Povezane vesti
Detalji pucnjave kod kafića u Podgorici: "Ušao je i počeo da puca, glas i noge su mi se oduzeli od straha"
Telegraf 20.05.2025
Nakon opsežnih istražnih radnji, policija je razjasnila pokušaj ubistva koje se dogodilo 17. maja 2025. godine u podgoričkom City kvartu. Osumnjičeni su A.R. (22) i T.K. (21), koji se terete za teško ubistvo u pokušaju, dok će A.R. biti prijavljen i za… »
"Ušao je I počeo da puca" Očevici otkrili detalje pokušaja ubistva u Podgorici: "Glas i noge su mi se oduzeli od straha" (foto)…
Alo 20.05.2025
Nakon opsežnih istražnih radnji, policija je razjasnila pokušaj ubistva koje se dogodilo 17. maja 2025. godine u podgoričkom City kvartu. Osumnjičeni su A.R. (22) i T.K. (21), koji se terete za teško ubistvo u pokušaju, dok će A. R. biti prijavljen i za… »
Vesti dana »
Radnički odbranio titulu: Kragujevčani u tri susreta u finalnoj seriji plej-ofa savladali Novi Beograd
Dnevnik pre 1 danjoš 108 povezanih
Čačanske vlasti: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju, voda stiže sutra pre podne
N1 Info pre 4 satijoš 93 povezane
Grosi izrazio zabrinutost zbog prekida komunikacija kod Zaporoške nuklearke
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Janik Siner o mukama, vrućini, šokantnom ispadanju: "Nisam mogao da serviram, imao sam vrtoglavicu"
Telegraf pre 1 danjoš 118 povezanih