Povezane vesti

Šokantne tvrdnje o papi lavu xiv! Sveštenik optužen za zlostavljanje dece otkrio: "on je taj koji mi je dao dozvolu..."

Šokantne tvrdnje o papi lavu xiv! Sveštenik optužen za zlostavljanje dece otkrio: "on je taj koji mi je dao dozvolu..."

Alo 21.05.2025
Razrešeni sveštenik koji je bio optužen za seksualno zlostavljanje najmanje 13-oro dece izneo šokantne tvrdnje protiv novog pape. Robert Prevost, koji je početkom ovog meseca imenovan za novog poglavara Vatikana, optužen je da je zatvarao oči pred… »
Raščinjeni sveštenik zlostavljač dece iz Čikaga izneo stravične optužbe na račun novog pape Lava XIV

Raščinjeni sveštenik zlostavljač dece iz Čikaga izneo stravične optužbe na račun novog pape Lava XIV

Telegraf 21.05.2025
Razrešeni sveštenik, optužen za seksualno zlostavljanje najmanje 13-oro dece, izneo je šokantnu optužbu protiv novog pape Lava XIV. Kardinal Robert Prevost, koji je ranije ovog meseca imenovan za novog poglavara Vatikana, optužen je da je zatvarao oči… »
Vatikan u plamenu! Optužbe sveštenika pedofila potresaju tron pape Lava XIV

Vatikan u plamenu! Optužbe sveštenika pedofila potresaju tron pape Lava XIV

Alo 21.05.2025
On je taj koji mi je dao dozvolu da ostanem tamo. Novi papa, Lav XIV, pravim imenom Robert Frensis Prevost, optužen je da je zatvarao oči pred crkvenim skandalima seksualnog zlostavljanja u Čikagu dok je bio na čelu srednjezapadne provincije avgustinskog… »

Vesti dana »