Povezane vesti

Terza poludeo kad je čuo da je Milica u vezi sa Urošem, ona se oglasila i priznala: "Emocije su usmerene na.."

Terza poludeo kad je čuo da je Milica u vezi sa Urošem, ona se oglasila i priznala: "Emocije su usmerene na.."

Telegraf pre 7 dana
Aktuelni učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, koji je javno prevario verenicu Milicu Veličković u rijalitiju, sada je oštro reagovao na hipotetičko pitanje o navodnoj vezi majke njegove ćerke sa diskvalifikovanim zadrugarom Urošem Rajačićem… »
Milica Veličković priznala da li je u vezi sa Urošem Rajačićem: Moja mama zna gde su moje emocije, a one su usmerene…

Milica Veličković priznala da li je u vezi sa Urošem Rajačićem: Moja mama zna gde su moje emocije, a one su usmerene…

Kurir pre 7 dana
Borislav Terzić Terza van sebe je otkako mu je postavljeno hipotetičko pitanje o Milici Veličković, njegovoj bivšoj verenici koju je trudnu prevario, i njenoj navodnoj vezi sa diskvalifikovanim Urošem Rajačićem. Prema sopstvenom priznanju, noćima… »
"Mama zna gde su moje emocije" Milica Veličković otkrila detalje veze sa Urošem Rajačićem, pa urnisala brutalno Terzu

"Mama zna gde su moje emocije" Milica Veličković otkrila detalje veze sa Urošem Rajačićem, pa urnisala brutalno Terzu

Alo pre 7 dana
Konačno priznala sve o odnosu sa bivšim učesnikom rijalitija. Borislav Terzić Terza van sebe je otkako mu je postavljeno hipotetičko pitanje o Milici Veličković, njegovoj bivšoj verenici koju je trudnu prevario, i njenoj navodnoj vezi sa… »

Vesti dana »