Povezane vesti
"Ne volim vas" Hrvatska profesorka bivše učenike nazvala "Srbima" da bih ih uvredila, povezana sa strankom Plenkovića
Alo 24.05.2025
Profesorka u splitskoj gimnaziji Diana Matković (60) u aplikaciji za razmenu poruka pozivala je svoje bivše učenike, kao i roditelje dece kojima je razredni starešina da glasaju za kandidata HDZ na lokalnim izborima, te navodila da ne voli Srbe ni… »
Nacizam u splitskoj gimnaziji: Profesorka poručila učenicima - Ne volim Srbe
Večernje novosti 24.05.2025
PROFESORKA u splitskoj gimnaziji Diana Matković (60) u aplikaciji za razmenu poruka pozivala je svoje bivše učenike, kao i roditelje dece kojima je razredni starešina da glasaju za kandidata HDZ na lokalnim izborima, te navodila da ne voli Srbe ni… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 51 minutajoš 28 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 11 minutajoš 57 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih