Povezane vesti
Milica Todorović otkrila: Sanjala sam dedu sedam dana nakon što je umro
Večernje novosti 20.05.2025
PEVAČICA Milica Todorović izgubila je i babu i dedu, o čemu je javno govorila, a rekla je da na groblju redovno "priča" sa njima. Foto: Printskrin/Jutjub/Ekskluzivne vesti - Mnogo sam bila vezana za baku i deku i ja sam sanjala dedu sedam dana nakon što… »
Milica radi jednu stvar kad ode na groblje: Pevačica ima ritual koji praktikuje svaki put "Ne volim da plačem"
Telegraf 20.05.2025
Naša pevačica Milica Todorović izgubila je i babu i dedu, o čemu je javno govorila. Pevačica je više puta isticala koliko je bila vezana za svoje baku i deku te ih je često spominjala sa suzama u očima. Todorovićeva je otkrila da praktikuje jednu stvar… »
Naša pevačica radi jednu stvar kad ode na groblje: Evo zašto ovo mesto redovno posećuje: "Ne volim tamo da plačem"
Blic 20.05.2025
Naša pevačica Milica Torodović izgubila je i babu i dedu, o čemu je javno govorila, a sada je objasnila da na groblju redovno "priča" sa njima, kada ode na to mesto. Milica je iskreno govorila o tome koliko joj fale, ali i da ima mali ritual. - Mnogo sam… »
Milica todorović radi jednu stvar kad ode na groblje! Evo zašto ovo mesto redovno posećuje, praktikuje jedan ritual: Ne volim…
Kurir 20.05.2025
Naša pevačica Milica Torodović izgubila je i babu i dedu, o čemu je javno govorila, a sada je objasnila da na groblju redovno "priča" sa njima, kada ode na to mesto. Milica je iskreno govorila o tome koliko joj fale, ali i da ima mali ritual. - Mnogo sam… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana