Povezane vesti
Svi su zaboravili da je ova poznata voditeljka bila na RTS-U Otišla je sa Javnog servisa, pa progovorila
Alo 22.05.2025
Nedavno se prisetila svojih karijernih početaka. Voditeljka Dragana Katić decenijama je prisutna na javnoj sceni, a prve korake u novinarstvu je napravila na RTS-u. Kasnije se pridružila ekipi "Granda", a nedavno se prisetila svojih karijernih početaka… »
"Osuđivali su me što sam napustila RTS": Voditeljka o odluci koja joj je promenila život: "Imala sam intuiciju"
Blic 22.05.2025
Voditeljka Dragana Katić decenijama je prisutna na javnoj sceni i jedno je od najpoznatijih ženskih TV lica. Dragana se prisetila svojih početaka, ali i trenutka kada je odlučila da napusti RTS i pridruži se ekipi "Granda". - U prvoj emisiji sam imala… »
"Kada sam otišla sa RTS naišla sam na osudu" Dragana Katić o drastičnoj promeni u karijeri: Te godine sam dobila decu...
Kurir 22.05.2025
Dragana Katić se nedavno sa osmehom na licu prisetila svoje prve emisije „Zvezdano nebo“ i otkrila nepoznate detalje iz svoje dugogodišnje karijere. - U prvoj emisiji sam imala zadovoljstvo i čast da radim sa Tozovcem i Čobijem, tu je bio i orkestar… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 56 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 52 minutajoš 31 povezana

(Radarske slike) nevreme iz Italije stiže u Srbiju: Ciklon formira superćeliju nad ovim delovima zemlje, moguć grad od 5 centimetara!
Blic pre 7 minutajoš 40 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane