Повезане вести
Чукарички јача бедем пред голом: Штопер Вук Богдановић потписао уговор са екипом са Бановог брда
Курир 28.05.2025
Наставио је Чукарички са довођењем играча за наредну сезону, у клуб је стигао и 23-годишњи штопер Вук Богдановић. Он је са екипом са Бановог брда потписао уговор на две године. „Драго ми је да сам постао члан екипе као што је… »
Бивши Звездин бисер стигао у Чукарички
Спортске.нет 28.05.2025
Доскорашњи фудбалер Младости из Лучана Вук Богдановић потписао је данас за Чукарички. Српски дефанзивац је са београдским клубом потписао уговор на две године. "Драго ми је да сам постао члан екипе као што је Чукарички. Сјајно… »
Бивши фудбалер звезде стигао на баново брдо! Чукарички се појачао за следећу сезону
Вечерње новости 28.05.2025
Доскорашњи фудбалер Младости из Лучана Вук Богдановић потписао је уговор са Чукаричким и у следећој сезони носиће дрес тима са Бановог брда. ФОТО: А. Илић Српски дефанзивац је са београдским клубом потписао уговор на две године… »
Чукаричи довео новог дефанзивца
Спортски журнал 28.05.2025
Београдски клуб ангажовао појачање из Младости. Доскорашњи фудбалер Младости из Лучана Вук Богдановић потписао је за Чукарички. Српски дефанзивац је са београдским клубом потписао уговор на две године. - Драго ми је да сам… »
Чукарички довео бившег играча Звезде и Војводине
Телеграф 28.05.2025
Екипа Чукаричког наставља да се појачава пред нову сезону, јер је на Баново брдо стигао 23-годишњи штопер Вук Богдановић који је са "брђанима" потписао двогодишњи уговор. Рођен 3. априла 2002. у Београду, Вук иза себе има… »
Вести дана »
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 30 минутајош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 31 повезана
Формула 1 добила новог шампиона! Невиђена драма у Абу Дабију, ево ко је стигао до титуле!
Курир пре 3 сатајош 41 повезана