Povezane vesti
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Alo 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Kurir 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
„Bila je ta cura koja nosi periku, mislila sam da ima karcinom“: Saslušani svedoci u postupku za kopanje tunela do Višeg suda…
Nova 19.05.2025
Na današnjem ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu saslušani su se svedoci u predmetu "Tunel". Saslušana je vlasnica poslovnog prostora iz kojeg je iskopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici, Tamara Vojvodić i njena majka Nataša Ćuković. One su… »
Vesti dana »
Mlekari na protestu u Kraljevu građanima razdelili mleko i tako ukazali na bezizlaznu situaciju u kojoj se nalaze
Glas Šumadije pre 6 satijoš 30 povezanih
Iako je "pokazao zube", Partizan nastavio niz poraza u Evroligi: Valensija bolja u završnici utakmice
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 50 povezanih
Kosovo: Podignuta optužnica protiv 21 osobe za ratne zločine u selu Račak
Radio 021 pre 3 satajoš 22 povezane
Nova godina i GSP režim: Kako će funkcionisati javni prevoz tokom praznika
Nova ekonomija pre 5 satijoš 57 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 8 satijoš 25 povezanih