
Kurir 18.05.2025
Natalija Trik FX, koja je godinama u braku sa kolegom Sanijem Trik FX, sa kojim je dobila sina, otkrila je da nije u dobrim odnosima sa rođenim bratom. - Oni mene da komentarišu, oni koji su me unakazili. Nikad nikome nisam želela zlo, ali me je to… »
"Rođeni brat me mrzi, unakazili su me" Naša pevačica zaprepastila detaljima, ne može više da ćuti, javno ispričala sve!
Alo 18.05.2025
Šokirala je detaljima iz porodice. Natalija Trik FX, koja je godinama u braku sa kolegom Sanijem Trik FX, sa kojim je dobila sina, otkrila je da nije u dobrim odnosima sa rođenim bratom. - Oni mene da komentarišu, oni koji su me unakazili. Nikad nikome… »
Vesti dana »
Podrška studentima iz Novog Sada: Protesti u Beogradu, Nišu i Kragujevcu
Vreme pre 15 minutajoš 108 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 4 satijoš 11 povezanih
Leteći taksi stiže u Srbiju! Vučić potvrdio: Postignut dogovor sa Arčerom - pogledajte kako će izgledati novi prevoznik (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane
Kurti u Davosu razgovarao sa komesarkom EU o regionalnoj saradnji i Planu rasta EU
Serbian News Media pre 20 minutajoš 30 povezanih