Povezane vesti
Dobrašinović: Utakmica sa Jedinstvom priprema za baraž
Sportski žurnal 22.05.2025
Utakmica između Radničkog iz Niša i Jedinstva iz Uba na programu je u subotu od 17.00. Trener niškog Radničkog Siniša Dobrašinović kazao je da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila… »
Dobrašinović: ''Rekao sam da je baraž realnost, to se obistinilo''
Sportske.net 22.05.2025
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je danas da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila dobra uvertira u baraž za opstanak u tom takmičenju. "Očekuje nas… »
"Optimista sam": Trener Radničkog ovako najavio duel protiv Jedinstva
Večernje novosti 22.05.2025
Fudbaleri Radničkog dočekaće u sedmom kolu plej-aut faze Superlige Srbije ekipu Jedinstva. Utakmica na „Čairu“ biće uvertira za baraž, za opstanak u ligi, koji očekuje Nišlije. FOTO: FK Radnički Niš - Očekuje nas jedna dobra utakmica protiv ekipe koja u… »
Dobrašinović pred jedinstvo: Biće to dobra prilika da se pripremimo za baraž
Kurir 22.05.2025
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Siniša Dobrašinović rekao je da se nada da će njegov tim ostvariti pozitivan rezultat u poslednjem kolu Super lige Srbije, kao i da bi to bila dobra uvertira u baraž za opstanak u tom takmičenju. "Očekuje nas jedna… »
Vesti dana »
Pregovori o prodaji ruskog udela u NIS-u i interesi Srbije, Mađarske i Rusije
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 7 povezanih
Evo u kakvom je stanju baka koju je izbo napadač pred unukom. Stigle informacije iz Kliničkog centra
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih
"Setio sam se kad smo pobedili San Antonio": Sašu Obradovića Zvezdin biser podsetio na Morica Vagnera
Mondo pre 18 minutajoš 63 povezane
"Želimo mir" Zelenski: Putin je čovek rata i plaši se da to javno prizna
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih