Povezane vesti
"Davio me je pred svojom decom" Stravična ispovest bivše učesnice Parova o nasilju koje je trpela od strane bivšeg dečka…
Alo pre 26 dana
lijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. Bivša učesnica rijalitija Parovi, Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je… »
"Ošišao mi je kosu i legao je preko mene" Bivša učesnica Parova postala građevinski inženjer, a sad ogolila dušu o jezivoj…
Kurir pre 26 dana
Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. - Dobijam… »
"Davio me je pred svojom decom": Bivša učesnica "Parova" o jezivom nasilju koje je trpela: "Ošišao mi je kosu i legao preko…
Blic pre 26 dana
Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. - Dobijam… »
Vesti dana »

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Predaja ili: Smrt?! Ovako će svet izgledati ako se Tramp odluči za "nuklearnu opciju": Odjekivaće eksplozije, masovne žrtve, opasnost od uranijuma!
Blic pre 48 minutajoš 4 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 8 satijoš 2 povezane