Povezane vesti

"Ubiće mi dete zbog 4 kilograma pečenja": Vlasnik pečenjare kod Kruševca čiji sin je izboden otkrio detalje napada

"Ubiće mi dete zbog 4 kilograma pečenja": Vlasnik pečenjare kod Kruševca čiji sin je izboden otkrio detalje napada

Blic pre 24 dana
Nikola B. (24) izboden je u Stopanji, u blizini Kruševca 19. maja kasno uveče. Napadač je pobegao, a sada se za "Blic" oglasio njegov otac Saša koji tvrdi da je njegov sin povređen zbog četiri kilograma pečenja. Incident se dogodio u kasnim večernjim… »
Ubiće mi sina (24) zbog 4 kile pečenja! Vlasnik pečenjare kod Kruševca otkrio šta se krije iza krvavog napada

Ubiće mi sina (24) zbog 4 kile pečenja! Vlasnik pečenjare kod Kruševca otkrio šta se krije iza krvavog napada

Alo pre 25 dana
Nikola B. je napadnut i izboden u Stopanju zbog sukoba u vezi sa mesom ukradenim iz porodične pečenjare. Njegov otac Saša je opisao detalje događaja i izrazio zabrinutost za sinovljevu sigurnost. Nikola B. (24) izboden je u Stopanju, u blizini Kruševca… »
„Ubiće mi dete zbog četiri kilograma pečenja. Kakvi su, bre, to ljudi“: Potresne reči mladića koji je izboden u Stopanji…

„Ubiće mi dete zbog četiri kilograma pečenja. Kakvi su, bre, to ljudi“: Potresne reči mladića koji je izboden u Stopanji…

Nova pre 25 dana
Nikola B. (24) izboden je u Stopanji, u blizini Kruševca 19. maja kasno uveče. Napadač je pobegao, a njegov otac Saša koji tvrdi da je njegov sin povređen zbog četiri kilograma pečenja. Incident se dogodio u kasnim večernjim satima, a ranjeni mladić je… »

Vesti dana »