Povezane vesti
"Nisam htela karijeru preko kreveta kao neke pevačice": Zejni muvali menadžeri i sponzori, ogolila dušu, a evo kako se…
Kurir 20.05.2025
Pevačica Zejna Murkić kaže da joj nije bilo lako da se sama probije na estradnom nebu, ali da je bez ičije pomoći uspela da nađe svoje mesto pod suncem. Naime, Zejna tvrdi da su joj se udvarali menadžeri kako bi je progurali, ali da nije poklekla. -… »
"Muvali su me menadžeri,: nisam htela karijeru preko kreveta": Naša pevačica ogolila dušu, a evo kako se izborila na estradi…
Blic 20.05.2025
Pevačica Zejna Murkić kaže da joj nije bilo lako da se sama probije na estradnom nebu, ali da je bez ičije pomoći uspela da nađe svoje mesto pod suncem. Naime, Zejna tvrdi da su joj se udvarali menadžeri kako bi je progurali, ali da nije poklekla. -… »
"Mnoge grade karijeru preko kreveta" Pevačica raskrinkala dešavanja na estradi: "Muvali su me menadžeri"
Alo 20.05.2025
Ističe da nema sponzore. Pevačica Zejna Murkić kaže da joj nije bilo lako da se sama izbori za svoje mesto na estradnom nebu. Naime, Zejna tvrdi da su joj se udvarali menadžeri kako bi je progurali, ali da nije poklekla. - Nudili su mi se menadžeri i… »
Vesti dana »

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 1 satjoš 1 povezana