Povezane vesti
"Pobegao sam od šoka" Skandalozna reakcije Stefana Korda kada je saznao za Aninu promenu pola, evo šta joj je uradio iza…
Alo pre 9 dana
Stefan je bio primoran da razgovara i sa svojim roditeljima. U emisiji 'Magazin In' voditeljka Sanja Marinković ugostila je pojedine takmičare Elite 8. Stefan Korda je progovorio o svom odnosu sa Anom Nikolić, te ispričao svoju reakciju kada je saznao… »
Pobegao sam od šoka: Stefan Korda otkrio kako je saznao za promenu pola svoje devojke Ane Nikolić: Isplivali detalji
Kurir pre 9 dana
U emisiji 'Magazin In' voditeljka Sanja Marinković ugostila je pojedine takmičare Elite 8. Stefan Korda je progovorio o svom odnosu sa Anom Nikolić, te ispričao svoju reakciju kada je saznao za njenu promenu pola. - Bio sam nesiguran u početku kada… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih

Delegacija EU: Danas počinje EU Zelena nedelja, niz događaja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
RTV pre 37 minutajoš 2 povezane

Uoči pregovora u Briselu: Petković: Beograd neće dozvoliti otvaranje tema kojima nije mesto u dijalogu
Blic pre 2 satajoš 2 povezane