Повезане вести
Тајани: Рат се неће ускоро завршити ако се Русија не одлучи на преговоре
РТВ 26.05.2025
РИМ - Потпредседник владе и министар спољних послова Италије Антонио Тајани изјавио је да се сукоб у Украјини неће ускоро завршити ако се Русија не одлучи на преговоре. "Одувек сам говорио да се рат неће завршити барем до краја… »
"Рат у Украјини се неће скоро завршити" Тајани: Нема смисла да се заваравамо, Путн изградио ратну машинерију
Вечерње новости 26.05.2025
ПОТПРЕДСЕДНИК владе и министар спољних послова Италије Антонио Тајани изјавио је да се сукоб у Украјини неће ускоро завршити ако се Русија не одлучи на преговоре. Фото: АП - Одувек сам говорио да се рат неће завршити барем до… »
Покренута је ратна машинерија; "Милион их је на бојном пољу"
Б92 26.05.2025
Потпредседник владе и министар спољних послова Италије Антонио Тајани изјавио је да се сукоб у Украјини неће ускоро завршити ако се Русија не одлучи на преговоре. "Одувек сам говорио да се рат неће завршити барем до краја… »
Тајани упозорава: Рат у Украјини неће завршити ускоро, Русија мора прихватити преговоре!
Блиц 26.05.2025
Потпредседник владе и министар спољних послова Италије Антонио Тајани изјавио је данас да се сукоб у Украјини неће ускоро завршити ако се Русија не одлучи на преговоре. "Одувек сам говорио да се рат неће завршити барем до краја… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 37 минутајош 16 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 37 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 7 минутајош 18 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 36 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 12 минутајош 9 повезаних