Povezane vesti
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Alo 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
"Nosila je periku, delovala je kao bolesna... Ali mi je dala 1.400 evra!" Svedočila vlasnica stana iz kog je kopan tunel do…
Kurir 19.05.2025
U podgoričkom Osnovnom sudu danas je održano ročište povodom afere "Tunel" u kojoj su osumnjičeni državljani Srbije i za koje se sumnja da su u leto 2023. iskopali tunel dug 30 metara koji je vodio do depoa Višeg suda u Podgorici. Istragom je utvrđeno da… »
„Bila je ta cura koja nosi periku, mislila sam da ima karcinom“: Saslušani svedoci u postupku za kopanje tunela do Višeg suda…
Nova 19.05.2025
Na današnjem ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu saslušani su se svedoci u predmetu "Tunel". Saslušana je vlasnica poslovnog prostora iz kojeg je iskopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici, Tamara Vojvodić i njena majka Nataša Ćuković. One su… »
Vesti dana »

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 16 minutajoš 11 povezanih

Još jedan kritičan dan za putovanje, a 40 stepeni! Gužve počele još juče, ovde se čekalo 3 sata na izlaz iz zemlje, spremite se za pakao
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Srpski derbi usred sinsinatija! Hamad Međedović u drugom kolu i to kako...
Večernje novosti pre 11 minutajoš 9 povezanih