Повезане вести
"Знам да би он волео да буде овако" Директор "Гранда" о такмичењу након смрти Саше Поповића, поменуо и сина Сузане Јовановић…
Курир 21.05.2025
Данас се у Беогрду одржава аудиција за " Звезде Гранда", а директор "Гранд продукције", Горан Шљивић проговорио је пред нашим камерама о новој сезони. Ово је прва аудиција након смрти Саше Поповића, а сада је Горан Шљивић за… »
Ово су новости у звездама Гранда након поповићеве смрти Директор Гранд продукције открио детаље: "Знам да би Саша волео да…
Ало 21.05.2025
Горан Шљивић је открио шта можемо да очекујемо на првој аудицији након смрти Саше Поповића. Данас се у Београду одржава аудиција за "Звезде Гранда", а директор "Гранд продукције", Горан Шљивић, проговорио је о новој сезони… »
"Знам да би он волео да буде овако": Директор "Гранда" о такмичењу након смрти Саше Поповића: Поменуо и сина Сузане Јовановић…
Блиц 21.05.2025
Данас се у Београду одржава аудиција за "Звезде Гранда", а директор "Гранд продукције", Горан Шљивић проговорио је пред нашим камерама о новој сезони. Ово је прва аудиција након смрти Саше Поповића, а сада је Горан Шљивић за… »
Вести дана »

Фби се огласио: Осумњичени за убиство Чарлија Кирка је у притвору
Вечерње новости пре 5 сатијош 20 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Руски дронови намерно ушли у Пољску; Москва: Варшава нема доказе
РТВ пре 24 минутајош 2 повезане

Ово је био најсмртоноснији ДАН у ИСТОРИЈИ АМЕРИКЕ! Побијено је скоро 3.000 људи
Ало пре 49 минутајош 2 повезане