Повезане вести
"Писао је да имам прљаву интиму, обелоданио где живим и ко ми је отац" Бивша вереница Боре Чорбе открила скандалозне детаље…
Ало 19.05.2025
Окрутна Маја, тако су је раније звали, била је девојка која је Бори сломила срце. Маја Јовановић, бивша вереница Боре Ђорђевића, фронтмена групе "Рибља Чорба", открила је једном приликом детаље о њиховој вези. Испричала је… »
Бивша вереница Боре чорбе изнела детаље и шокирала јавност: Планирали смо ми венчање, смишљали имена за децу, а онда сам…
Курир 19.05.2025
Маја Јовановић, бивша вереница Боре Ђорђевића, фронтмена групе "Рибља Чорба", открила је једном приликом детаље о њиховој вези. Испричала је како су се верили, разлоге због којих су раскинули, и објаснила зашто је песме… »
"Писао је да имам прљаву интиму, обелоданио где живим и ко ми је отац": Бивша вереница Боре Чорбе изнела шок детаље - он је…
Блиц 19.05.2025
Маја Јовановић, бивша вереница Боре Ђорђевића, фронтмена групе "Рибља Чорба", открила је једном приликом детаље о њиховој вези. Испричала је како су се верили, разлоге због којих су раскинули, и објаснила зашто је песме… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана