Povezane vesti

Čukarički jača bedem pred golom: Štoper Vuk Bogdanović potpisao ugovor sa ekipom sa Banovog brda

Čukarički jača bedem pred golom: Štoper Vuk Bogdanović potpisao ugovor sa ekipom sa Banovog brda

Kurir 28.05.2025
Nastavio je Čukarički sa dovođenjem igrača za narednu sezonu, u klub je stigao i 23-godišnji štoper Vuk Bogdanović. On je sa ekipom sa Banovog brda potpisao ugovor na dve godine. „Drago mi je da sam postao član ekipe kao što je Čukarički. Sjajno… »
Bivši Zvezdin biser stigao u Čukarički

Bivši Zvezdin biser stigao u Čukarički

Sportske.net 28.05.2025
Doskorašnji fudbaler Mladosti iz Lučana Vuk Bogdanović potpisao je danas za Čukarički. Srpski defanzivac je sa beogradskim klubom potpisao ugovor na dve godine. "Drago mi je da sam postao član ekipe kao što je Čukarički. Sjajno organizovan klub, gde je… »
Bivši fudbaler zvezde stigao na banovo brdo! Čukarički se pojačao za sledeću sezonu

Bivši fudbaler zvezde stigao na banovo brdo! Čukarički se pojačao za sledeću sezonu

Večernje novosti 28.05.2025
Doskorašnji fudbaler Mladosti iz Lučana Vuk Bogdanović potpisao je ugovor sa Čukaričkim i u sledećoj sezoni nosiće dres tima sa Banovog brda. FOTO: A. Ilić Srpski defanzivac je sa beogradskim klubom potpisao ugovor na dve godine. - Drago mi je da sam… »
Čukariči doveo novog defanzivca

Čukariči doveo novog defanzivca

Sportski žurnal 28.05.2025
Beogradski klub angažovao pojačanje iz Mladosti. Doskorašnji fudbaler Mladosti iz Lučana Vuk Bogdanović potpisao je za Čukarički. Srpski defanzivac je sa beogradskim klubom potpisao ugovor na dve godine. - Drago mi je da sam postao član ekipe kao što je… »
Čukarički doveo bivšeg igrača Zvezde i Vojvodine

Čukarički doveo bivšeg igrača Zvezde i Vojvodine

Telegraf 28.05.2025
Ekipa Čukaričkog nastavlja da se pojačava pred novu sezonu, jer je na Banovo brdo stigao 23-godišnji štoper Vuk Bogdanović koji je sa "brđanima" potpisao dvogodišnji ugovor. Rođen 3. aprila 2002. u Beogradu, Vuk iza sebe ima bogato superligaško iskustvo… »

Vesti dana »