Povezane vesti
Otac Ilona Maska boluje od raka: "Žao mi je, tata, koliko god da košta, ja ću platiti"
Alo 27.05.2025
Erol Mask otkriva svoju borbu sa rakom. Erol Mask (79), otac milijrdera Ilona Maska, najbogatijeg čoveka na svetu, prvi put je otkrio da boluje od raka prostate, koji mu je otkriven nakon rutinske kontrole. Penzionisani inženjer morao je da ukloni celu… »
"Žao mi je, tata, koliko god da košta, ja ću platiti": Erol, otac Ilona Maska, boluje od teške bolesti
Telegraf 27.05.2025
Erol Mask (79), otac milijrdera Ilona Maska, najbogatijeg čoveka na svetu, prvi put je otkrio da boluje od raka prostate, koji mu je otkriven nakon rutinske kontrole. Penzionisani inženjer morao je da ukloni celu prostatu nakon što mu je bolest slučajno… »
Vesti dana »

UGS Nezavisnost: Tražimo minimalac od oko 600 evra ili 70.000 dinara
Danas pre 23 minutajoš 26 povezanih

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
Novi magazin pre 38 minutajoš 13 povezanih

Osumnjičenima za napad na "kobre" određen pritvor Petorica iza rešetaka do 30 dana, jedan u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor
Dnevnik pre 28 minutajoš 24 povezane

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih