Povezane vesti
Ovo mnogi iz Srbije rade, a može papreno da vas košta: Turska uvodi strogu meru za putnike, ukoliko učinite jedan prekršaj…
Kurir pre 16 dana
Svi koji planiraju da putuju u Tursku treba da znaju da se uvode nove, stroge mere, koje ako se prekrše, mogu biti debelo naplaćene. Uoči početka nove letnje sezone i godišnjih odmora, Turska je uvela stroge mere bezbednosti, koje se tiču putnika u… »
Turska uvodi novu strogu meru za putnike: Ukoliko napravite ovaj prekršaj koji svi često činimo, debelo će vam naplatiti!
Blic pre 15 dana
Svi koji planiraju da putuju u Tursku treba da znaju da se uvode nove, stroge mere, koje ako se prekrše, mogu biti debelo naplaćene. Uoči početka nove letnje sezone i godišnjih odmora, Turska je uvela stroge mere bezbednosti, koje se tiču putnika u… »
Omiljena letnja destinacija uvodi nova pravila: Ako putujete avionom morate ovo da znate jer mogu da vas kazne
Mondo pre 15 dana
Turska je uvela stroge mere bezbednosti, koje se tiču putnika u avionima. Svi koji planiraju da putuju u Tursku treba da znaju da se uvode nove, stroge mere, koje ako se prekrše, mogu biti debelo naplaćene. Uoči početka nove letnje sezone i… »
Turska uvodi strože mere za putnike! Sad se ovo smatra prekršajem: Ne pravite ovu grešku nikada, može vas skupo koštati!
Alo pre 15 dana
Svi koji planiraju da putuju u Tursku treba da znaju da se uvode nove, stroge mere, koje ako se prekrše, mogu biti debelo naplaćene. Pred početak letnjih odmora, Turska je pooštrila pravila bezbednosti za putnike u avionima. Nova pravila jasno… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 10 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 25 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 25 minutajoš 2 povezane