Povezane vesti
"Bila sam maloletna, pomogao mi je finansijski" Pevačica upoznala muža na nastupu, imao veliki uticaj na nju: Njena majka…
Kurir 21.05.2025
Pevačica Maja Berović supruga je upoznala još kao tinejdžerka, a ta ljubav održala se do danas. Ona je tada imala samo 17 godina i kako kaže, ceo život voli samo jednog čoveka, biznismena Alena Dragosava. Svoju ljubav krunisali su brakom 2016. godine, a… »
Kada ga je upoznala bila je maloletna, a njegov posao bio je misterija sve do sada Evo čime se zapravo bavi muž Maje Berović…
Alo 21.05.2025
Maja Berović krila je čime se bavi njen suprug i nije želela da javnost priča o Alenu. Maja Berović svoju muzičku karijeru započela je 2007, a najveću slavu stekla je 2016. godine. O Majinom privatnom životu se ne zna puno, te mnogi nisu upućeni u to da… »
"Bila sam maloletna, pomogao mi je finansijski" Srpska pevačica (37) uživa sa biznismenom već 20 godina - On vozio kamione, a…
Blic 21.05.2025
Popularna pevačica Maja Berović (37) ljubav svog života pronašla je još kao tinejdžerka, a ta ljubav održala se do danas. Naime, od svoje 17. godine, Maja Berović voli samo jednog čoveka, biznismena Alena Dragosava. Oni su svoju ljubav krunisali brakom… »
Vesti dana »

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane

MUP objavio nove podatke o hapšenjima na jučerašnjim protestima u Valjevu i Beogradu
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih