Повезане вести
"Побегао сам од шока" Скандалозна реакције Стефана Корда када је сазнао за Анину промену пола, ево шта јој је урадио иза леђа…
Ало 24.05.2025
Стефан је био приморан да разговара и са својим родитељима. У емисији 'Магазин Ин' водитељка Сања Маринковић угостила је поједине такмичаре Елите 8. Стефан Корда је проговорио о свом односу са Аном Николић, те испричао своју… »
Побегао сам од шока: Стефан Корда открио како је сазнао за промену пола своје девојке Ане Николић: Испливали детаљи
Курир 24.05.2025
У емисији 'Магазин Ин' водитељка Сања Маринковић угостила је поједине такмичаре Елите 8. Стефан Корда је проговорио о свом односу са Аном Николић, те испричао своју реакцију када је сазнао за њену промену пола. - Био сам… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 3 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 17 минутајош 2 повезане

Огласио се МУП о убиству у Београду на води: Приведен осумњичени убица, још једна особа доведена у полицијску станицу ВИДЕО
Нова пре 52 минутајош 69 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 52 минутајош 2 повезане

Директорка Пете гимназије: Захтеви ђака долазе од дела родитеља и наставника који се баве политиком
Недељник пре 2 сатајош 11 повезаних