Povezane vesti
"Znam da bi on voleo da bude ovako" Direktor "Granda" o takmičenju nakon smrti Saše Popovića, pomenuo i sina Suzane Jovanović…
Kurir 21.05.2025
Danas se u Beogrdu održava audicija za " Zvezde Granda", a direktor "Grand produkcije", Goran Šljivić progovorio je pred našim kamerama o novoj sezoni. Ovo je prva audicija nakon smrti Saše Popovića, a sada je Goran Šljivić za "Blic" rekao šta možemo da… »
Ovo su novosti u zvezdama Granda nakon popovićeve smrti Direktor Grand produkcije otkrio detalje: "Znam da bi Saša voleo da…
Alo 21.05.2025
Goran Šljivić je otkrio šta možemo da očekujemo na prvoj audiciji nakon smrti Saše Popovića. Danas se u Beogradu održava audicija za "Zvezde Granda", a direktor "Grand produkcije", Goran Šljivić, progovorio je o novoj sezoni. Goran Šljivić je otkrio šta… »
"Znam da bi on voleo da bude ovako": Direktor "Granda" o takmičenju nakon smrti Saše Popovića: Pomenuo i sina Suzane Jovanović…
Blic 21.05.2025
Danas se u Beogradu održava audicija za "Zvezde Granda", a direktor "Grand produkcije", Goran Šljivić progovorio je pred našim kamerama o novoj sezoni. Ovo je prva audicija nakon smrti Saše Popovića, a sada je Goran Šljivić za "Blic" rekao šta možemo da… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 18 minutajoš 31 povezana

Čubrilo objavio kakvo će vreme biti do kraja jula i jedna stvar će vas oduševiti
Nova pre 2 satajoš 31 povezana

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih

Bogdan Radovanović (ZLF): Živimo Lukašenkovu Berlorusiju, u ovakvom režimu nije sramota biti uhapšen
N1 Info pre 32 minutajoš 20 povezanih