Povezane vesti
"Nisi došla da mi vidiš dete" Marija Kilibarda ovu ženu "potkačila" javno, pa otkrila jednu stvar o mužu: "Strepim od svega i…
Alo 28.05.2025
Marija Kilibarda o bebi otkrila interesantne stvari. Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od… »
"Došla si u Beograd, a opet nisi došla da mi vidiš dete" Marija Kilibarda pred punom salom potkačila Ninu Badrić, usledio…
Kurir 28.05.2025
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od priznanja, a morala je da "potkači" hrvatsku pevačicu Ninu… »
"Opet nisi došla da mi vidiš dete": Marija Kilibarda se pred svima obratila Nini Badrić - hrvatska pevačica ispalila…
Blic 28.05.2025
Voditeljka Marija Kilibarda, koja se prošle godine porodila i na svet donela ćerku Senju, bila je sinoć na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada. U jednom momentu se popela na binu da uruči jedno od priznanja, a morala je da "potkači" hrvatsku pevačicu Ninu… »
Vesti dana »

Rat iz izraelske i palestinske perspektive: U Tel Avivu čekaju taoce, Gaza u ruševinama
N1 Info pre 1 satjoš 62 povezane

Brnabić: Veliki deo opozicije na sednici skupštine, to pokazuje smirivanje tenzija
Euronews pre 3 satajoš 67 povezanih

Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih