Povezane vesti
"Nisi došla da mi vidiš dete" Marija Kilibarda ovu ženu "potkačila" javno, pa otkrila jednu stvar o mužu: "Strepim od svega i…
Alo 28.05.2025
Marija Kilibarda o bebi otkrila interesantne stvari. Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od… »
"Došla si u Beograd, a opet nisi došla da mi vidiš dete" Marija Kilibarda pred punom salom potkačila Ninu Badrić, usledio…
Kurir 28.05.2025
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od priznanja, a morala je da "potkači" hrvatsku pevačicu Ninu… »
"Opet nisi došla da mi vidiš dete": Marija Kilibarda se pred svima obratila Nini Badrić - hrvatska pevačica ispalila…
Blic 28.05.2025
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od priznanja, a morala je da "potkači" hrvatsku pevačicu Ninu… »
Vesti dana »
Mediji: NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara; Nema potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 3 satajoš 74 povezane
(Video) Nova godina stigla u Emirate! Spektakularan vatromet i vodeni mlazevi sa Burdž Kalife
Dnevnik pre 52 minutajoš 41 povezana
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih
Tužilaštvo BiH podiglo optužnice protiv više osoba zbog ratnih zločina protiv Srba i Bošnjaka
Radio 021 pre 5 satijoš 25 povezanih
Niški i novosadski studenti 1. januara obeležavaju 14 meseci od pada nadstrešnice
Nova pre 57 minutajoš 18 povezanih