Повезане вести

"Искрено ми га је жао" Павле Јовановић брутално узвратио оцу Анђеле Ђуричић: "Јако добро зна где му је ћерка спавала"

"Искрено ми га је жао" Павле Јовановић брутално узвратио оцу Анђеле Ђуричић: "Јако добро зна где му је ћерка спавала"

Ало 24.05.2025
Павле је открио да му је жао Анђелиног оца и шокирао изјавом. Праву помпу у медијима направио је Велиша Ђуричић када је стао иза своје ћерке Анђеле Ђуричић и њеног момка Ненада Маринковића Гастоза, али и демантима унаказио Павла… »
"Срамота ме је..." Павле Јовановић се хитно огласио, кључа од беса након Гастозовог признања да је знао за његову везу са…

"Срамота ме је..." Павле Јовановић се хитно огласио, кључа од беса након Гастозовог признања да је знао за његову везу са…

Ало 24.05.2025
Јовановић поново развезао језик. Иако је дуго ћутао о томе, Ненад Маринковић Гастоз пре само неколико тренутака признао је да је знао за љубавну везу Анђеле Ђуричић и Павла Јовановића, те му је зато и послао поруку када је ушла… »
Није могао више да ћути, сатеран у ћошак Гастоз признао да је знао за љубавну везу Анђеле и Павла!

Није могао више да ћути, сатеран у ћошак Гастоз признао да је знао за љубавну везу Анђеле и Павла!

Ало 24.05.2025
Ђуричићева занемела након његовог признања. У току је емисија ''Питања новинара'', а Ненад Маринковић Гастоз је признао да је знао за љубавну везу Анђеле Ђуричић и Павла Јовановића. Гастоз је потом открио детаље о Анђели и… »

Вести дана »