Povezane vesti
Dobrašinović: Utakmica sa Jedinstvom priprema za baraž
Sportski žurnal 22.05.2025
Utakmica između Radničkog iz Niša i Jedinstva iz Uba na programu je u subotu od 17.00. Trener niškog Radničkog Siniša Dobrašinović kazao je da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila… »
Dobrašinović: ''Rekao sam da je baraž realnost, to se obistinilo''
Sportske.net 22.05.2025
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je danas da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila dobra uvertira u baraž za opstanak u tom takmičenju. "Očekuje nas… »
"Optimista sam": Trener Radničkog ovako najavio duel protiv Jedinstva
Večernje novosti 22.05.2025
Fudbaleri Radničkog dočekaće u sedmom kolu plej-aut faze Superlige Srbije ekipu Jedinstva. Utakmica na „Čairu“ biće uvertira za baraž, za opstanak u ligi, koji očekuje Nišlije. FOTO: FK Radnički Niš - Očekuje nas jedna dobra utakmica protiv ekipe koja u… »
Dobrašinović pred jedinstvo: Biće to dobra prilika da se pripremimo za baraž
Kurir 22.05.2025
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila dobra uvertira u baraž za opstanak u tom takmičenju. "Očekuje nas jedna… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk u poslednjem kolu kvalifikacija! Ovo su potencijalni rivali crno-belih za grupu lk
Telegraf pre 3 satajoš 9 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana