Povezane vesti
Najsrdačnije želje: Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Blic 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj Čarls, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške
Alo 20.05.2025
Britanski kralj Čarls III uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije želje… »
Britanski kralj Čarls uputio Bajdenu poruku podrške nakon dijagnostikovanja raka
Politika 20.05.2025
LONDON – Britanski kralj Čarls treći uputio je Džozefu Bajdenu poruku podrške nakon što je bivšem američkom predsedniku dijagnostikovan agresivni oblik raka prostate. Britanski kralj, koji se i sam leči od nespecificiranog raka, uputio je najsrdačnije… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 25 minutajoš 29 povezanih

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 11 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 2 satajoš 10 povezanih