Povezane vesti
"Prišao mi je i rekao da će me izbosti"! Bivši reprezentativac otkrio jezive detalje prelaska iz Crvene zvezde u Partizan
Večernje novosti 28.05.2025
Nekadašnji košarkaš Partizana, Crvene zvezde, Hemofarma i mnogo Raško Katić, gostovao je u podkastu "Kod Luke i Kuzme", gde je pričao o mnogim anegdotama iz bogate karijere. Foto arhiva VN Na terenu je bio veliki borac, miljenik navijača u kojem god… »
"Prišao mi je i rekao da će me izbosti" Bivši reprezentativac Srbije otkrio jezive detalje: Prešao iz Partizana u Zvezdu, pa…
Kurir 28.05.2025
Bivši reprezentativac Srbije Raško Katić jedan je od igrača koji su tokom karijere nosili dres Partizana i Crvene zvezde. Nakon dve sezone provedene u Partizanu, Raško je šokirao košarkašku javnost u Srbiji kada je 2012. godine odlučio da iz Humske pređe… »
Vesti dana »

Njujork Tajms: Tramp planira trilateralne razgovore s Putinom i Zelenskim
Danas pre 58 minutajoš 22 povezane

Milijarde stižu u Ameriku Trampove carine stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja
Dnevnik pre 12 minutajoš 12 povezanih

U Srbiji danas sunčano, najviša temperatura do 35 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 17 minutajoš 10 povezanih

Važno upozorenje vozačima: Oglasio se AMSS pred vikend: Saobraćaj će biti sve intenzivniji
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Za Karleušin nastup pred stotinak ljudi Raška dala 20.000 evra - a restrikcije vode na snazi
N1 Info pre 37 minutajoš 2 povezane