Povezane vesti

Palestinac tvrdi da ga je izraelska vojska koristila kao živi štit u Gazi, objavljene i fotografije: "Tukli su me i govorili…

Palestinac tvrdi da ga je izraelska vojska koristila kao živi štit u Gazi, objavljene i fotografije: "Tukli su me i govorili…

Blic 24.05.2025
Palestinac Ajman Abu Hamadan (36) je izjavio da ga je izraelska vojska koristila kao živi štit, primoravajući ga da, u vojnoj uniformi i sa kamerom pričvršćenom na telo, ulazi u kuće u Pojasu Gaze, kako bi se uverio da nema bombi i naoružanih ljudi. Abu… »
Palestinac tvrdi da su ga izraelci koristili kao živi štit u gazi! ''Tukli su me i govorili da uradim to, ili će me ubiti''

Palestinac tvrdi da su ga izraelci koristili kao živi štit u gazi! ''Tukli su me i govorili da uradim to, ili će me ubiti''

Alo 24.05.2025
Abu Hamadan je za AP rekao da je, kada bi jedna jedinica završila sa njim, bio prebačen sledećoj. Palestinac Ajman Abu Hamadan (36) je izjavio da ga je izraelska vojska koristila kao živi štit, primoravajući ga da, u vojnoj uniformi i sa kamerom… »

Vesti dana »