Povezane vesti
"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka" Miroslav Ilić o periodu koji dolazi: "Godinama se pripremam za to"
Blic 21.05.2025
Pevač Miroslav Ilić se može pohvaliti uspešnom višedecenijskom karijerom na estradi, a kako kaže put do uspeha je bio težak, ali se nada da je pred njim miran i lep životni period. - E, to vreme tek dolazi. Evo ga, tu je. Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Unuci mi kažu "deda, ne daj se", ali ništa nije doveka... Miroslav Ilić neutešan: Godinama se pripremam za taj trenutak
Alo 21.05.2025
Otkrio kako ga unuci savetuju. Miroslav Ilić retko govori o privatnom životu, a nedavno je napravio presedan. Tada je priznao da emotivno doživljava smrti svojih vršnjaka, ali i otkrio kako ga unuci savetuju o životu. - Vrlo sam realan, ja moj brod… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 2 povezane

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 4 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 30 minutajoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Već 13 imena bilo u prethodnoj, jedno imenovanje iznenađenje
Danas pre 5 satijoš 1 povezana