Повезане вести
"Отели су ми фирму након смрти мужа" Елма Синановић ван себе, открила шок детаље: "Људи којима сам веровала су ме издали"
Ало 22.05.2025
Певачица је признала и да су јој отели и фирму након смрти мужа. Певачица Елма Синановић недавно је проговорила о свом приватном животу и открила информације које су до сада биле непознате јавности. Наиме, Елма је признала да ли… »
Пати за моћником који је умро у мукама, а ћерку је удала за богатог шеика! Шок признање певачице: Отели су ми фирму након…
Курир 22.05.2025
Певачица Елма Синановић причала је недавно о приватном животу и открила детаље које јавност до скоро није знала. Наиме, Елма је открила да ли јој се десило да јој је неко узео песму, а онда је признала и да су јој отели и фирму… »
Вести дана »

Кључни град у Украјини разорен борбама: Путин тврди да је "ослобођен", Кијев оптужује Москву да лаже
Мондо пре 1 сатјош 33 повезане

Хапшења Томислава Момировића, Горана Весића и других у истрази пада надстрешнице у Новом Саду
Наслови.аи пре 25 минутајош 237 повезаних

Може ли Додик да остане председник Републике Српске после пресуде
BBC News пре 2 сатајош 95 повезаних

Дачић: Кључан допринос полиције у очувању грађанског мира, ЛРАД уређаји враћени у магацине
РТС пре 6 сатијош 26 повезаних

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 5 сатијош 29 повезаних