Povezane vesti
Slovačka odobrila prodaju mesa mrkih medveda
N1 Info 28.05.2025
Meso mrkih medveda, koji su zaštićena vrsta u Evropskoj uniji, moglo bi uskoro da se nađe na meniju u slovačkim restoranima, nakon što je vlada odobrila planove o prodaji te vrste mesa, prenose danas slovački mediji. Vlada je prošlog meseca odobrila plan… »
Sputnik 28.05.2025
Meso mrkih medveda, koji su zaštićena vrsta u Evropskoj uniji, moglo bi uskoro da se nađe na meniju u slovačkim restoranima, nakon što je vlada odobrila planove o prodaji te vrste mesa, prenose danas slovački mediji. Vlada je prošlog meseca odobrila… »
Slovačka odobrila prodaju mesa mrkih medveda: Uskoro bi moglo da se nađe na meniju u restoranima
Euronews 28.05.2025
Meso mrkih medveda, koji su zaštićena vrsta u Evropskoj uniji, moglo bi uskoro da se nađe na meniju u slovačkim restoranima, nakon što je vlada odobrila planove o prodaji te vrste mesa, prenose danas slovački mediji. Vlada je prošlog meseca odobrila plan… »
Politika 28.05.2025
'Dajte mi šniclu mrkog medveda': Slovačka odobrava prodaju mesa zaštićene vrste
BBC News 28.05.2025
Iako je mrki medved „skoro ugrožena" vrsta, slovačka vlada ove nedelje je objavila da će se meso od ubijenih medveda prodavati. Meso mrkih medveda, zaštićene vrste u Evropskoj uniji, uskoro bi moglo biti dostupno za jelo u Slovačkoj, pošto je vlada… »
'Dajte mi šniclu mrkog medveda': Slovačka odobrava prodaju mesa zaštićene vrste
NIN 28.05.2025
Meso mrkih medveda, zaštićene vrste u Evropskoj uniji, uskoro bi moglo biti dostupno za jelo u Slovačkoj, pošto je vlada odobrila planove za prodaju. Prošlog meseca, odobren je plan za odstrel oko četvrtine od 1.300 mrkih medveda u zemlji kao odgovor na… »
‘Dajte mi šniclu mrkog medveda’: Slovačka odobrava prodaju mesa zaštićene vrste
Južne vesti 28.05.2025
Getty Images Meso mrkih medveda, zaštićene vrste u Evropskoj uniji, uskoro bi moglo biti dostupno za jelo u Slovačkoj, pošto je vlada odobrila planove za prodaju. Prošlog meseca, odobren je plan za odstrel oko četvrtine od 1.300 mrkih medveda u zemlji… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni: Tatjani Mićić utvrđen prelom nosa i dela vilice; Šapić negira napad, dostupan sam nadležnima da se utvrdi istina
RTV pre 21 minutajoš 177 povezanih
EPS se hitno oglasio: Upozoravaju na lažne račune za struju; Evo o čemu je reč FOTO
B92 pre 2 satajoš 22 povezane
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio sto plus pre 4 satijoš 12 povezanih
Tragedija u Slovačkoj: Učenik napao nožem nastavnice i učenicu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 22 povezane