Povezane vesti
Najsrdačnije želje: Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Blic pre 30 dana
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj Čarls, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške
Alo pre 30 dana
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Politika pre 30 dana
LONDON – Britanski kralj Čarls treći uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije… »
Vesti dana »

Srpski stručnjak za energiju iz Saveza električara otkrio da vam ovi uređaji prave veliki račun za struju
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih

Iranski raketni napadi na Izrael i diplomatski napori za smirivanje krize
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 81 povezana

„Postoji nešto što ukazuje da je sve bilo unapred isplanirano“: Vojni analitičar nakon izveštaja koji pokazuje da su demonstranti verovatno bili meta akustičnog uređaja
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih

Ovo je razlog što Tramp nije rekao "odmah napadnite Iran": Ako dobije potvrdu, nema povratka?
Telegraf pre 3 satajoš 14 povezanih