Povezane vesti
"Pobegao sam od šoka" Skandalozna reakcije Stefana Korda kada je saznao za Aninu promenu pola, evo šta joj je uradio iza leđa…
Alo 24.05.2025
Stefan je bio primoran da razgovara i sa svojim roditeljima. U emisiji 'Magazin In' voditeljka Sanja Marinković ugostila je pojedine takmičare Elite 8. Stefan Korda je progovorio o svom odnosu sa Anom Nikolić, te ispričao svoju reakciju kada je saznao za… »
Pobegao sam od šoka: Stefan Korda otkrio kako je saznao za promenu pola svoje devojke Ane Nikolić: Isplivali detalji
Kurir 24.05.2025
U emisiji 'Magazin In' voditeljka Sanja Marinković ugostila je pojedine takmičare Elite 8. Stefan Korda je progovorio o svom odnosu sa Anom Nikolić, te ispričao svoju reakciju kada je saznao za njenu promenu pola. - Bio sam nesiguran u početku kada sam… »
Vesti dana »
Deo opozicije podržao studente u blokadi koji su prikupljali potpise za vanredne izbore
Telegraf pre 23 minutajoš 63 povezane
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 53 minutajoš 24 povezane
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 28 minutajoš 56 povezanih
Zatvorena biračka mesta na Kosovu Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio izlaznost (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Partizan ubedljiv protiv Splita za peti uzastopni trijumf u ABA ligi
Radio sto plus pre 8 minutajoš 26 povezanih