Povezane vesti
"Prišao mi je i rekao da će me izbosti"! Bivši reprezentativac otkrio jezive detalje prelaska iz Crvene zvezde u Partizan
Večernje novosti 28.05.2025
Nekadašnji košarkaš Partizana, Crvene zvezde, Hemofarma i mnogo Raško Katić, gostovao je u podkastu "Kod Luke i Kuzme", gde je pričao o mnogim anegdotama iz bogate karijere. Foto arhiva VN Na terenu je bio veliki borac, miljenik navijača u kojem god… »
"Prišao mi je i rekao da će me izbosti" Bivši reprezentativac Srbije otkrio jezive detalje: Prešao iz Partizana u Zvezdu, pa…
Kurir 28.05.2025
Bivši reprezentativac Srbije Raško Katić jedan je od igrača koji su tokom karijere nosili dres Partizana i Crvene zvezde. Nakon dve sezone provedene u Partizanu, Raško je šokirao košarkašku javnost u Srbiji kada je 2012. godine odlučio da iz Humske pređe… »
Vesti dana »
Jokićev deveti tripl-dabl u sezoni - Denver spreman za važan derbi; Rajakovićev Toronto grabi ka vrhu Istoka (VIDEO)
RTV pre 27 minutajoš 50 povezanih
Tramp potpisao zakon, dokumenti o Epstinu moraju da budu objavljeni
Radio 021 pre 22 minutajoš 17 povezanih
Grupa firmi kupuje ruski udeo u NIS?! Najbliži dogovoru sa Rusima enegetski giganti sa Bliskog istoka
Kurir pre 12 minutajoš 12 povezanih
Mirno jutro, ali promena je na Pragu Ne verujte današnjem suncu večeras počinje pad temperature
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
Mediji: Novi Trampov plan za Ukrajinu u skladu s predlozima ruskog predsednika
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih