Povezane vesti
"Pomalo mi je mučan osećaj..." Džejla Ramović ponovo u Zvezdama Granda, setila se Saše Popovića: Nisam to očekivala...
Kurir 27.05.2025
Džejla Ramović počela je karijeru u Zvezdama Granda, a sada se priseća svih emocija sa ovog takmičenja. Kako tvrdi Džejla, ne krije da se u njoj probudi prava bura emocija kada kroči u studio odakle je sve počelo. - Uvek mi je poseban osećaj kada dođem… »
"Pomalo mi je mučan osećaj": Džejla Ramović došla na mesto gde je počela karijeru pa pomenula Sašu Popovića: "Nisam očekivala…
Blic 27.05.2025
Pevačica Džejla Ramović počela je karijeru u Zvezdama Granda, a sada se priseća svih emocija sa ovog takmičenja. Kako tvrdi Džejla, ne krije da se u njoj probudi prava bura emocija kada kroči u studio odakle je sve počelo. - Uvek mi je poseban osećaj… »
"Nisam to očekivala" Džejla Ramović otkrila sve o poslednjem razgovoru sa Sašom Popovićem: "Pomalo mi je mučan osećaj"
Alo 27.05.2025
Ističe da mu se pre smrti zdravstveno stanje popravilo, te da ju je iznenadio odlazak kreativnog direktora Granda. Džejla Ramović počela je karijeru u Zvezdama Granda, a sada se priseća svih emocija sa ovog takmičenja. Ne krije da se u njoj probudi prava… »
"Pomalo mi je i mučno" Džejla Ramović oči u oči sa Marijom Šerifović, pa pomenula Sašu Popovića!
Telegraf 27.05.2025
Pevačica Džejla Ramović počela je karijeru u Zvezdama Granda, a sada se priseća svih emocija sa ovog takmičenja. Kako tvrdi Džejla, ne krije da se u njoj probudi prava bura emocija kada kroči u studio odakle je sve počelo. - Uvek mi je poseban osećaj… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 22 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 37 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 22 minutajoš 27 povezanih

Pojačana kontrola brzine u saobraćaju od 4. do 10. avgusta
Subotica.com pre 56 minutajoš 21 povezana