Povezane vesti
"Da se ja pitam štancao bih decu kao lud, a ona bi bila rađalica" Šok intervju Desingerice, otkrio detalje o supruzi, pa…
Kurir pre 5 dana
Dragomir Despić Desingerica već godinama je na samom vrhu po popularnosti i angažovanosti kada je reč o muzičkim izvođačima mlađe garde, a u razgovoru je sada priznao je da svoj uspeh smatra potpuno zasluženim. Osim što je istakao, oduvek je… »
"Štancao bih decu kao lud da imam ženinu dozvolu" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o…
Alo pre 6 dana
Odavno želim da naša ćera dobije batu ili seku, a moja lepša polovina bi bila klasična rađalica da se išta pitam, navodi reper. Dragomir Despić Desingerica već godinama je na samom vrhu po popularnosti i angažovanosti kada je reč o muzičkim… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih

Nastavnici Pravnog pozvali na protest: Sutra može biti bilo ko od nas
N1 Info pre 58 minutajoš 20 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika koji je gađao članove Beogradskog sindikata
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih