Povezane vesti
"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka" Miroslav Ilić o periodu koji dolazi: "Godinama se pripremam za to"
Blic 21.05.2025
Pevač Miroslav Ilić se može pohvaliti uspešnom višedecenijskom karijerom na estradi, a kako kaže put do uspeha je bio težak, ali se nada da je pred njim miran i lep životni period. - E, to vreme tek dolazi. Evo ga, tu je. Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Unuci mi kažu "deda, ne daj se", ali ništa nije doveka... Miroslav Ilić neutešan: Godinama se pripremam za taj trenutak
Alo 21.05.2025
Otkrio kako ga unuci savetuju. Miroslav Ilić retko govori o privatnom životu, a nedavno je napravio presedan. Tada je priznao da emotivno doživljava smrti svojih vršnjaka, ali i otkrio kako ga unuci savetuju o životu. - Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Vesti dana »
Milanove kolege pokušavaju da ugase požare u Francuskoj, opisao je razmere pakla: "Tamo je katastrofa!"
Telegraf pre 11 minutajoš 37 povezanih
Kakvo nas vreme čeka u avgustu? RHMZ objavio dugoročnu prognozu, stižu tropski dani, suša i vrele noći
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Štrajk zdravstvenih radnika u Kongu zbog neisplaćenih zarada, usred epidemije ebole
Pravo u centar pre 2 satajoš 18 povezanih
Vučić: Za dva, tri ili četiri meseca imaćemo odsudne izbore za budućnost Srbije
Sputnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane