Повезане вести

"Била сам малолетна, помогао ми је финансијски" Певачица упознала мужа на наступу, имао велики утицај на њу: Њена мајка…

"Била сам малолетна, помогао ми је финансијски" Певачица упознала мужа на наступу, имао велики утицај на њу: Њена мајка…

Курир 21.05.2025
Певачица Маја Беровић супруга је упознала још као тинејџерка, а та љубав одржала се до данас. Она је тада имала само 17 година и како каже, цео живот воли само једног човека, бизнисмена Алена Драгосава. Своју љубав крунисали… »
Када га је упознала била је малолетна, а његов посао био је мистерија све до сада Ево чиме се заправо бави муж Маје Беровић…

Када га је упознала била је малолетна, а његов посао био је мистерија све до сада Ево чиме се заправо бави муж Маје Беровић…

Ало 21.05.2025
Маја Беровић крила је чиме се бави њен супруг и није желела да јавност прича о Алену. Маја Беровић своју музичку каријеру започела је 2007, а највећу славу стекла је 2016. године. О Мајином приватном животу се не зна пуно, те… »
"Била сам малолетна, помогао ми је финансијски" Српска певачица (37) ужива са бизнисменом већ 20 година - Он возио камионе, а…

"Била сам малолетна, помогао ми је финансијски" Српска певачица (37) ужива са бизнисменом већ 20 година - Он возио камионе, а…

Блиц 21.05.2025
Популарна певачица Маја Беровић (37) љубав свог живота пронашла је још као тинејџерка, а та љубав одржала се до данас. Наиме, од своје 17. године, Маја Беровић воли само једног човека, бизнисмена Алена Драгосава. Они су своју… »

Вести дана »