Povezane vesti
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Alo 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Kurir 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
„Bila je ta cura koja nosi periku, mislila sam da ima karcinom“: Saslušani svedoci u postupku za kopanje tunela do Višeg suda…
Nova 19.05.2025
Na današnjem ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu saslušani su se svedoci u predmetu "Tunel". Saslušana je vlasnica poslovnog prostora iz kojeg je iskopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici, Tamara Vojvodić i njena majka Nataša Ćuković. One su… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 31 povezana
Putinu prekipelo, ozbiljno zapretio Ukrajini! "Napustite Donbas ili ćemo ga uzeti sami - milom ili silom"
Alo pre 1 satjoš 31 povezana
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Radio 021 pre 5 satijoš 8 povezanih
Obradović o Bolomboju: „Najavljivano je kroz medije kad i gde se vraća, ali nije to samo povratak na teren“
Danas pre 12 minutajoš 35 povezanih
Vučić obišao najveće gradilište u ovom delu Evrope: Verujem da će radovi na Ekspu biti završeni do septembra 2026.
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane