Povezane vesti

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

N1 Info pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. "Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva", navodi se saopštenju studenata. Oni… »
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

Glas juga pre 5 dana
„Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva“, navodi se saopštenju studenata, prenosi Beta. Oni su podsetili da je juče na Filozofskom fakultetu održana sednica Nastavno-naučnog veća na kojoj su tajnim glasanjem profesori… »

Beta pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. "Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva", navodi se saopštenju… »
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu nastavljaju blokadu uprkos odluci o onlajn nastavi

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu nastavljaju blokadu uprkos odluci o onlajn nastavi

Serbian News Media pre 5 dana
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu potvrdili su da nastavljaju blokadu, uprkos odluci Nastavno-naučnog veća o uvođenju onlajn nadoknade nastave. Poručuju: „Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva.„ Studenti osporavaju… »
„Bojkot, do ispunjenja zahteva“: Studenti univerziteta u Nišu saopštili svoj odgovor na odluku o početku onlajn nastave

„Bojkot, do ispunjenja zahteva“: Studenti univerziteta u Nišu saopštili svoj odgovor na odluku o početku onlajn nastave

Nedeljnik pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune, prenosi agencija Beta. PROFESORI NA TAJNOM GLASANJU PODRŽALI POČETAK ONLAJN NASTAVE Studenti u… »
Studenti Filozofskog ostaju u blokadi dok se zahtevi ne ispune

Studenti Filozofskog ostaju u blokadi dok se zahtevi ne ispune

Jug press pre 5 dana
NIŠ Uz parole „Kraj je kad mi kažemo da je kraj” i „Bojkot, do ispunjenja zahteva”, studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su da, uprkos odluci o onlajn nadoknadi nastave, ostaju u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune… »
Studenti Filozofskog fakulteta odbijaju onlajn nastavu

Studenti Filozofskog fakulteta odbijaju onlajn nastavu

Rešetka pre 5 dana
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu ostaju pri potpunoj blokadi nastave, odlučno odbacujući prelazak na onlajn format koji smatraju lošim, netransparentnim i opasnim po kvalitet studiranja. Upozoravaju da takva odluka urušava smisao studija i… »
Svi fakulteti u Nišu doneli odluku o onlajn nastavi, studenti Filozofskog ostaju u blokadi

Svi fakulteti u Nišu doneli odluku o onlajn nastavi, studenti Filozofskog ostaju u blokadi

Jugmedia pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta Niš saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune, pošto je prethodno na svim fakultetima počela onlajn nastava. „Kraj je kad mi kažemo da je kraj… »
Studenti Filozofskog fakulteta odbijaju onlajn nastavu: „Vrednost znanja, a ne sistem podobnih i nepodobnih“

Studenti Filozofskog fakulteta odbijaju onlajn nastavu: „Vrednost znanja, a ne sistem podobnih i nepodobnih“

Južne vesti pre 5 dana
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu ostaju pri potpunoj blokadi nastave, odlučno odbacujući prelazak na onlajn format koji smatraju lošim, netransparentnim i opasnim po kvalitet studiranja. Upozoravaju da takva odluka urušava smisao studija i… »
Studenti Filozofskog odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

Studenti Filozofskog odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih

Niške vesti pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. „Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva“, navodi se saopštenju… »
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu: Zašto su profesori odlučili da promene stranu?

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu: Zašto su profesori odlučili da promene stranu?

Naissus info pre 5 dana
Dekanka Natalija Jovanović kaže da je “većinom glasova izglasan nastavak po izmenjenom planu rada”. “Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva“, navodi se saopštenju studenata. Oni su podsetili da je juče na Filozofskom… »
Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu: "Format nije dobronameran"

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu odbili onlajn nastavu: "Format nije dobronameran"

Insajder pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. 'Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva', navodi se saopštenju… »
Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu: „Zašto su profesori sad odlučili da promene stranu? Neki nas nazivaju…

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu: „Zašto su profesori sad odlučili da promene stranu? Neki nas nazivaju…

Nova pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. "Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva", navodi se saopštenju studenata. Oni… »
Studenti u blokadi Filozofskog u Nišu odbijaju onlajn nastavu

Studenti u blokadi Filozofskog u Nišu odbijaju onlajn nastavu

Medijska kutija pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta Univerziteta u Nišu saopštili su da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune, kao i da odbijaju onlajn nastavu. Oni su pozvali sve svoje kolege na bojkot kako ne bi dali legitimet onlajn… »

Novi magazin pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. "Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva", navodi se saopštenju… »
Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu: Zašto su profesori odlučili da promene stranu?

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu: Zašto su profesori odlučili da promene stranu?

Danas pre 5 dana
– Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. „Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva“, navodi se saopštenju… »

Niške vesti pre 5 dana
Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta u Nišu saopštili su danas da ostaju pri svom stavu da fakultet ostaje u blokadi dok se njihovi zahtevi ne ispune. „Kraj je kad mi kažemo da je kraj. Bojkot, do ispunjenja zahteva“, navodi se saopštenju… »
Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu

NIN pre 5 dana

Vesti dana »