Povezane vesti
Najsrdačnije želje: Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Blic 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj Čarls, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške
Alo 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Politika 20.05.2025
LONDON – Britanski kralj Čarls treći uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije… »
Vesti dana »

"Policija se tog dana bavila spasavanjem ljudi": Dačić o padu nadstrešnice u Novom Sadu: "Tužilaštvo naložilo sklanjanje šuta, vatrogasci i spasioci ne vode istragu"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

"Volodimire, ako ne prihvatiš Putinove uslove, uništiće Ukrajinu": Isplivali svi detalji razgovora Trampa i Zelenskog: Lider SAD psovao, ponižavao i bacao mape
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Mickoski: VMRO DPMNE u prvom krugu lokalnih izbora pobedio u više od 30 opština
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih

Do 30. oktobra rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal
RTV pre 2 satajoš 1 povezana