Povezane vesti
Iz pilotske kabine su dopirali čudni zvuci, sekunde su odlučivale o sudbini aviona Osoblje je hladnokrvno reagovalo -putnici…
Alo 20.05.2025
U februaru 2024. godine, avion nemačke avio -kompanije je nekontrolisano leteo iznad Španije na autopilotu deset minuta. Tokom leta iz Frankfurta za Sevilju, kopilot se onesvestio dok je pilot bio u toaletu. Prema izveštaju, avion je leteo oko deset… »
Ima li pilota u avionu? Avion Lufthanze bio tokom leta bez pilota u kokpitu gotovo 10 minuta
Aero.rs 20.05.2025
Avion nemačke avio-kompanije Lufthanza (Lufthansa) ostao je bez pilota u kokpitu gotovo deset minuta tokom leta iz Frankfurta za Sevilju, nakon što je prvi oficir iznenada izgubio svest dok je bio sam u pilotskoj kabini. Incident se dogodio 17. februara… »
Vesti dana »

U zatvoru u Novom Sadu 15 građana zbog protesta: Pokušaj ubistva, napad na policajca, nasilničko ponašanje
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

Zvezdan Terzić veruje u pobedu: „Uveren sam da smo bolji tim od Pafosa“ ostaje na ostrvu: Bivši vezista Zvezde ima novi klub – Menja državu, ali ne i ligu!
Hot sport pre 41 minutajoš 53 povezane

"Moja ćerka Jasna je poginula ode sva moja sreća": Oglasila se majka biciklistkinje koja je nastradala u Ečkoj
Telegraf pre 6 minutajoš 19 povezanih