Povezane vesti
"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka" Miroslav Ilić o periodu koji dolazi: "Godinama se pripremam za to"
Blic 21.05.2025
Pevač Miroslav Ilić se može pohvaliti uspešnom višedecenijskom karijerom na estradi, a kako kaže put do uspeha je bio težak, ali se nada da je pred njim miran i lep životni period. - E, to vreme tek dolazi. Evo ga, tu je. Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Unuci mi kažu "deda, ne daj se", ali ništa nije doveka... Miroslav Ilić neutešan: Godinama se pripremam za taj trenutak
Alo 21.05.2025
Otkrio kako ga unuci savetuju. Miroslav Ilić retko govori o privatnom životu, a nedavno je napravio presedan. Tada je priznao da emotivno doživljava smrti svojih vršnjaka, ali i otkrio kako ga unuci savetuju o životu. - Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći hladno, a onda totalni preokret: Očekuje se i do 15 stepeni, ali u plusu, evo i kada
Telegraf pre 36 minutajoš 19 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 17 minutajoš 18 povezanih
Mijačić: Kurtijeva pobeda Srbima ne znači ništa dobro, neće biti iznenađenja u njegovoj politici
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski spreman za susret sa Putinom, ali pod jednim uslovom: "Trampu priča jedno..."
Telegraf pre 36 minutajoš 52 povezane