Повезане вести
Палестинац тврди да га је израелска војска користила као живи штит у Гази, објављене и фотографије: "Тукли су ме и говорили…
Блиц 24.05.2025
Палестинац Ајман Абу Хамадан (36) је изјавио да га је израелска војска користила као живи штит, приморавајући га да, у војној униформи и са камером причвршћеном на тело, улази у куће у Појасу Газе, како би се уверио да нема бомби… »
Палестинац тврди да су га израелци користили као живи штит у гази! ''Тукли су ме и говорили да урадим то, или ће ме убити''
Ало 24.05.2025
Абу Хамадан је за АП рекао да је, када би једна јединица завршила са њим, био пребачен следећој. Палестинац Ајман Абу Хамадан (36) је изјавио да га је израелска војска користила као живи штит, приморавајући га да, у војној… »
Вести дана »
"Дежа ви" из 1999: Новинари под ударом, атмосфера линча расте - правда у случају убиства Славка Ћурувије недостижна
Н1 Инфо пре 4 минутајош 32 повезане
Словачки и чешки премијери Фицо и Бабиш подржали Орбана за парламентарне изборе
Бета пре 1 сатјош 59 повезаних
Трамп: "Немам појма како ће тећи преговори са Ираном, ако не буду текли добро спремни смо на 'ресет'!"
Телеграф пре 9 минутајош 44 повезане
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: У току преговори САД и Ирана у Исламабаду; Кроз Ормуски мореуз прошло неколико бродова?
РТВ пре 25 минутајош 88 повезаних