Povezane vesti
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Alo 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Kurir 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
„Bila je ta cura koja nosi periku, mislila sam da ima karcinom“: Saslušani svedoci u postupku za kopanje tunela do Višeg suda…
Nova 19.05.2025
Na današnjem ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu saslušani su se svedoci u predmetu "Tunel". Saslušana je vlasnica poslovnog prostora iz kojeg je iskopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici, Tamara Vojvodić i njena majka Nataša Ćuković. One su… »
Vesti dana »

Tepić se obratila Brnabić otvorenim pismom: Predsednica Skupštine nije osudila napad na narodnog poslanika
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih

VJT: Jedan od učesnika protesta u Beogradu sklopio sporazum o priznanju krivice
Danas pre 2 satajoš 36 povezanih

U Valjevu počeo protest, najavljena okupljanja u još nekim gradovima
Sputnik pre 19 minutajoš 20 povezanih

Erdogan saopštio: Razgovor Putina i Trampa dao podsticaj naporu da se okonča rat u Ukrajini
Večernje novosti pre 1 satjoš 98 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane