Povezane vesti
Najsrdačnije želje: Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Blic 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj Čarls, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške
Alo 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Politika 20.05.2025
LONDON – Britanski kralj Čarls treći uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije… »
Vesti dana »
Nikezić (SSP): Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
N1 Info pre 3 satajoš 34 povezane
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! Iran ismeva predsednika SAD zbog Ormuskog moreuza (video)
Kurir pre 9 minutajoš 66 povezanih
Dan sećanja na žrtve NATO agresije – državni komemorativni skup u Vranju
RTS pre 9 minutajoš 59 povezanih