Povezane vesti

Razlog je bolan! Aco Pejović više ne slavi rođendane, pevač otkrio istinu iza bitne odluke (foto)

Razlog je bolan! Aco Pejović više ne slavi rođendane, pevač otkrio istinu iza bitne odluke (foto)

Alo pre 4 dana
Ogolio dušu! Aco Pejović progovorio je o svom pokojnom ocu, te otkrio da zbog njegove smrti više ne proslavlja rođendane, pa se dotakao nedavnog susreta sa Halidom Bešlićem. Pevač je pred kamerama govorio o ovoj temi: - Prestao sam da slavim. Taj… »
Aco Pejović zbog porodične tragedije ne slavi rođendan: Progovorio o bolnoj temi: "Taj dan mi teško pada, sećanja ostaju"

Aco Pejović zbog porodične tragedije ne slavi rođendan: Progovorio o bolnoj temi: "Taj dan mi teško pada, sećanja ostaju"

Blic pre 4 dana
Pevač Aco Pejović otkrio je zbog čega ne voli da proslavlja svoje rođendane. - Prestao sam da slavim. Taj dan mi padne malo teže jer se dan nakon mog rođendana otac upokojio. Evo već treću godinu nisam za neko slavljenje, odvojim to da se sećam… »
Aco Pejović više ne slavi rođendan iz bolnog razloga: Pevač pred kamerama otkrio istinu: Evo već treću godinu nisam za…

Aco Pejović više ne slavi rođendan iz bolnog razloga: Pevač pred kamerama otkrio istinu: Evo već treću godinu nisam za…

Kurir pre 4 dana
Aco Pejović progovorio je o svom pokojnom ocu, te otkrio da zbog njegove smrti više ne proslavlja rođendane, pa se dotakao nedavnog susreta sa Halidom Bešlićem. Pevač je pred kamerama govorio o ovoj temi: - Prestao sam da slavim. Taj dan mi padne… »

Vesti dana »