Povezane vesti
"Davio me je pred svojom decom" Stravična ispovest bivše učesnice Parova o nasilju koje je trpela od strane bivšeg dečka…
Alo 22.05.2025
lijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. Bivša učesnica rijalitija Parovi, Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je… »
"Ošišao mi je kosu i legao je preko mene" Bivša učesnica Parova postala građevinski inženjer, a sad ogolila dušu o jezivoj…
Kurir 22.05.2025
Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. - Dobijam… »
"Davio me je pred svojom decom": Bivša učesnica "Parova" o jezivom nasilju koje je trpela: "Ošišao mi je kosu i legao preko…
Blic 22.05.2025
Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Ilijana Vagić, javno je govorila o nasilju koje je trpela od bivšeg dečka. Ilijana je napisala i knjigu o jezivom iskustvu koje je imala kada je pre nekoliko godina trpela nasilje od emotivnog partnera. - Dobijam… »
Vesti dana »
Fond od 300 milijardi dolara kao mamac za mir: Kontroverzni plan za okončanje rata između SAD i Irana
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
Sve o bodovanju za upis u srednju školu: Evo šta se i kako računa od uspeha iz osnovne, šta donosi ekstra poene i kako se boduju testovi za završnog ispita
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Ziđin Koper: Protivimo se prinudnom radu, upoznati sa odlukom SAD
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana
Visoki savet tužilaštva sutra nastavlja da sprovodi "Mrdićeve zakone": Tek izabrane "lojaliste" upućuju iz osnovnih i raspoređuju po višim tužilaštvima
Nova pre 9 minutajoš 48 povezanih
Šta je Tramp u Evijanu rekao o Iranu, a šta je stav ostalih lidera o Ukrajini: Savković o temama sa samita G7
Euronews pre 23 minutajoš 25 povezanih