Povezane vesti

Šapić kritikuje Ćacilend: Ne možemo da izvodimo radove, njih niko ne može da pomeri

Šapić kritikuje Ćacilend: Ne možemo da izvodimo radove, njih niko ne može da pomeri

N1 Info pre 7 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da radovi na Trgu Nikole Pašića kasne, između ostalog, i zbog toga što je taj prostor zauzet šatorima, odnosno zauzet tzv. "Ćacilendom". Šapić je na konferenciji za medije priznao da se kasni sa… »
U Beogradu skup protiv šatorskog naselja u Pionirskom parku

U Beogradu skup protiv šatorskog naselja u Pionirskom parku

Al Jazeera pre 7 dana
Udruženi beogradski zborovi građana u koordinaciji sa studentima u blokadi protestuju protiv, kako kažu, dvoipomjesečne okupacije Pionirskog parka u centru grada. Nakon okupljanja na Trgu Republike krenuli su ka policijskoj stanici Stari grad, gdje… »
Da li je to Šapić najavio povlačenje iz politike? Pet ključnih izjava sa burne konferencije koje mnogo otkrivaju

Da li je to Šapić najavio povlačenje iz politike? Pet ključnih izjava sa burne konferencije koje mnogo otkrivaju

Nova pre 7 dana
Burna konferencija gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića daje naznake da se neke stvari možda polako menjaju. On je u današnjem obraćanju za medije, između ostalog, rekao da mu smeta nedodirljivi Ćacilend, "udario" na Nikolu Selakovića… »
Šapić: Plače mi se, radovi u Beogradu kasne zbog šatora i blokada

Šapić: Plače mi se, radovi u Beogradu kasne zbog šatora i blokada

RTS pre 7 dana
Gradonačelnik Aleksandar Šapić rekao je da radovi u centru Beograda kasne i kasniće, između ostalog i zbog toga što je prostor ispred Starog dvora blokiran (zauzet šatorima) i da ne može da kaže kada će biti završena rekonstrukcija Trga Nikole… »
„Najlogičnije bi mu bilo da podnese ostavku“: Prve reakcije iz opozicije posle Šapićeve burne konferencije

„Najlogičnije bi mu bilo da podnese ostavku“: Prve reakcije iz opozicije posle Šapićeve burne konferencije

Nova pre 7 dana
Član Predsedništva stranke Srbija centra (SRCE) Petar Bošković danas je, povodom izjave gradonačelnika Aleksandra Šapića da infrastrukturni radovi kasne zbog blokada Beograda, poručio kako bi najlogičniji potez bio da on podnese ostavku… »
Petar Bošković ima pitanja za Šapića

Petar Bošković ima pitanja za Šapića

Danas pre 7 dana
Član Predsedništva stranke Srbija centra (SRCE) Petar Bošković danas je, povodom izjave gradonačelnika Aleksandra Šapića da infrastrukturni radovi kasne zbog blokada Beograda, poručio kako bi najlogičniji potez bio da on podnese ostavku… »
Šapiću smetaju blokade ulica, neće biti deo Pokreta za narod i državu

Šapiću smetaju blokade ulica, neće biti deo Pokreta za narod i državu

Insajder pre 7 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da pojedini radovi u centru grada kasne zbog blokada i zatvaranja ulica iza kojih stoje kako studenti u blokadi i oni koji ih podržavaju, tako i oni studenti i građani koji su već nedeljama… »
Šapić: Smetaju mi i jedni i drugi koji u Beogradu blokiraju ulice i normalan život građana

Šapić: Smetaju mi i jedni i drugi koji u Beogradu blokiraju ulice i normalan život građana

Radio sto plus pre 7 dana
Šapić je na konferenciji za novinare u Starom dvoru rekao da mu “smetaju i jedni i drugi” koji, po njegovim rečima, blokiraju radove, ulice i normalan život Beograđana. “Evo ispred ovog objekta, ne možemo normalno da radimo jer je zatvorena… »
Šapić o Ćacilendu: Njih niko ne može da pomeri

Šapić o Ćacilendu: Njih niko ne može da pomeri

Radio 021 pre 7 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da radovi na Trgu Nikole Pašića u Beogradu kasne, između ostalog, i zbog toga što je taj prostor zauzet šatorima, odnosno zauzet tzv. "Ćacilendom". Šapić je na konferenciji za medije priznao da… »

Beta pre 7 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da pojedini radovi u centru grada kasne zbog blokada i zatvaranja ulica iza kojih stoje kako studenti u blokadi i oni koji ih podržavaju, tako i oni studenti i građani koji su već nedeljama… »

Nedeljnik pre 7 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da radovi na Trgu Nikole Pašića kasne, između ostalog, i zbog toga što je taj prostor zauzet šatorima, odnosno zauzet tzv. „Ćacilendom“, piše N1. Šapić je na konferenciji za medije priznao… »
"Njih niko ne može da pomeri": Šapić govorio o blokadi kod Pionirskog parka i poručio da mu smetaju i jedni i drugi

"Njih niko ne može da pomeri": Šapić govorio o blokadi kod Pionirskog parka i poručio da mu smetaju i jedni i drugi

NIN pre 7 dana

Insajder pre 7 dana

Novi magazin pre 7 dana

Vesti dana »