Повезане вести

Шапић критикује Ћациленд: Не можемо да изводимо радове, њих нико не може да помери

Шапић критикује Ћациленд: Не можемо да изводимо радове, њих нико не може да помери

Н1 Инфо 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да радови на Тргу Николе Пашића касне, између осталог, и због тога што је тај простор заузет шаторима, односно заузет тзв. "Ћацилендом". Шапић је на конференцији за медије признао… »
У Београду скуп против шаторског насеља у Пионирском парку

У Београду скуп против шаторског насеља у Пионирском парку

Ал Јазеера 27.05.2025
Удружени београдски зборови грађана у координацији са студентима у блокади протестују против, како кажу, двоипомјесечне окупације Пионирског парка у центру града. Након окупљања на Тргу Републике кренули су ка полицијској… »
Да ли је то Шапић најавио повлачење из политике? Пет кључних изјава са бурне конференције које много откривају

Да ли је то Шапић најавио повлачење из политике? Пет кључних изјава са бурне конференције које много откривају

Нова 27.05.2025
Бурна конференција градоначелника Београда Александра Шапића даје назнаке да се неке ствари можда полако мењају. Он је у данашњем обраћању за медије, између осталог, рекао да му смета недодирљиви Ћациленд, "ударио" на Николу… »
Шапић: Плаче ми се, радови у Београду касне због шатора и блокада

Шапић: Плаче ми се, радови у Београду касне због шатора и блокада

РТС 27.05.2025
Градоначелник Александар Шапић рекао је да радови у центру Београда касне и касниће, између осталог и због тога што је простор испред Старог двора блокиран (заузет шаторима) и да не може да каже када ће бити завршена… »
„Најлогичније би му било да поднесе оставку“: Прве реакције из опозиције после Шапићеве бурне конференције

„Најлогичније би му било да поднесе оставку“: Прве реакције из опозиције после Шапићеве бурне конференције

Нова 27.05.2025
Члан Председништва странке Србија центра (СРЦЕ) Петар Бошковић данас је, поводом изјаве градоначелника Александра Шапића да инфраструктурни радови касне због блокада Београда, поручио како би најлогичнији потез био да он поднесе… »
Петар Бошковић има питања за Шапића

Петар Бошковић има питања за Шапића

Данас 27.05.2025
Члан Председништва странке Србија центра (СРЦЕ) Петар Бошковић данас је, поводом изјаве градоначелника Александра Шапића да инфраструктурни радови касне због блокада Београда, поручио како би најлогичнији потез био да он поднесе… »
Шапићу сметају блокаде улица, неће бити део Покрета за народ и државу

Шапићу сметају блокаде улица, неће бити део Покрета за народ и државу

Инсајдер 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да поједини радови у центру града касне због блокада и затварања улица иза којих стоје како студенти у блокади и они који их подржавају, тако и они студенти и грађани који… »
Шапић: Сметају ми и једни и други који у Београду блокирају улице и нормалан живот грађана

Шапић: Сметају ми и једни и други који у Београду блокирају улице и нормалан живот грађана

Радио сто плус 27.05.2025
Шапић је на конференцији за новинаре у Старом двору рекао да му “сметају и једни и други” који, по његовим речима, блокирају радове, улице и нормалан живот Београђана. “Ево испред овог објекта, не можемо нормално да радимо јер… »
Шапић о Ћациленду: Њих нико не може да помери

Шапић о Ћациленду: Њих нико не може да помери

Радио 021 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да радови на Тргу Николе Пашића у Београду касне, између осталог, и због тога што је тај простор заузет шаторима, односно заузет тзв. "Ћацилендом". Шапић је на конференцији за… »

Бета 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је данас да поједини радови у центру града касне због блокада и затварања улица иза којих стоје како студенти у блокади и они који их подржавају, тако и они студенти и грађани који… »

Недељник 27.05.2025
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да радови на Тргу Николе Пашића касне, између осталог, и због тога што је тај простор заузет шаторима, односно заузет тзв. „Ћацилендом“, пише Н1. Шапић је на конференцији за медије… »
"Њих нико не може да помери": Шапић говорио о блокади код Пионирског парка и поручио да му сметају и једни и други

"Њих нико не може да помери": Шапић говорио о блокади код Пионирског парка и поручио да му сметају и једни и други

НИН 27.05.2025

Инсајдер 27.05.2025

Нови магазин 27.05.2025

Вести дана »