Повезане вести
Милица Тодоровић открила: Сањала сам деду седам дана након што је умро
Вечерње новости 20.05.2025
ПЕВАЧИЦА Милица Тодоровић изгубила је и бабу и деду, о чему је јавно говорила, а рекла је да на гробљу редовно "прича" са њима. Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ексклузивне вести - Много сам била везана за баку и деку и ја сам сањала… »
Милица ради једну ствар кад оде на гробље: Певачица има ритуал који практикује сваки пут "Не волим да плачем"
Телеграф 20.05.2025
Наша певачица Милица Тодоровић изгубила је и бабу и деду, о чему је јавно говорила. Певачица је више пута истицала колико је била везана за своје баку и деку те их је често спомињала са сузама у очима. Тодоровићева је открила да… »
Милица тодоровић ради једну ствар кад оде на гробље! Ево зашто ово место редовно посећује, практикује један ритуал: Не волим…
Курир 20.05.2025
Наша певачица Милица Тородовић изгубила је и бабу и деду, о чему је јавно говорила, а сада је објаснила да на гробљу редовно "прича" са њима, када оде на то место. Милица је искрено говорила о томе колико јој фале, али и да има… »
Наша певачица ради једну ствар кад оде на гробље: Ево зашто ово место редовно посећује: "Не волим тамо да плачем"
Блиц 20.05.2025
Наша певачица Милица Тородовић изгубила је и бабу и деду, о чему је јавно говорила, а сада је објаснила да на гробљу редовно "прича" са њима, када оде на то место. Милица је искрено говорила о томе колико јој фале, али и да има… »
Вести дана »
Некадашња тенисерка и селекторка Татјана Јечменица погинула у судару код Београда
РТВ пре 23 минутајош 25 повезаних
Трамп позива Зеленског да "се покрене"; фабрике у Немачкој производиће хиљаде дронова за Украјину
РТС пре 18 минутајош 3 повезане
Сунчано и веома топло, температура до 18 степени: Ево када стиже промена времена
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане