Povezane vesti

Svi su zaboravili da je ova poznata voditeljka bila na RTS-U Otišla je sa Javnog servisa, pa progovorila

Svi su zaboravili da je ova poznata voditeljka bila na RTS-U Otišla je sa Javnog servisa, pa progovorila

Alo 22.05.2025
Nedavno se prisetila svojih karijernih početaka. Voditeljka Dragana Katić decenijama je prisutna na javnoj sceni, a prve korake u novinarstvu je napravila na RTS-u. Kasnije se pridružila ekipi "Granda", a nedavno se prisetila svojih karijernih početaka… »
"Osuđivali su me što sam napustila RTS": Voditeljka o odluci koja joj je promenila život: "Imala sam intuiciju"

"Osuđivali su me što sam napustila RTS": Voditeljka o odluci koja joj je promenila život: "Imala sam intuiciju"

Blic 22.05.2025
Voditeljka Dragana Katić decenijama je prisutna na javnoj sceni i jedno je od najpoznatijih ženskih TV lica. Dragana se prisetila svojih početaka, ali i trenutka kada je odlučila da napusti RTS i pridruži se ekipi "Granda". - U prvoj emisiji sam imala… »
"Kada sam otišla sa RTS naišla sam na osudu" Dragana Katić o drastičnoj promeni u karijeri: Te godine sam dobila decu...

"Kada sam otišla sa RTS naišla sam na osudu" Dragana Katić o drastičnoj promeni u karijeri: Te godine sam dobila decu...

Kurir 22.05.2025
Dragana Katić se nedavno sa osmehom na licu prisetila svoje prve emisije „Zvezdano nebo“ i otkrila nepoznate detalje iz svoje dugogodišnje karijere. - U prvoj emisiji sam imala zadovoljstvo i čast da radim sa Tozovcem i Čobijem, tu je bio i orkestar… »

Vesti dana »