Povezane vesti
"Da se ja pitam štancao bih decu kao lud, a ona bi bila rađalica" Šok intervju Desingerice, otkrio detalje o supruzi, pa…
Kurir 27.05.2025
Dragomir Despić Desingerica već godinama je na samom vrhu po popularnosti i angažovanosti kada je reč o muzičkim izvođačima mlađe garde, a u razgovoru je sada priznao je da svoj uspeh smatra potpuno zasluženim. Osim što je istakao, oduvek je gledao samo… »
"Štancao bih decu kao lud da imam ženinu dozvolu" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o…
Alo 27.05.2025
Odavno želim da naša ćera dobije batu ili seku, a moja lepša polovina bi bila klasična rađalica da se išta pitam, navodi reper. Dragomir Despić Desingerica već godinama je na samom vrhu po popularnosti i angažovanosti kada je reč o muzičkim izvođačima… »
Vesti dana »
Ko je Džo Kent, čovek koji je podneo ostavku zbog rata na Bliskom istoku? Ženu je upoznao u Iraku, izgubio u Siriji, sad se otvoreno suprostavio Trampu zbog Irana
Nova pre 6 minutajoš 42 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 2 satajoš 49 povezanih