Povezane vesti
"Bila sam maloletna, pomogao mi je finansijski" Pevačica upoznala muža na nastupu, imao veliki uticaj na nju: Njena majka…
Kurir 21.05.2025
Pevačica Maja Berović supruga je upoznala još kao tinejdžerka, a ta ljubav održala se do danas. Ona je tada imala samo 17 godina i kako kaže, ceo život voli samo jednog čoveka, biznismena Alena Dragosava. Svoju ljubav krunisali su brakom 2016. godine, a… »
Kada ga je upoznala bila je maloletna, a njegov posao bio je misterija sve do sada Evo čime se zapravo bavi muž Maje Berović…
Alo 21.05.2025
Maja Berović krila je čime se bavi njen suprug i nije želela da javnost priča o Alenu. Maja Berović svoju muzičku karijeru započela je 2007, a najveću slavu stekla je 2016. godine. O Majinom privatnom životu se ne zna puno, te mnogi nisu upućeni u to da… »
"Bila sam maloletna, pomogao mi je finansijski" Srpska pevačica (37) uživa sa biznismenom već 20 godina - On vozio kamione, a…
Blic 21.05.2025
Popularna pevačica Maja Berović (37) ljubav svog života pronašla je još kao tinejdžerka, a ta ljubav održala se do danas. Naime, od svoje 17. godine, Maja Berović voli samo jednog čoveka, biznismena Alena Dragosava. Oni su svoju ljubav krunisali brakom… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 55 minutajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana