Повезане вести

Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Н1 Инфо 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. "Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева", наводи се… »
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Глас југа 28.05.2025
„Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева“, наводи се саопштењу студената, преноси Бета. Они су подсетили да је јуче на Филозофском факултету одржана седница Наставно-научног већа на којој су тајним… »

Бета 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. "Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева", наводи… »
Студенти Филозофског факултета у Нишу настављају блокаду упркос одлуци о онлајн настави

Студенти Филозофског факултета у Нишу настављају блокаду упркос одлуци о онлајн настави

Сербиан Невс Медиа 28.05.2025
Студенти Филозофског факултета у Нишу потврдили су да настављају блокаду, упркос одлуци Наставно-научног већа о увођењу онлајн надокнаде наставе. Поручују: „Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева.„… »
„Бојкот, до испуњења захтева“: Студенти универзитета у Нишу саопштили свој одговор на одлуку о почетку онлајн наставе

„Бојкот, до испуњења захтева“: Студенти универзитета у Нишу саопштили свој одговор на одлуку о почетку онлајн наставе

Недељник 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне, преноси агенција Бета. ПРОФЕСОРИ НА ТАЈНОМ ГЛАСАЊУ ПОДРЖАЛИ ПОЧЕТАК… »
Студенти Филозофског остају у блокади док се захтеви не испуне

Студенти Филозофског остају у блокади док се захтеви не испуне

Југ пресс 28.05.2025
НИШ Уз пароле „Крај је кад ми кажемо да је крај” и „Бојкот, до испуњења захтева”, студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су да, упркос одлуци о онлајн надокнади наставе, остају у блокади док се њихови… »
Студенти Филозофског факултета одбијају онлајн наставу

Студенти Филозофског факултета одбијају онлајн наставу

Решетка 28.05.2025
Студенти Филозофског факултета у Нишу остају при потпуној блокади наставе, одлучно одбацујући прелазак на онлајн формат који сматрају лошим, нетранспарентним и опасним по квалитет студирања. Упозоравају да таква одлука урушава… »
Сви факултети у Нишу донели одлуку о онлајн настави, студенти Филозофског остају у блокади

Сви факултети у Нишу донели одлуку о онлајн настави, студенти Филозофског остају у блокади

Југмедиа 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета Ниш саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне, пошто је претходно на свим факултетима почела онлајн настава. „Крај је кад ми… »
Студенти Филозофског факултета одбијају онлајн наставу: „Вредност знања, а не систем подобних и неподобних“

Студенти Филозофског факултета одбијају онлајн наставу: „Вредност знања, а не систем подобних и неподобних“

Јужне вести 28.05.2025
Студенти Филозофског факултета у Нишу остају при потпуној блокади наставе, одлучно одбацујући прелазак на онлајн формат који сматрају лошим, нетранспарентним и опасним по квалитет студирања. Упозоравају да таква одлука урушава… »
Студенти Филозофског одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Студенти Филозофског одбили онлајн наставу и запитали зашто професори нису више уз њих

Нишке вести 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. „Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева“, наводи… »
Студенти Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу: Зашто су професори одлучили да промене страну?

Студенти Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу: Зашто су професори одлучили да промене страну?

Наиссус инфо 28.05.2025
Деканка Наталија Јовановић каже да је “већином гласова изгласан наставак по измењеном плану рада”. “Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева“, наводи се саопштењу студената. Они су подсетили да је јуче на… »
Студенти Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу: "Формат није добронамеран"

Студенти Филозофског факултета у Нишу одбили онлајн наставу: "Формат није добронамеран"

Инсајдер 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. 'Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева', наводи… »
Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу: „Зашто су професори сад одлучили да промене страну? Неки нас називају…

Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу: „Зашто су професори сад одлучили да промене страну? Неки нас називају…

Нова 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. "Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева", наводи се… »
Студенти у блокади Филозофског у Нишу одбијају онлајн наставу

Студенти у блокади Филозофског у Нишу одбијају онлајн наставу

Медијска кутија 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета Универзитета у Нишу саопштили су да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне, као и да одбијају онлајн наставу. Они су позвали све своје колеге на бојкот како не би дали… »

Нови магазин 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. "Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева", наводи… »
Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу: Зашто су професори одлучили да промене страну?

Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу: Зашто су професори одлучили да промене страну?

Данас 28.05.2025
– Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. „Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева“… »

Нишке вести 28.05.2025
Студенти у блокади Филозофског факултета у Нишу саопштили су данас да остају при свом ставу да факултет остаје у блокади док се њихови захтеви не испуне. „Крај је кад ми кажемо да је крај. Бојкот, до испуњења захтева“, наводи… »
Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу

Студенти Филозофског у Нишу одбили онлајн наставу

НИН 28.05.2025

Вести дана »