Povezane vesti
Najsrdačnije želje: Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Blic 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj Čarls, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške
Alo 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Politika 20.05.2025
LONDON – Britanski kralj Čarls treći uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije… »
Vesti dana »

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Palestinci beže iz grada Gaze: U toku prva faza izraelske ofanzive
N1 Info pre 5 satijoš 27 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 47 povezanih

Vučević: Ljudi se okupili u 50 gradova Srbije i poslali poruku da je dosta blokada
Telegraf pre 21 minutajoš 31 povezana